Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak se hlásím asi jako první
TP máme 23.7.2008 tak se honem přidejte další ať si můžem psát ![]()
Ahoj holky, tady funguje diskuse o červenci 2008. Nechcete se spíš přidat?
Merry, doufám, že se v nejbližší době přidám taky… Zatím to vypadá nadějně. ![]()
Hlásím termínporodu 14.7. 2008. tak se přidávám a na prcka se děsně těším!!!
Hanka
taky se hlasim, termin taky potvrzeny jeste nemam, ale vychazi mi to na 12.7. Je to docela dobre datum, pac ja mam narozky 11.7. a tchyne 12.7. ![]()
pry se ale u prvorodicek stava, ze se termin porodu prosluzuje tak o dva tydny? je to pravda?
Makako,
já jsem měla termín porodu (podle poslední MS) vypočítaný na 20.5.05 a malá se narodila 24.5. Pak se to asi posuzuje individuálně podle velikosti miminka.
uvidíme u mně to vypadá zatím na termín 20.7.2008 ale kdoví co se zase změní hlavní je aby dítě bylo zdravý …
jj to si rikam kazdy den, hlavne at je zdrave…trochu se bojim kontroly, protoze manzel ma srdecni vadu, se kterou dochazel sice jen v puberte, ale preci, tak doufam, ze srdicko bude ok…
Makako, neboj, miminko bude v pořádku, URČITĚ!! Hlavně pozitivní myšlení a bude vše OK. ![]()
A.
Ahojky můžu se sem přidat? jsou tu dvě fóra pro červenec 2008 tak nevím :.-(((
Psala jsem to i na druhé forum ale zatím nikdo nenapsal......tak to zkouším ještě sem …
Můžu se zeptat na pár věcí … ? jelikož opravdu zkušenosti nemám … snad vám to nevadí …
jak se chovat v těhotenství … ? co jíst/nejíst .. pít… jaké sporty dělat nedělat nebo tedy alespon takhle v začátku …
určitě se chránit, abych nenastydla nebo chřipka to je asi průšvih co ?
díky vám moc za rady …
holky tady uz je rozjeta diskuze cervenec 2008
jéé taky máš stejný termín.
první dítě jsem taky přenášela,je to celkem běžné.
Rebekka vytvářím nový forum at se sem každý zařadí kdo to ještě stihne