Maminky, které čekáte třetí dítko

Anonymní
7.9.16 21:28

Maminky, které čekáte třetí dítko

Ahoj maminky, čekám třetí děťátko, které je plánované. Těším se na něj, ale mám i strach, jak to budu zvládat se dvěma kluky, jsou oba školáci. Jak to máte vy? Řešíte v sobě něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6286
7.9.16 21:40

Ahoj mam taky dva kluky a ted cekame treti dite tesim se ale zaroven mam strach nahoru a dolu bych rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.9.16 21:43
@Appel píše:
Ahoj mam taky dva kluky a ted cekame treti dite tesim se ale zaroven mam strach nahoru a dolu bych rekla

tak to je samé to u mě, já se teda bojím i trochu toho vstáváni. a abych to dala a ještě se s dětem věnovala ohledně školy. Taky se těším, ale i bojím, ale asi je to normální. Jo a ještě máme ve střídavé péči manželovu dceru, ale je už velká v pubertě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.9.16 21:55

Ahoj, mám to úplně stejné. Máme dva kluky 7 a 4 roky a na tento měsíc čekáme třetí. Těším se, ale také se bojím toho, jak to budu vše zvládat. Hlavně to noční vstávání :roll:. Ale zase si říkám, zvládli to jiný, zvládnu to taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
7.9.16 22:02

Vím, ze mě po příjezdu z porodky chytla doslova panika a říkala jsem si, ze to proste nejde zvládnout, ale par dni na to jsem už na všechno měla takový grif, ze už to zvládám levou zadní:) neboj, bude to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.9.16 22:13

Mam doma 10 leteho kluka,7 leteho kluka a dvoumesicni holcicku…kluci oba ve skole…zvladame to dobre, kluci se staraji aniz bych to ponich vyzadovala a celkove to zvladani miminka je o neco lepsi nez s prvnim. Pripada mi ze toho zvladam vice nez s prvnim ditkem.Vse je to o tom byt v klidu a ono to nejak pujde :) preji pevne nervy a hlavne byt v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.9.16 22:26
@Princess-ka píše:
Cekam treti. Prvni dve mam jeste male. Nejstarsi je 3,5…Ale tesime se strasne :srdce: Ale musim rict ze se trosku bojim, jak to budu zvladat.

Tři jsou pohoda… Říkám teď, protože mám čerstvě čtvrté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
8.9.16 05:34
@pomeranca píše:
Tři jsou pohoda… Říkám teď, protože mám čerstvě čtvrté :mrgreen:

je to je dobrý :mrgreen:
Holky děkuju, tak jsem ráda, že je to normální, jinak se tedy moc těším a jsem strašně zvědavá zda to bude kluk či holčička, mám dva kluky doma tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.9.16 15:20

Řešila jsem. Pak jsme to zvládli až jsem se divila jak v klidu. Je to úplně jiný. První dítě je spousta práce. Druhý dvakrát tolik práce. Třetí je tlupa. Malí má pořád co pozorovat. Když se naštve jeden na druhýho jde za třetím. Je to moc fajn jsem moc ráda, že jsem měla odvahu a šla do toho. často si říkám že člověk se třemi dětmi zažije tolik krásných chvil který by se dvěmi nepoznal. čekám čtvrté jestli to zvládnu toho se už nebojím. Když budem zdraví zvládnem vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.9.16 23:03
@amálka1111 píše: Řešila jsem. Pak jsme to zvládli až jsem se divila jak v klidu. Je to úplně jiný. První dítě je spousta práce. Druhý dvakrát tolik práce. Třetí je tlupa. Malí má pořád co pozorovat. Když se naštve jeden na druhýho jde za třetím. Je to moc fajn jsem moc ráda, že jsem měla odvahu a šla do toho. často si říkám že člověk se třemi dětmi zažije tolik krásných chvil který by se dvěmi nepoznal. čekám čtvrté jestli to zvládnu toho se už nebojím. Když budem zdraví zvládnem vše.

Moc pěkně napsané :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.9.16 14:37

@bob80 Ahoj holkám bylo taky 7 a 4 když se kluk narodil. Myslím, že je to lepší ty čtyřletí už mají lepší rozum. Klukovi jsou teď čtyři ráda bych ještě jednoho.
Já se zase spíš bojím aby bylo vše v pořádku. Vždy vše proběhlo tak hladce jestli jsem si toho štěstí nevybrala nějak moc. A je mi 37. Jsem 22tt všechno dobrý ani na plodovku jsem nemusela. Jo a manžel ten je nadšenej jak nikdy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.16 17:00

Radši anonymně (nikdo zatím neví) - čekáme plánované třetí, máme doma čerstvě 4- a 2leté. Nějak na mě dnes dopadla ta organizace - náš byt je malinký 2+kk, takže v blízké budoucnosti nutnost stěhování… to mě děsí asi nejvíc. A aby těhotenství bylo v pohodě, prarodiče všichni pracující a daleko…

• Citovat
  • Upravit
3731
14.12.19 18:52

Ahoj těhulky, které čekáte třeťátko :mavam: Objevila jsem teď čerstvě // a moc se těšíme. Mám doma děti 4 a 5let.

Jak to máte vy, těšíte se? Jak se připravujete? Jak zvládáte těhu? Chodíte normálně do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
14.12.19 19:03

@Dracunculus ahoj,gratuluji :kytka:. Já mám doma 10 ti letou a 3 letého a aktuálně jsem ve 28.tt a čekáme chlapecka. Do práce jdu příští týden naposled :D. Jinak se tesime, nachystáno zatím nemám nic, plánují začít v lednu. Musíme i ze skladiště ložnice udělat ložnici s postýlku a komodou :lol:. Před rokem a půl jsme se stěhovali do baráku, tak dodelavame podle akutnosti :oops:. Téhotenstvi jsem doteď zvládala dobře, až teď druhý týden mě to zmáhá a dává zabrat. Manžel doma Malo, děti nemocné, hlídání 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
14.12.19 19:29

Ahoj, též gratulace… Já mám holku skoro pětiletou, kluka 2,5 roku a na začátku února čekám třetí… Jsou dny, kdy si říkám, do čeho jsem se to zase uvrtala, protože moc nemusím brečící mimina, navíc nemám doma klidné děti… Dcera má dost komplikovanou povahu a k tomu vyžaduje každodenní cvičení. Manžel sám od sebe nepomůže, musím mu všechno připomínat (někdy mám pocit, že už mám tři děti teď). Navíc byl by asi rozdíl, kdybychom byly v baráku…Teď jsme ve 3+kk a je to takové dost koncentrované (děti mám pořád za zadkem). Aktuálně jsme prohazovali ložnici za dětský pokoj (aby děti měly více místa) a všude je dost bordel, navíc pár dnů do Vánoc…
Ale na druhou stranu musím říci, že jsou i chvíle, kdy je to prima… Prostě záleží, jaké máš ty předešlé děti… Znám případy, kde jsou děti, které někde odložíš a dvě hodiny o nich nevíš. Alespoň jedno takové by se mi šiklo:-) Držím palce, ať vše probíhá tak, jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí