Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj brzy se dočkáš to uteče jako voda a já taky musím všechno kontrolovat a o všem vědět a i když už ty starší bydlí samostatně tak jim aspoň 2-3 týdně volám aby jsem věděla, že je všechno v pořádku a mám pocit, že jim to ze začátku lezlo na nervy,ale už si zvykli a když se neozvu tak už volají sami co je se mnou ![]()
jj v tom máš pravdu, taky jsem ze začátku neměla ráda, když mi mamina volala a te´d ji volám taky a vyhledám jejich společnost, chodím na návštěvy, oběd apod.
Takže všude stejné to jsem ráda teď v neděli byla Baruška u nás i se svým přítelem a se psem tak jsme grilovali na zahradě a to byla paráda hlavně když se holky pohádali 10let je mezi nimi a stejnak se vždycky kvůli něčemu dohadujou
přestali až když jsem vylítla ať se vyvražďujou jinde
![]()
No jéje teď je to naštěstí jen občas jen když přijedou na návštěvu, ale dřív než se ty starší odstěhovali to byla občas sranda ty starší se začali dohadovat a nejmladší se do to samozřejmě musela přidat a to pak bylo
to jsem pak odcházela se slovy „vyvražděte se kreténi“ a byl klid protože sprostá nejsem takže věděli že už překročili hranici mé tolerance
Danči, tak to si té sesterské lásky svých dcer užívej. Já a sestra (-3roky) jsme upa stejné. 1jsme v klidu, pomůžem si a pak 10 se rveme!
![]()
Já si jí užívám a jen mi zajímá jestli z toho někdy vyrostou
Ale dostane mi do kolen jako minulý víkend byl u nás Kuba a zase klasika ťuťu ňuňu a pak hádka a pak za mnou přišel synek a žaluje mami vonamě… v 21letech žaluje na svou 9letou sestru
. důvody dohadů ani nepíšu protože jsem je přestala vnímat už před lety v zájmu částečného zachování svého duševního zdraví ![]()
Tak to chápu
No, mi je 23 a segře 20, bydlíme každá jinde, vidime se minimálně a nepomohlo to, tak tedy nevím ![]()
Jedině obrnit se a vydržet a věřit ![]()
Já tohle beru s nadhledem a mám z toho srandu jen jsem hrozně zvědavá až tohle miminko co čekám trochu odroste jestli se budou dohadovat ač mezi nimi bude 20letý rozdíl a mám pocit že svojí oblíbenou větu vyvražděte se budu používat dál
![]()
Je to dobrá věta i když zní trošku morbidně. Myslím, že s tímto mimi co čekáš se hádat nebudou, mi s Kubajzem taky ne, to je náš miláček všech! I když jsme se zvládli pohádat kvůli němu mi dvě spolu ![]()
Jéé to jsi mi potěšila tak doufám, že to u nás bude stejné
Já vím, že to zní trošku morbidně, ale jsem jak to říct
praštěná nevím prostě jsem to já a o sobě taky s klidem řeknu že jsem blondýna
prostě jsem neřízená střela která je navch strašně ukecaná
Taky jsem taková neřízená střela.
Mamina už trošku přemýšlí, ale je taky cáklá. I když její „nový“ manžel ji drží trošku zkrátka.
V takových běžný věcech jako domácnost atd. jsem normální mamina jen ta pusina mi trochu jede ![]()
Já občas ve více věcech. Pokud se pro něco rozhodnu, tak si za tím jdu, kolikrát hlava nehlava. Ale pro přátelé a známé mám většinou až moc dobré srdce a někteří už toho zneužili. Musím se víc hlídat.
Hlídat taky ale hlavně se nauč říkat ne i když pokud jsi jako já tak se to budeš špatně učit