Vyhlídkový let těhotná

481
9.9.16 09:52

vyhlídkový let těhotná

Ženy mám možná blbý dotaz, ale tady se určitě dozvím odpověď :-) jsem v 18tt a chtěli bysme letět se synem vyhlídkový let. Může letět jen manžel, ale chtěla bych být u toho s něma :-) Myslím, že by to ničemu vadit nemělo, ale co si o tom myslíte, a letěli jste některá???
Děkuju za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
9.9.16 09:59

Vyhlídkovy let čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
9.9.16 10:01

Jako malým letadlem? V první řadě bych se zeptala pilota, jestli si to vezme na triko, a pak určitě svého doktora. Pokud je těhotenství bez problémů, tak by to asi šlo.
Já jsem letěla jako netěhotná, zážitek skvělý, ale je to rozhodně jiné než velké dopravní letadlo (to jsem těhotná letěla, několikrát, v různých týdnech a těhotenstvích).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.9.16 10:02

Otázka je, zda si provozovatel letu nevyhrazuje právo podepisovat prohlášeni, ve kterém by těhotenství bylo zmíněno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
9.9.16 10:03

Jojo malý letadlo to je :) to jsem zapoměla napsat, těhotenství bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
9.9.16 10:20

V pohodě, maximálně pilotovi pobleješ knipl, kdž bude vtipnej a bude řezat výkruty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101569
9.9.16 10:25
@Premek_Orac píše:
V pohodě, maximálně pilotovi pobleješ knipl, kdž bude vtipnej a bude řezat výkruty.

Což mu ale stejně dobře může poblejt i netěhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
9.9.16 10:45

@j.a.n.i1 To máš recht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.9.16 11:00

My dostali let balonem a v podmínkách je, že pokud chci letět, nesmím být těhotná. Ale letadlo je asi trošku něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.9.16 12:52

Vyhlídkový let mi nepřijde pro bezproblémové těhotenství nijak nevhodný. pokud se zakladatelka bojí, at to zkonzultuje s gynekologem. Za mě jsou horší zaoceánské lety- změny tlaku, dlouhá doba letu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí