Píchání v levém boku

Anonymní
7.9.16 22:18

PÍCHÁNÍ V LÉVEM BOKU

TED MĚ DOCELALA BOLELO V LEVÉM BOKU, JSEM UPLNĚ NA ZAČÁTKU TĚHOTENSTVÍ..NEMUSÍ SE NUTNĚ JEDNAT O MIMODĚLOŽNÍ ŽE? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3482
7.9.16 22:22

Já myslím, že ne. Mě bolelo v levém boku až do čtvrtého měsíce a to celkem dost. Na gyndě jsem to říkala. Vždy mě zkontrolovala a vše bylo v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.16 22:24

@gabina86 JSEM PRÁVĚ A ZAČÁTKU A TROCHU ŠPINÍM..bohužel hcg je nízké takže nebylo zatím nic vidět..tak mám strašnej strach

• Citovat
  • Upravit
3482
7.9.16 22:25

Aha, tak to já nešpinila. Prostě mě tam píchalo až to bolelo. A který týden, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.16 22:27

@gabina86 budu tak druhý..fakt malino možná třetí :think: víc bych měla vědět další týden

• Citovat
  • Upravit
3482
7.9.16 22:33

Tak to je ještě hodně brzo. Snad bude vše ok. Mě jak tam píchalo, tak jsem se taky strašně bála. Hlavně na tom začátku. A doktor(ka) to ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.16 22:36

Mé až ted mě to bolelo..tak snad ok.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7615
7.9.16 22:38

Ahoj! Mě pichalo a spinila jsem a bylo to mimdelozni. Vše může byt v pořádku ale taky nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3482
7.9.16 22:43
@Anonymní píše:
Mé až ted mě to bolelo..tak snad ok.. :nevim:

Tak zítra asi na gyndu ne? Snad to bude vše v pohodě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.9.16 06:25
@Anonymní píše:
@gabina86 budu tak druhý..fakt malino možná třetí :think: víc bych měla vědět další týden

Počkej, toto nechápu. Těhotenství se počítá od poslední MS, což by znamenalo, že teď máš ovulaci nebo jsi chvíli po ovulaci. Ty už máš zpoždění cyklu?
Jinak se určitě o mimoděložní jednat nemusí, těch důvodů, proč píchá v břiše je hodně a většinou v podstatě o nic nejde. Také jsem měla z mimoděložního hrůzu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí