Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano neboj, je to v pořádku, že po čase zmizí. Každá to má jinak.
Dekuji holky, jsem klidnejsi, ve stredu kontrola, tak se trochu bojim, ale verim, ze to bude ok
Buď ráda jsem 14tt a bliju furt na chvíli to přestalo a zase se to vrátilo ![]()
Jojo, je to v pořádku. Buď ráda, že netrpíš jako jiné nastávající maminky, které prozvrací celé těhotenství. Bez nevolností si troufám říct, že je to těhotenství krásné ![]()
Já u prvního nevěděla co je to nevolnost
Přesto že těhu bylo silně rizikové, bylo mi naprosto parádně! Teď čekám druhé, začátek 5měs a nevim kolikrát zda mi může být ještě hůř
Zvracím od začátku, stále to nemá konce, vadí mi poloha „stát, sedět“ takže jen ležím… Naštěstí cca týden objevilo to mrně kakao a po něm mi je chvíli dobře (no ale představte si jak by mohla vypadat maminka po 9m v posteli s kakaem takže se krotím)… Je to kus od kusu ![]()
Já jsem ráda že se cítím dobře ale četla jsem že se tak může projevovat i zt že najednou příznaky zmizí, ale asi moc čtu
Tak já uklidnit nemůžu, protože nemám křišťálovou kouli - jsem realista a možné je všechno!
Mám zkušené obojí - vymizení a prosperita, vymizení a ZT…
Držím pěstičky, ať je vše v pořádku
!!!
Držím palce každá mamka je jisté nervni když jde na kontrolu..já blila jak amina az do 14-16 týdne.. ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…taky bych raději bila, než se stresovat
@Anonymní píše:
Holky tak je vše OK, nedalo mi to a byla jsem na ultrazvuku
To nevadí, lepší jít pro uklidnění na kontrolu, než se stresovat do další. Hlavně, že je miminko v pořádku
Do budoucna můžu doporučit pořídit Angesouds, vždycky mě poslech srdíčka uklidní ![]()
Ahoj holky jsem 8+ 3 a už 5 dní mi zmizely těhotenské nevolnosti, než vracela jsem, ale bylo mi nevolno. Jak to máte vy? Je to. V pořádku že to takto zmizí?