Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj taky tě to přejde ze mě už je matka sadistka která občas vykřikuje že ty haranty zabije
![]()
uspokojující. Já dneska šílela z bráchova hm, hm, hm a ukazoval upa na všechno celý den a já byla na palici. Dany jak to všechno zvládnout?
Dá občas s odřenýma ušima,ale dá na to přijdeš sama. A pamatuj ženská vydrží úplně všechno
![]()
jojo nezbývá
Niky
ničeho se neboj dá se to zvládnout občas budeš nenávidět všechno a všechny, budeš hrozně unavená nešťastná nevyspalá chvílema si nebudeš vědět rady,ale pak zjistíš že se to dá zvládnout a že jsi to přežila a že to všechno stálo za to, že ti to pak to mimi vynahradí jediným úsměvem pak zapomeneš na to „hrozný“ a budeš šťastná
Tak doufám že jsem tě moc nevyděsila a nepochybuj o sobě jsi holka statečná zvládla jsi taky už dost věcí tak to určitě zvládneš dál
![]()
Pěkné ranko Dany, no budu muset. ![]()
Jinak jsem tak uvažovala, že co jsem doma, jsem se asi hodně změnila a na miminko se těším a vyhledávám a zjišťuji co a jak a bavím se tady s různýma maminama a mám vyžší sebevědomí a čím dál víc, mě rozčilují ženské, které vykládají, že děti nechcou, že jsou otravné, že je k životu nepotřebují, nebo nejdřív za 10 let - to jim bude 35-40. No, aby jim to pak ještě šlo. Jsem proti nim upa alergická ![]()
Jo hormony dělají divy co
a znám pár ženskejch co taky tvrdily že děti ne a už jsou maminami a nemá cenu je řešit to je zbytečnost je to jejich boj a hlavně že jsi šťastná ty ![]()
jj to máš asi pravdu. Ale štve mě to . Zvlášť když si hrají na kamarádky a ty musíš poslouchat ty jejich kecy. A pak jdeš s některou na oběd a ona jen hlavní jídlo s oblohou a tobě není blbé si k tomu objednat hranolky a sníst celou porci. A oni na tebe koukaj, jak kdyby jsi snědla půl prasete ![]()
No rádoby kamarádky taky miluju, ale ty mám ve zvyku ještě dráždit mám z nich pak srandu jak se dáví závistí a k tomu jídlu bych se jenom pousmála a optala se snad mi to nezávidíš
a ještě bych si přidala ![]()
No sice jsem pusa otevřená, ale na toto téma ještě reagovat neumím
ahoj děvčata
nějaký novinky u někoho? jak se máte? já ještě budu trčet hodinku a půl v práci.. děsná představa, ale snad už to uteče a ke všemu mě přepadla nějaká únava
ach jó ![]()
aha, tak to jó
koukám, že budete mít chlapečka jo?
Sebastiána ..moc hezký jméno … ![]()