Pohyby miminka v 7. měsíci – hodně kope

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
30.4.14 15:31

@spiritt je to úplně normální, mě se malá otočila těsně před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.23 10:09

Zdravim všechny, dost jste me tady uklidnili, jsem ve 30 tt a malej kope fakt někdy dost, hlavně, jak se teď ochladilo, měla jsem dost strach, jestli se něco neděje, ale přesně, jak píšete,, poloze na boku nebo nazadech si ze me děla fotbalovej mic, tak bych se asi neměla znepokojovat a jezdit hned na ultrazvuk? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
29.8.23 10:10
@Elisaczech píše:
Zdravim všechny, dost jste me tady uklidnili, jsem ve 30 tt a malej kope fakt někdy dost, hlavně, jak se teď ochladilo, měla jsem dost strach, jestli se něco neděje, ale přesně, jak píšete,, poloze na boku nebo nazadech si ze me děla fotbalovej mic, tak bych se asi neměla znepokojovat a jezdit hned na ultrazvuk? :roll:

Každé mimčo je jiné. Neplašila bych :D taky mám v břiše velice akční miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.8.23 10:37

Já mám taky akčňáka. Tchyně říkala, ze se můj manžel taky v břiše dost mlel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.23 11:27

Ještě jsem se chtěla zeptat, mate někdo zkušenosti s Aniballem? Dostala jsem ho dárkem od kamarádky, doktor taky doporučuje, ale rada bych věděla, jestli nejaka z Vás už vyzkoušela a jestli to fakt pomaha?

Dekuju moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky