Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
4.8.10 09:55

Neboj brzy se dočkáš to uteče jako voda a já taky musím všechno kontrolovat a o všem vědět a i když už ty starší bydlí samostatně tak jim aspoň 2-3 týdně volám aby jsem věděla, že je všechno v pořádku a mám pocit, že jim to ze začátku lezlo na nervy,ale už si zvykli a když se neozvu tak už volají sami co je se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 10:46

jj v tom máš pravdu, taky jsem ze začátku neměla ráda, když mi mamina volala a te´d ji volám taky a vyhledám jejich společnost, chodím na návštěvy, oběd apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 11:02

Takže všude stejné to jsem ráda teď v neděli byla Baruška u nás i se svým přítelem a se psem tak jsme grilovali na zahradě a to byla paráda hlavně když se holky pohádali 10let je mezi nimi a stejnak se vždycky kvůli něčemu dohadujou :mrgreen: přestali až když jsem vylítla ať se vyvražďujou jinde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 11:58

chudáčci, dohlížíš hromadné vraždě :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 12:09

No jéje teď je to naštěstí jen občas jen když přijedou na návštěvu, ale dřív než se ty starší odstěhovali to byla občas sranda ty starší se začali dohadovat a nejmladší se do to samozřejmě musela přidat a to pak bylo :mrgreen: to jsem pak odcházela se slovy „vyvražděte se kreténi“ a byl klid protože sprostá nejsem takže věděli že už překročili hranici mé tolerance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 12:11

Danči, tak to si té sesterské lásky svých dcer užívej. Já a sestra (-3roky) jsme upa stejné. 1jsme v klidu, pomůžem si a pak 10 se rveme! :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 12:22

Já si jí užívám a jen mi zajímá jestli z toho někdy vyrostou :lol: Ale dostane mi do kolen jako minulý víkend byl u nás Kuba a zase klasika ťuťu ňuňu a pak hádka a pak za mnou přišel synek a žaluje mami vonamě… v 21letech žaluje na svou 9letou sestru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . důvody dohadů ani nepíšu protože jsem je přestala vnímat už před lety v zájmu částečného zachování svého duševního zdraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 12:27

Tak to chápu :mrgreen: No, mi je 23 a segře 20, bydlíme každá jinde, vidime se minimálně a nepomohlo to, tak tedy nevím :nevim:

Jedině obrnit se a vydržet a věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 12:36

Já tohle beru s nadhledem a mám z toho srandu jen jsem hrozně zvědavá až tohle miminko co čekám trochu odroste jestli se budou dohadovat ač mezi nimi bude 20letý rozdíl a mám pocit že svojí oblíbenou větu vyvražděte se budu používat dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 12:43

Je to dobrá věta i když zní trošku morbidně. Myslím, že s tímto mimi co čekáš se hádat nebudou, mi s Kubajzem taky ne, to je náš miláček všech! I když jsme se zvládli pohádat kvůli němu mi dvě spolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 13:26

Jéé to jsi mi potěšila tak doufám, že to u nás bude stejné :lol: :think: Já vím, že to zní trošku morbidně, ale jsem jak to říct :think: praštěná nevím prostě jsem to já a o sobě taky s klidem řeknu že jsem blondýna :mrgreen: prostě jsem neřízená střela která je navch strašně ukecaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 13:32

Taky jsem taková neřízená střela.
Mamina už trošku přemýšlí, ale je taky cáklá. I když její „nový“ manžel ji drží trošku zkrátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 13:37

V takových běžný věcech jako domácnost atd. jsem normální mamina jen ta pusina mi trochu jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 15:28

Já občas ve více věcech. Pokud se pro něco rozhodnu, tak si za tím jdu, kolikrát hlava nehlava. Ale pro přátelé a známé mám většinou až moc dobré srdce a někteří už toho zneužili. Musím se víc hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 16:59

Hlídat taky ale hlavně se nauč říkat ne i když pokud jsi jako já tak se to budeš špatně učit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí