Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejsem zas tak velký vyhazovací zatáčka mokro a mastnej flek na silnici a je to pak rychlé a ani nemusíš jet tak moc rychle hele pozitivum bylo že manža v té době přítel došel k závěru že takhle už to dál nejde radši mi požádal o ruku že by si mě rád vzal než se mu někde zabiju
anebo že by to nebylo pozitivum
ale jooo je to dobrý neměnila bych
![]()
No ale jak se mi posmívali známí policajti bych je zabila ale přestali jak jsem jim slíbila gutalax do kafe a já toho jsem schopná ![]()
Já jsem vcelku hodná to oni mi zlobili dělala jsem na benzínce a oni se tam naučili chodit na kafe takže znám hodně policajtů a já byla ráda hlavně v noci a je fakt že kolikrát se tam střídali jak na běžícím pásu
ale jsou hrozně drzí tak se musí srovnat do latě
jo a výhodu to má když znáš všechny dopraváky ve městě ![]()
JJ s tím mám taky zkušenost. Máme tady takovou rovinku. Jednou se mi nechtělo jet 50, bylo už šero, tak jsem trošku přišlápla plyn
a stáli tam. Naštěstí to byl kámoš ![]()
To znám mě už ani nestaví minule už měl připravenou plácačku a jen jí sklopil a zamával mi a smál se jo jsou to sluníčka. Tak já budu končit jedu vyzvednout kamarádku z práce a jedeme nakoupit ona je taky jako ty bez auta tak jí vždycky zbalím a vyrážíme aby to nemusela tahat autobusem a já musím doplnit zásoby hlavně broskví ty mi už zas došly ![]()
Musím hlásit nakoupili jsme jen těch broskví zas už moc nemám nějak se mi vypařujou
A dneska jsem k bábě(tak říkám kamarádce)pozvaná na bramborový salát se řízečkem mňam už se těším ![]()
Hmm bramborový salát s řízečkama
to bych si taky nechala líbit ![]()
Dany ty mi děláš chutě, já mám jít na oběd rodičům, ale těžko říct kdy dojedou z jížní moravy ![]()
No večer jsem na tebe myslela, žer jsme se tady bavili a ani jsem se nezeptatla jestli tam náhodou nemáte velkou vodu
A krásný je pro mě i to že se s tím nemusím patlat a přijdu k hotovému miluju své kamarádky ![]()
Ne naštěstí nás se to netýká já jen vzpomínám na rok 2002 to jsem bydlela v Ústí a měli jsme jezero pod panelákem a voda se zastavila doslova půl metru od vchodu. I když mužskej strávil 2 dny vyčerpáváním vody ze sklepa v pátek ráno jí tam bylo půl metru kotel i uhlí pod vodou prostě paráda a to bydlíme v kopci, ale spodní voda je prevít
ještě že včera odpoledne přestalo pršet
a je klid ![]()
No taky bych chtěla takové kamarádky, které by mě zvali na bramborový salát a řízek ![]()
No to já si pamatuju na vodu z 97, to jsme ji tu měli mi, jinak musím zaklepat, že oka
Já jsem taky ráda za bábu i za Lucku to její dcera tý je 20let, ale obě jsou stejný kozy jako já
. Nejlepší je jak prožívaj moje těhu sice bych je občas bacila jako manžílka hlídají mi stejně jako on, ale nejvíc se bavím když se bába začne s Romanem hádat jak se bude jmenovat mimi souboj Eliška(bába) versus Anežka(Roman) aspoň na jménu kluka se schodli bude to když tak Vítek a když jsem se ozvala že já do toho snad mám taky mluvit tak prý ne
no nic i kdych věděla co to bude tak jim to neřeknu ![]()
No já jsem si našla jméno Bibiana, původně Sofie, tak uvidíme
Pozdravuj a přeju dobrou chuť ![]()
To je taky moc hezké mě se líbí i Šarlota, ale zůstabu u těch klasických aby mi ty dětská jména ladila už mám Jakuba, Barboru a Haničku
a pozdravovat budu neboj