Pohyby nějak brzy

261
21.6.13 20:46

pohyby nějak brzo

Holky je to tady, jsem v 15tt a dnes po celej den cítim naprosto tipické pohyby plodu…ráno jsem si řikala že to neni možný jsem prvorodička a ty to prý začínají cítit kolem 20týdne. Projela jsem snad celej internet a jak všichni ty první pohyby popisujou tak to naprosto sedí. Neni to divný? Nemám zajít k doktorce? Jsem tam k ní objednaná až za 3týdny. 8o
No ale zítra je sobota nemám radši zajet do nemocnice aby se na prcka mrkli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
21.6.13 20:47

Ahoj já bych nepanikařila já to cítila jako prvorodička taky kolem 16týdne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.6.13 20:50

A proč by to mělo být divné? Někdo cítí pohyby dříve, někdo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
21.6.13 20:52

Vklidu já jsem taky prvorodička a cítila jsem pohyby od 15tt-16tt ale já z toho měla docela velkou radost že malou cítím už tak brzo :)

Příspěvek upraven 21.06.13 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.6.13 20:52

@N.bříško
Ahoj, jako prvorodička jsem to cítila na začátku 16.tt, pokud jsi hubená, tak je to jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.6.13 20:53

Zenska neblazni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
21.6.13 20:54
@N.bříško píše:
Holky je to tady, jsem v 15tt a dnes po celej den cítim naprosto tipické pohyby plodu…ráno jsem si řikala že to neni možný jsem prvorodička a ty to prý začínají cítit kolem 20týdne. Projela jsem snad celej internet a jak všichni ty první pohyby popisujou tak to naprosto sedí. Neni to divný? Nemám zajít k doktorce? Jsem tam k ní objednaná až za 3týdny. 8o
No ale zítra je sobota nemám radši zajet do nemocnice aby se na prcka mrkli???

ja citila v 18 tydnu. Byl to uzasny pocit, takove bublinky

• Citovat
  • Upravit
815
21.6.13 20:54

@N.bříško Ahojkyy :-) Nejsi sama, já včera slavnostně taky ucítila první pohyby. Jsem taky prvorodička, ale jsem 16+0 tt a jak jsem to popisovala holkám, tak to jsou doopravdy pohyby malýho, je to sice takový divný šťourání, pichnutí, jakoby bublinkování, lechtání, brnění…Hele, střeva to nejsou :-D Vím jistě, že to je prcek, ale neboj se, můžeš být ráda, že ho cítíš, tak se ujistíš že tam je a ozývá se ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
21.6.13 20:55
@agora píše:
ja citila v 18 tydnu. Byl to uzasny pocit, takove bublinky

jo ale jednu radu ti dam - urcite jdi do nemocnice, pokud by ty pohyby USTALY.

• Citovat
  • Upravit
261

Já taky mám radost ale obavy převládaj..neni to tak dávno co jsem po samovolném potratu a tak se bojim snad všeho. Někde jsem četla že by to mohlo vyjadřovat že má málo vzduchu a mohl by se udusit nebo co. Já fakt nevím asi si to všechno moc beru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815

@verjanku I u mě to tak je, pokud je žena hubená tak je možné to cítit tak brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391

@N.bříško Myslim ze panikarit nemusis hele bud v klidu…Ja jako prvrodicka citila pohyby nekdy okolo 16 tt,(koncem 4 mesice). :D
Ja mela radost ze citim malyho tak brzy, bylo to uzasny, skvely pocit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 20:57

@N.bříško Neboj se, ale pro tvůj klid není problém si zajet na pohotovost. Já tam taky jela v 10tt kvůli bolestem na vaječníkách, ukázalo se, že se mi rozpíná děloha a vazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.6.13 20:58

Já teda hubená nebyla a 16 týden a bylo to jasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.6.13 20:58

Taky jsem z toho bublinkování byla na větvi, čučela jsem s hubou otevřenou a rukou na bříšku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí