Pohyby miminka ve 25tt

marsi99
12.1.12 12:38

pohyby miminka ve 25tt

chtěla bych se zeptat jak je to s pohyby u miminka ve 25tt,první pohyby mám od 9 prosince,miminko se hýbalo celý den dokonce jsem měla pocit že snad ani nespí,ted poslední 3 dny se miminko hýbe málo,ráno,odpoledne třeba pohyby vůbec necítím pak až chviličku večer a potom zas vůbec nic a druhý den je to to samé,takhle je to poslední 3 dny jinak předtím se hýbalo neustále a takhle se cítím úplně vpořádku dokonce i lékař mi řekl při poslední kontrole která proběhla 3 ledna že u mě není co hlídat že je vše vpořádku,na další du zas 31 ledna

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
12.1.12 12:41

neboj, je to normální. Záleží jak je mimčo otočené, kam zrovna kope. Někdy můžeš cítit i kopání jakoby dovnitř, k páteři. Já taky třeba cítila mimčo týden celé dny jak divé a pak třeba týden skoro vůbec nic. Všechno bylo v pořádku, takže neměj strach ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
12.1.12 12:48

díky za odpověd ono přece jenom první miminko je první miminko takže není tolik zkušeností

• Citovat
  • Upravit
1054
12.1.12 12:49
marsi99 píše:
díky za odpověd ono přece jenom první miminko je první miminko takže není tolik zkušeností

chápu, taky je to moje první a taky jsem plašila co se děje…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.1.12 14:39

Ahojky, já jsem taky v 25 týdnu a pohyby přes den skoro vůbec necítím, ale jak večer lehnu do postele tak začne řádit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
12.1.12 14:54

Ahoj já dneska začínám 24tt a mimčo cítím asi od 18+4tt-malá kope hodně přes den i v noci.Ale na netu jsem četla-že miminko už má režim spánku a bdění… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí