Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

13335
1.8.10 20:13

chutě v těhotenství

Ahoj,
máte nějaké zajímavé chutě v těhotenství? Vždy jsem slíchavala, že těhotné jí divné kombinace - okurky se zmrzlinou a podobně, ale já spíš vyhledávám ovoce a zeleninu a něco normálního k tomu - chleba s máslem, chleba a sýr … Dnes jsem měla velkou chuť na pizzu, po dlouhém přemlouvání sebe sama jsem si ji objednala, a jak to dopadlo? Pizza nic moc :-(
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
1.8.10 20:18

No, já byla schopná sníst kynuté knedlíky s ovocem a tvarohem, a završit to zavináčema s cibulí :lol: a jaká to byla mňamka! :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
1.8.10 20:18

Ahoj,
v životě bych nepozřela ananas. A teď, v těhotenství, jsem měla období, kdy jsem se po něm mohla utlouct. :lol: Jinak vyloženě žádný chutě, ako nekombinovatelný kombinace potravin, nemám. A dřív jsem milovala arašídy. Teď se na ně nemůžu ani podívat.

• Citovat
  • Upravit
10178
1.8.10 20:25

Ahoj, tak já teď nemůžu ani cítit zavařené okurky a nepozřu ani tatarku, majonéza mi ale nevadí(myslím Hellmans-tam jsou vejce sterilované). Jedinou divnou chuť, kterou mám, tak je na křídu nebo omítku :oops: , to samozřejmě nejím, myslím, že mi chybí vápník, ale mléčné výrobky jím pořád, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 20:26

Já dlouho nemohla černý čaj, který jsem dřív milovala. Teď se mi ale chuť na něj vrátil :)

Jinak co vůbec nemůžu nyní je mleté maso, párky ani klobásy, jo a žádné marinády :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 20:28

ahoj luluskhko - jo omítka a křída, kolika jsem se toho najedla jako dítě :mrgreen: JJ rodiče mě neuhlídali a ve zdi jsme měli díry, asi nějaký tajný trpaslík :palec:
JJ zkus si koupit nějaký dologram. Mě to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 20:30

K té křídě a omítce bych přidala sádru to jsem ucítila a slintala jak Pavlovův pes :lol: to bylo minulé těhu a ted mám chuť na ostrá jídla, ale to už jsem měla u syna prostě se mi to opakuje :-) takže že by zase kluk :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
1.8.10 20:34
nikita066 píše:
ahoj luluskhko - jo omítka a křída, kolika jsem se toho najedla jako dítě :mrgreen: JJ rodiče mě neuhlídali a ve zdi jsme měli díry, asi nějaký tajný trpaslík :palec:
JJ zkus si koupit nějaký dologram. Mě to pomáhá

Taky jsme měli zeď samou díru :lol: akorát nevím co je to ten dologram?
Ani tou sádrou bych nepohrdla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.8.10 20:37

AHoj, tak já jsem ulítávala na grilovacím koření, hořčici, okurkách :wink: Nemusím sladké, ale to nejím ani za netěhotna :wink: Okurky se šlehačkou apod., to už je moc divoký i na mě :lol: Celkově můžu hodně ostrá jídla :-P A jinak mi obecně v těhotenství nejede káva, třeba turka nebo presso bych do sebe nedostala ani omylem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 20:39

Dologram koupíš v lékárně a bývá obyčejný nebo s přídavkem vitamínů. Je výborný a uvidíš, že ti bude moc chutnat. Nedá se tím předávkovat :mrgreen: Takže když to sníš za jeden den, nic se neděje. Jsou to takové malé žluté zrníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 20:40

Já jsem šílela když jsme malovali ta vůně :mrgreen: připadala jsem si jako cvok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
1.8.10 20:43

Tak já jsem byla docela čuně, v půlce těhotenství jsem měla šílenou chuť na česnek :oops:. Česnek ve všem a potom už jsem dospěla do stadia, kdy jsem si šla oloupat stroužek česneku a normálně jsem ho chroupala :lol:

Jinak jsem měla ještě dlooohý ředkvičkový období a pak jsem mohla jakoukoliv klobásu.
A dát si třeba utopence a na to jogurt, taky nebyl problém :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
1.8.10 20:43

Niki, dík, vyzkouším.
Daanco, já slintala i na primalex, co s ním manžel líčil garáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 20:45

Jéžiš já jsem ráda, že v tom nejsem sama hele já na tu sádru nějak dostávám chuť jak o tom píšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 20:46

Bayushko,
tak to já milovala česnekové věci před těhotenstvím - topinky s česnekem, bramborové placky - pomalu stejně česneku jak brambor. Česnek na chleba se sýrem … A teď? Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí