Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky-těhulky! Máte, prosím, některá zkušenost takovou - cca 1-3× denně cítím v podbříšku jakési škubání, záchvěvy, celé bříško se mi při tom neotřásá - někdy to cítím jen uvnitř a někdy i pod rukou, někdy je to na bříšku lehce vidět. Mohla by to být škytavka? Nebo snad něco jiného? Napadlo mě i polykání miminka, ale to je asi blbost, že jo, to asi cítit, natož vidět nemůžu:-)) Jsem dnes 31+0 a miminko je hlavičkou dolů:-)
Tak díky za odezvu a sdílené zkušenosti;-)
Ahoj, taky se mi nechvělo celé břicho, ale jen určité místo a Mates teda vydržel škytat i hodinu a nejlépe třeba ve dvě v noci… ![]()
AHOJ.TO JE JASNÁ ŠKYTAVKA.MELA JSEM TO POŘÁD A MALÍMU TO ZUSTALO,ŠKYTÁ DOST ČASTO ![]()
Můžeš být v klidu,opravdu je to škytavka.Malá to měla poslední 2měsíce 3× denně,jednou jsme byly na monitoru a měla ji a sestřička nám potvrdila,že to opravdu škytavka je. ![]()
Jojo,tak to znám i vícekrát za den
Je to škytavka,
taky jsem se ze začátku bála,ale nic to není .
tak to se mi trochu ulevilo;-)
Jsem totiž na rizikovém a pořád nějaké problémy, tak už za vším hledám něco zlého. Jestli škytá, tak je to prý známka toho, že miminku se daří a prospívá, protože to má z toho, jak se naloká plodovky. Tak to jsem ráda, že má co lokat a kdyby škytalo 10× denně, resp. nočně, tak to přežijem ![]()
ahoj u dcery hrozne skytala v brisku a nasi neverili i segra.uz zacala skytat tak vsichni ke mne sahli brisko neuveritelny.po porodu skytala do roka kdyz jjsem ji nakojila i pak prikrmy.pak nejak prestalo obcas skyta kdyz je moc najedena.hezky si uzij a me bylo prijemne rikala jsem do briska uz staci maminka ceka kdy prestanes aby mohla chodit.:D:D:D uzij si klidny tehotenstvi do porodu ahoj jana
Tobík v bříšku taky často škytal a zůstalo mu to
Jééé, mě se po tom tak stýská
![]()
lupito, i náš malý v bříšku takhle hodně škytal. taky mu to zůstalo i po narození, byl fakt hodně uškytaný miminko. dnes už neškytá vůbec ![]()
Vy už máte všecky takový nádherný dětičkyyyy!! Já chci takyyyyy, už se nemůžu dočkat!!!! ![]()