Pohyby ve 24. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
14.12.11 21:17
IIIrca píše:
neptal,byla to rychlá návštěva

Tak to je vážně divnej doktor,já už cítím pohyby od 18tt,nebylo to vždycky pravidelně,někdy den jsem třeba necítila nic,ale ted 23tt,už to bývá pravidelně,příště si ten ultrazvuk vybojuj,abys viděla,že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 21:19
IIIrca píše:
tak to tak sedí ted nevím kdy jsem měla ten první ultrazvuk ale ten druhý byl ve 20 týdnu,takže další by měl být zhruba příští nebo až tu další kontrolu,tak to mě celekm uklidnilo.Dovolit by si to neměl,ale byla jsem tak zaskočená,že jsem nestačila ani reagovat…na čež mi teda řekl že si mám přijít jen kvůli toho,že mám kýlu,takže bych měla být v klidu

a byla si na srdíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.12.11 21:25

příště pokud mi jej neudělá nebo bude mít špatný přístup tak se zablím a jdu k jinému doktorovi.Na srdíčku vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 21:30
IIIrca píše:
příště pokud mi jej neudělá nebo bude mít špatný přístup tak se zablím a jdu k jinému doktorovi.Na srdíčku vše v pořádku

Tak to by mělo být vše ok,možná máš dělohu,nějak nakloněnou dozadu,tak to nejde cítit tak.To pak kope do ledvin,a to pohyby nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
14.12.11 21:51

tak s tou placentou na přední stěně se to sice říká, ale já mám zkušenost naprosto jinou, ač prvorodička a placka vpředu, cítila jsem pohyby od 17.tt (asi i dřív, toto jsem si byla jistá). Ty první bych si se střevama nespletla (vlastně vůbec nevím, proč se tomu tak říká, podle mě je to úplně jiný)…bylo to jakoby nervový tiky hluboko uvnitř. Takovýty pravý kopance a boule, který byly hmatný a vidět, přišly až okolo toho 24.tt

co se uzv týče, tak hrazené jsou pouze 3 za celé těhotenství, první na začátku pro určení gravidity jako takové (že je v děloze, že je tam jeden plod, u dvojčat naopak stanovení zda jsou jedno či dvojvaječné-později už to nemusí být zjevné), druhý okolo 21.tt (diagnostický, na vývojové vady) a třetí okolo 31.tt (opět na VV, stav a polohu placenty, množství plodové vody, polohu plodu atd.). Všechny ostatní jsou dobrá vůle doktora, takže opravdu není povinen je dělat. Jiná věc je, že nemusí být hrubý, ale může to klidně říct, žejo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.12.11 21:56

to teda jo…
holky všem Vám moc děkuji,za své poznatky,malinko jsem se uklidnila,když mě neuklidnil doktor…díky moc
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.12.11 08:51

ahoj, já bych teda okamžitě změnila doktora, nikdo nemá právo se k tobě takhle chovat i kdyby ses ptala na sebevětší blbost. Já se doktorky ptala i jestli si můžu barvit vlasy a jen se mi smála…i když moje dr. je asi fakt hodně starostlivá, protože já v 25tt mám za sebou už ultrazvuků min. 10, vždy pro jistotu…a na pohyby se mě od 18tt také pokaždé ptá…
Myslím si, že my prvorodičky jsme dost vystresované, když nevíme co se děje a doktor by nám měl pomoct ne nás ještě víc nervovat.....tak se drž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí