Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
8.8.10 21:38

Neboj taky tě to přejde ze mě už je matka sadistka která občas vykřikuje že ty haranty zabije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.8.10 21:39

:mrgreen: uspokojující. Já dneska šílela z bráchova hm, hm, hm a ukazoval upa na všechno celý den a já byla na palici. Dany jak to všechno zvládnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.8.10 21:42

Dá občas s odřenýma ušima,ale dá na to přijdeš sama. A pamatuj ženská vydrží úplně všechno :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.8.10 21:47

No jim asi ani nic jiného nezbývá co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.8.10 08:33

jojo nezbývá :-) Niky :-) ničeho se neboj dá se to zvládnout občas budeš nenávidět všechno a všechny, budeš hrozně unavená nešťastná nevyspalá chvílema si nebudeš vědět rady,ale pak zjistíš že se to dá zvládnout a že jsi to přežila a že to všechno stálo za to, že ti to pak to mimi vynahradí jediným úsměvem pak zapomeneš na to „hrozný“ a budeš šťastná
Tak doufám že jsem tě moc nevyděsila a nepochybuj o sobě jsi holka statečná zvládla jsi taky už dost věcí tak to určitě zvládneš dál :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
9.8.10 10:50

Pěkné ranko Dany, no budu muset. :)
Jinak jsem tak uvažovala, že co jsem doma, jsem se asi hodně změnila a na miminko se těším a vyhledávám a zjišťuji co a jak a bavím se tady s různýma maminama a mám vyžší sebevědomí a čím dál víc, mě rozčilují ženské, které vykládají, že děti nechcou, že jsou otravné, že je k životu nepotřebují, nebo nejdřív za 10 let - to jim bude 35-40. No, aby jim to pak ještě šlo. Jsem proti nim upa alergická :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.8.10 11:54

Jo hormony dělají divy co :palec: a znám pár ženskejch co taky tvrdily že děti ne a už jsou maminami a nemá cenu je řešit to je zbytečnost je to jejich boj a hlavně že jsi šťastná ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
9.8.10 12:06

jj to máš asi pravdu. Ale štve mě to . Zvlášť když si hrají na kamarádky a ty musíš poslouchat ty jejich kecy. A pak jdeš s některou na oběd a ona jen hlavní jídlo s oblohou a tobě není blbé si k tomu objednat hranolky a sníst celou porci. A oni na tebe koukaj, jak kdyby jsi snědla půl prasete :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.8.10 12:11

No rádoby kamarádky taky miluju, ale ty mám ve zvyku ještě dráždit mám z nich pak srandu jak se dáví závistí a k tomu jídlu bych se jenom pousmála a optala se snad mi to nezávidíš :-P :-P a ještě bych si přidala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
9.8.10 12:13

No sice jsem pusa otevřená, ale na toto téma ještě reagovat neumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.8.10 12:25

Neboj to přijde s věkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.8.10 19:27

Ahoj Dany, co nového? Jak pak se vede? Co mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
18.8.10 15:41

ahoj děvčata :lol: nějaký novinky u někoho? jak se máte? já ještě budu trčet hodinku a půl v práci.. děsná představa, ale snad už to uteče a ke všemu mě přepadla nějaká únava :zed: ach jó :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
18.8.10 18:17

NAstys, nějaké novinky? Ani ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
19.8.10 12:28

aha, tak to jó ;) koukám, že budete mít chlapečka jo? :lol: Sebastiána ..moc hezký jméno … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí