Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Je mozne, ze citim pohyby? Jsem 15+4tt. Sem tam neco citim uz asi dva tydny. Alenposledni asi tri dny je to vyraznejsi a neska uz mi to prislo jako dve lehke kopnuti a jakoby me zevnitr neco hladilo. Strevni pohyby mam uplne jine a tohle je v podbrisku vetsinou na leve strane a nekdy pod pupkem. A nejsem zadny drobek mam 78kg. Je mozne ze uz citim drobka?
Příspěvek upraven 09.09.16 v 12:03
Tesim se az drobek zacne poradne kopat. Pri poslechu v angelsounds to jsou teda uz sileny rany a splouchance jak se tam mele.
Jojo, je to určitě možné. ![]()
Já taky cítím kopnečky už od 16. týdně a teď už jde regulérně vidět u na břiše, jak kope, a to jsem 21. týden a provorodička.
Asi i tím, že jsem hubená, přece jen bych řekla, že prostě bude znám rozdíl u někoho, kdo má 49 a třeba 89 kg.
Příspěvek upraven 09.09.16 v 12:22
Určitě to budou pohyby. Taky jsem prvorodička a pohyby (i když nejdřív hodně lehké) jsem cítila už nějak od 13-14 tt i když mi to nikdo nevěřil.. Ale postupně to začalo sílit a ja věděla že to je 100% mimčo.. Teď když kopne, je to pořádná rána a někdy si musím i sednout jak to zabolí
Přeju hodně kopanců ![]()
@Elvinerha Urcite je to možne
Já treba u ctvrteho cítila pohyby kolem 14 tt ![]()
@lluuccc
Taky jsem cítila pohyby, když jsem byla ve 13tt..hlavně na UTZ.. Jak mi dala doktorka na břicho gel, tak najednou takové šimrání, popichování..v levé části břicha..
@Elvinerha
Taky jsem cítila pohyby brzo..koupila jsem si angelsounds..ze začátku jsem si dávala na bříško gel..je to pak o dost silněji slyšet..a lepší..když došel, tak jsem si vždy namazala bříško tělovým mlékem či něčím takovým a taky paráda ![]()
@MoniiiS tak ja mám to,,štěstí" že na UTZ maličká vždycky spinká
Ja je cítila když jsem v klidu seděla a nic nedělala..
@lluuccc
To já mám štěstí..
na UTZ se nám nikdy nechce ukázat.. Takže nemám ani žádnou fotečku na které by šla vidět..2× se mnou byl i partner a pořád měla ručičky před obličejem..asi chce být naše překvápko ![]()
@MoniiiS Tak to nezávidím, na fotečkách jsem byla závislá, ale od cca 20 tt už se taky nechtěla fotit a nebo byl rozbitý UTZ, ale už se snad brzo dočkáme a budeme fotit my - foťákem ![]()
Dobrý den chci se zeptat jsem druhorodicka 16+4tt a necítím furt žádné pohyby je to možné? Myslela jsem ze u druhého je budu cítit uz brzo všichni to říkají a furt nic…
![]()