Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dvě jsou velké nafukovací a ty přední jsou nenší ale ne o moc
Já jsem uvažovalo o těchto ABC design 4TEC, ale má malý košík pod kočárkem - kvůli psa
Ale předchozí kočárky se mi zdají do horšího terénu nepoužotelné, a taky kvůli psa nic moc nevyhovující ![]()
Takže popřípadě Leviroo - jsou v různých barvách
ten je taky moc pěkný já jsem hlavně chtěla aby se mi vešel i do mého auta což se mi naštěstí splnilo protože jezdit mažílkovou oktávkou v kombiku to opravdu nééé já tu jeho krávu dlouhou nachci blbě se mi sní parkuje a fiestou se vejdu všude a hlavně bych chtěla vidět manžu jak jezdí v autě na kterém jsou nalepené všude kytičky ![]()
Tak chlap v autě s kytičkama je zajímavý
![]()
No taky řeším váhu kočárku a skládací mechanizmus ![]()
Teď nám vypadl skoro na půl hoďky proud tak se jen modlím aby se to už neopakovalo
Ten co mám je lehký a jednoduše se skládá a jinak co ho přesvědčilo, že si nebudeme prohazovat auto jsou právě kytičky ![]()
Jo jinak je to Mikado oxford
kouknu na ně:)
No já bych chtěla Mercedes-Benz A, kdysi jsem ho už měla, ale přišla o něj ![]()
Neboj zas bude a ještě lepší já jsem prostě spokojená se svou fiestou a nedám na ní dopustit za ten rok mi přirostla k srdci
JJ taky když mám autíčko tak mi přiroste k srdci a když slouží a nekazí se tak je to super. Jak jsem si před tím koupila ten mercedes, tak mi každý říkal, jak jsem blbá a budu do toho jen dávat prachy a krom základních věcí - olej, filtry, benzín, svíčky jsem do toho nedávala nic, jo ještě zimní kola. Klasika.
Jinak k tomu proudu, to vám vypadl jen tak, sám?
Jo vypad, někde venku pojistky jsme vyhozený neměli tak jsem se radši teď přesunula k noťásku
Hlavně pánové radili co to taky znám já před tím měla jen favouška a to bylo rad a řečí a mě nikdy nepodrazil a choval se ke mě slušně
je fakt pravidelně jsem úkolovala kamarády aby mi ho kontrolovali a vycvičila jsem je tak důkladně že jsem se vůbec nemusela starat
a sami automaticky makali
viz příklad ten olej si prosím tě zkontroluj já řekla joooo určitě Péťa se na mě podíval povzdych si a jen dodal připomeň mi to ať na na to nezapomenu
je fakt že já jsem hroznej antitalent co se týče údržby auta a ty syčáci si pak oddychli když jsem se vdala že prý zaplať pámbu že budu trápit někoho jinýho ![]()
to jo a hlavně na jeho konec
jsem poprvé v životě bourala ve zkatce jsem ho trochu poválela a pak skončila v příkopě a auto na odpis středový sloupek u řidiče byl asi 40cm zaražený dovnitř a nikdo nechtěl věřit, že jsem měla jen 3 malé modřinky naštěstí jsem jela sama