Pohyby v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
2.8.10 14:55

Tak to naše mimi je anděl :-) Když jdu spát, rozloučíme se a on usne se mnou. Když ráno vstávám, přivítáme se, páč on vstává se mnou :lol: Jinak přes den je lenoch po mně, pořád jen spí a spí :lol: Ale párkrát za den na mě zaťuká, já na něj také zaťukám a je zase klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
2.8.10 15:15

Ahojky, tak já mám sice aktivní dítko v bříšku, ale v noci ho taky necítím. Přes den se ozve občas dost razantně a má dny, kdy mi přijde, že nedá pokoj snad hodinu v kuse, ale večer, když zalehnu, tak zhruba od 23 hodin je akční jako blázen, ale s půlnocí většinou usíná a já s ním, pak mě někdy k ránu to jeho vrtění přiměje otevřít oči dřív, než bych normálně udělala, ale jsem už v podstatě jen v polospánku a ono to to mrně asi pozná. :) :-P :srdce:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
5.8.10 14:40

ahojda,já mám taky v bříšku kliďáska,před spaním mě jen trochu polechtá a chrupe semnou :lol: Možná ji spíš budim já jak se furt převaluju z boku na bok :zed: Potřebovala bych jeřáb

• Citovat
  • Upravit
7413
6.8.10 21:24

Tak můj malej přes den chrněl a spolu s nocí (21 hodina) se budil, ale pohoda, usnula jsem on asi taky a pravidelně cca 4 hodiny ráno jsem chodila na wc a to byl pokaždé vzhůru. Ale pohyby mě nikdy ne budily a spala jsem v pohodě…no a světe div se, ten náš miláček se v noci pravidelně kolem 4h ranní budil :mrgreen:
I když on byl kapánek nespavé dítě, ale kolem té 4 to bylo pravidlo, asi z bříška :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.8.10 21:54

arween tak to znám,něco podobného mám doma,malý už bylo pět a pravidelně se kolem druhý v noci budí a něco potřebuje(vydrží nespat třeba hodinu :roll: )Když jsem chodila do práce byla jsem uplně vyřízená :cert: ,ale doktorka mě uklidňuje,že to jsou chytré děti,které berou spánek jako ztrátu času :-) no super,ale kdo to má vydržet že :-? Za dva měsíce mám termín,tak doufám že se děvčátka v noci budou aspoň střídat,aby to bylo pestřejší :lol: Zatím ta v bříšku spinká se mnou celou :hug:

• Citovat
  • Upravit
7413
7.8.10 14:37

rozmary-ten náš bobeček naštěstí chrupká více méně celou noc. Má rok, ale není to pravidlo, budí se i 3× za noc, ale stačí pohladit, dát dudlíka a zase chrní.Ale to je nic, já vytuhnu hned s ním, takže jsem ráno fit. :wink:
Držím palečky, ať tvoje princezna začne spinkat celou noc.
Kamarádky holčička to má úplně stejný, ale teď ve 4,5 letech už to občas dokáže.Ale jak píšeš, spánek k životu nepotřebuje a údajně jí spát nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
18.9.10 20:24

Ahojky,tak to mě se prcek mele nejvic v noci když spim a hlavne to nejvic cejtim když sem na boku.Ze začatku mě to nak nebudilo ale ted už tak dva tydny sem teda 37tt mě neda ani chviličku klidu přidemi že snad nikdy nespi.Taky jak sebou hodne mele tak stoho potřebuju hned na malou kope mě snad do močaku a to si nekdy i učurnu.Ale aspon vim že je aktivni to na začatku tehu sem se pořad nervovala že se nak malo hybe ale ted mi to vynahrazuje…Taky už nevim co to je se pořadne vyspat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky