Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
7.8.10 16:24

Nejsem zas tak velký vyhazovací zatáčka mokro a mastnej flek na silnici a je to pak rychlé a ani nemusíš jet tak moc rychle hele pozitivum bylo že manža v té době přítel došel k závěru že takhle už to dál nejde radši mi požádal o ruku že by si mě rád vzal než se mu někde zabiju :mrgreen: :mrgreen: anebo že by to nebylo pozitivum :think: :think: ale jooo je to dobrý neměnila bych :palec: :mrgreen:
No ale jak se mi posmívali známí policajti bych je zabila ale přestali jak jsem jim slíbila gutalax do kafe a já toho jsem schopná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
7.8.10 16:27

Dany ty jsi silný kalibr, s tebou si raději nezahrávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.8.10 16:33

Já jsem vcelku hodná to oni mi zlobili dělala jsem na benzínce a oni se tam naučili chodit na kafe takže znám hodně policajtů a já byla ráda hlavně v noci a je fakt že kolikrát se tam střídali jak na běžícím pásu :lol: ale jsou hrozně drzí tak se musí srovnat do latě :lol: jo a výhodu to má když znáš všechny dopraváky ve městě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
7.8.10 16:44

JJ s tím mám taky zkušenost. Máme tady takovou rovinku. Jednou se mi nechtělo jet 50, bylo už šero, tak jsem trošku přišlápla plyn :D a stáli tam. Naštěstí to byl kámoš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.8.10 16:55

To znám mě už ani nestaví minule už měl připravenou plácačku a jen jí sklopil a zamával mi a smál se jo jsou to sluníčka. Tak já budu končit jedu vyzvednout kamarádku z práce a jedeme nakoupit ona je taky jako ty bez auta tak jí vždycky zbalím a vyrážíme aby to nemusela tahat autobusem a já musím doplnit zásoby hlavně broskví ty mi už zas došly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
7.8.10 17:03

:D tak dobře nakupte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.8.10 09:19

Musím hlásit nakoupili jsme jen těch broskví zas už moc nemám nějak se mi vypařujou :think: :lol: A dneska jsem k bábě(tak říkám kamarádce)pozvaná na bramborový salát se řízečkem mňam už se těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
8.8.10 11:39

Hmm bramborový salát s řízečkama :lol: to bych si taky nechala líbit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.8.10 11:51

Dany ty mi děláš chutě, já mám jít na oběd rodičům, ale těžko říct kdy dojedou z jížní moravy :nevim:
No večer jsem na tebe myslela, žer jsme se tady bavili a ani jsem se nezeptatla jestli tam náhodou nemáte velkou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.8.10 11:52

A krásný je pro mě i to že se s tím nemusím patlat a přijdu k hotovému miluju své kamarádky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.8.10 12:03

Ne naštěstí nás se to netýká já jen vzpomínám na rok 2002 to jsem bydlela v Ústí a měli jsme jezero pod panelákem a voda se zastavila doslova půl metru od vchodu. I když mužskej strávil 2 dny vyčerpáváním vody ze sklepa v pátek ráno jí tam bylo půl metru kotel i uhlí pod vodou prostě paráda a to bydlíme v kopci, ale spodní voda je prevít :-( ještě že včera odpoledne přestalo pršet :-) a je klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.8.10 12:07

No taky bych chtěla takové kamarádky, které by mě zvali na bramborový salát a řízek :palec:

No to já si pamatuju na vodu z 97, to jsme ji tu měli mi, jinak musím zaklepat, že oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.8.10 12:20

Já jsem taky ráda za bábu i za Lucku to její dcera tý je 20let, ale obě jsou stejný kozy jako já :mrgreen: :mrgreen:. Nejlepší je jak prožívaj moje těhu sice bych je občas bacila jako manžílka hlídají mi stejně jako on, ale nejvíc se bavím když se bába začne s Romanem hádat jak se bude jmenovat mimi souboj Eliška(bába) versus Anežka(Roman) aspoň na jménu kluka se schodli bude to když tak Vítek a když jsem se ozvala že já do toho snad mám taky mluvit tak prý ne :-D no nic i kdych věděla co to bude tak jim to neřeknu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.8.10 12:26

No já jsem si našla jméno Bibiana, původně Sofie, tak uvidíme :) Pozdravuj a přeju dobrou chuť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.8.10 12:30

To je taky moc hezké mě se líbí i Šarlota, ale zůstabu u těch klasických aby mi ty dětská jména ladila už mám Jakuba, Barboru a Haničku :lol: a pozdravovat budu neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí