Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já teda vždy patřila,mezi ty prostorově výraznější,takže jsem to při těhu nějak neřešila.při prvním jsem nabrala 13kg a teď ve 22tt mám 3kg nahoře.si říkám,děj se vůle Boží,ale po porodu už se sebou budu muset něco dělat:(ale zase je to jediné období v životě,kdy si říkám né,že nesmím,ALE můžu:-)néli musím:-)
j.citro, no závidím. To že až tak nepřibíráš. U mě je to střídavě nahoru, prej je to normální, ale ustavičně příbírám a hubnu ![]()
Tak to přeju,ať se Ti to nějak ustálí a je to tak nějak v normě:-)
já dávila jak šakal asi do 15tt a tak se teď nemůžu nabažit:-)
U prvního jsem měla chuť na pivo, konkrétně Litovel, u druhého na zavináče, utopence a česnek a u Vikči na čínské polévky a tvarohové koláče. Byla jsem od začátku na rizikovém, ale nebylo mi zatěžko každé ráno vyrazit směr pekařství ![]()
Zeď lízala ségra ![]()
já spíš z kraje měla nechutě než chutě
ale teď nemám problém sníst pistáciovou zmrzlinu a následně kyselé okurky, rybí salát či tak něco
.. jen mám nějaký odpor k masu..
a při tom jsem ho taaak milovala ![]()
při představě masa se děsim
sladké si občas dám.. ale před těhu jsem ho opravdu vůbec nemusela ![]()
to mi povídej
já jsem zvědavá na tolik věcí..kdy máš termín? teda jestli se můžu zeptat? ![]()
já 12.2.
si tak pořád nějak řikám, že je to ještě daleko, ale na jednu stranu mi to celkem letí ![]()
jn ti máš pravdu, na jednu stranu to letí - zvlášť se tomu divím, když jsem doma a nechodím do práce a na druhou stranu se bojím o mimi, takže nejraději už bych měla leden
tak to na jednu stranu věřim, jsi na neschopence jo? už od začátku těhu?
no upa od začátku ne, snažila jsem se v práci vydržet co nejdýl, ale nešlo to, měla jsem už před těhu problémy. Ty pracuješ? Copak děláš?