Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zeny, spis me zajima jak vnimate pohyby, jak casto atd..Me treba neprijde ze by mala byla nejak aktivni.Ma sve dny ale ted byli 2 dny s uplnym minimem.Tak jsem zvedava, jestli jsem jedina co ma sipkovou ruzenku.
S prvnim synem jsem pohyby, no jestli se tomu da rict pohyby, spis motylky a bublinky citila az kolem toho 32-33tt do te doby nic. Nikdy jsem s nim nezazila kopanec, nebo to ze bych kvuli pohybum nemohla spat, nebo ze by dokonce bolely. Bylo mi to docela lito.
ted jsem podruhe tehotna ve 25tt a stale o pohybech nemuze byt ani rec. Sice sem tam pocituji uz zachveni, ale stale si nejsem jista zda jsou to pohyby.. Jsem zvedva zda se jich aspon po druhe dockam
![]()
Tak vlneni, stouchani citim, obcas se trefi do mocaku a to je sila.ale jak pises, ze by me to budilo,..kamaradce u ty je videt jak kope
a kolikrat se zastavi a musi to rozdejchat.no zavidim ji to a musim rict ze me to pak docela i stresuje az panikarim jeli vse ok ![]()
já cítím změnu od 30tt, předtím hodně kopala, zatím co teď se spíš už převaluje, asi má málo místa, intenzita je docela pravidelná, tak cca co dvě hoďky, ale nejvíce se vrtí kolem osmé, to vydrží i dvě hoďky, hodně škytá a strašně ráda se cpe na bok, na kterém chci spát, takže vesměs musím usínat na zádech.
Tak já sem teď ve 33 tt a pohyby cítim každý den jinak.. Dneska má prďolka den fakt kopací a je to teda síla
a v pondělí sem zase měla strach protože se ozval jen občas, tak mě to dost znervozňovalo ![]()
Mám to stejně
jsem 32 tt a cítím ho také každý den jinak…včera jsem byla docela nervózní, ptz se sem tam převalil a ozval se jen když jsem si lehla na levý bok a dnes mě kope pořád a boulí se všude možně ![]()
Jsem 33.tt a pohyby citim porad a dost silne, vecer tak od 20 do 23 hodin v kuse, ze to i boli. U prvni dcery jsem citila kopance tak do 30.tt poradne, pak uz spis jen takove prevalovani. Asi bude to druhe poradny divoch. Placentu mam i podruhe na predni strane, vahove jsem taky tak nastejno, vypada to opet na holcicku, ale kazde tehotenstvi je naprosto jine..
Tak já jsem momentálně ve 32.týdnu a pohyby cítím skoro celý den. Hlavně tedy ráno a večer jsou nejsilnější, ale i během dne o sobě dává malá vědět
teď se naučila mě kopat s oblibou do močáku, vždycky se úplně leknu ![]()
Ale je to krásný
![]()