Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kubíka máme taky ale je to Kublaj, Kublík, Kubajs, Bubák, Bublinka … ![]()
To u nás taky a Barbucha, Bramborka, Hanulák, Nanynka a všechny to přivádí k nepříčetnosti
![]()
jo a takhle vypadá kytičková fiesta už jsem konečně našla fotky
Je ta je pěkná ![]()
Dany obdivuju. Dneska jsem byla u rodičů a i když Kubíček je úžasný, tak mít ho doma tak jsem asi mrtvá. A to jsem s ním byla asi hodinu venku a pak u našich a to se mu věnovala i mamka a mámin manžel ![]()
No to já se teď léčím ze šoku ten můj nemladší harant mi jednou přivede do blázince
a nejenom mě,ale i babičku s dědou teď mi volali, že akorát jedou z nemocnice kde mladou opětovně nechali zašít tentokrát pro změnu nad kolenem si rozřízla nohu nějakým plechem to dítě je snad nejhlídanější pod sluncem a stejně pořád pracuje ke svému sebezničení. No já se divím, že jí ještě na ty prázdniny pořád chtějí
no bohudík je to jenom pár stehů,ale stejně bych jí bacila ![]()
Tak to je šikulka, sice jsem jako dítě nejezdila na chiru na zašívání a to jen díky tomu, že mě k tomu nikdo nedokázal donutit, nesnáším doktory! Ale ustavičně jsem vyváděla největší klukoviny a mamina mě nacháněla s peroxidem nebo jak se to jmenuje na dezinfekci a já jsem pak v koupelně řvala jak tur, protože to neskutečně štípalo. A pak mi to zamašličkovala a někdy i zalipila ![]()
No to mi většinou taky ne ale tohle bylo hodně hluboký a rozšklebený. Ajá většinou když někam leze tak jen vykřiknu že jestli se jí něco stane tak jí zmlátím a pak teprve pojedeme do nemocnice
![]()
jestli je třeštidlo jak já nebo jak náš Kublík tak křičet můžeš. Dneska jsem to viděla i venku, Křičím na Kubíka .. Kubi tam ne, tam jede autíčko, Kubi pojď jdeme tady, Kubajz jedem, Kubuli honem pojď … nakonec se vytočím a nasadím klus za ním ![]()
Jo to je před měsícem jí srazilo auto a to jí můžeš pořád povídat rozhlížej se
lol a je v poho? Mě dvakrát vlítli děti pod auto. Jednou jsem jěla s kámoškou do ove a pořád stály u cesty a stály a já už věděla co se stane, takže jsem jela pomalinku a dávala pozor. Když jsem projížděla kolem nich tak tam vběhly, ubrzdila jsem to
Ale kámoška vybuchla a začala na ně troubit, čímž je ještě víc vystresovala a podruhé nedávno u nás v Krnově na takové velké křižovatce malý kluk, ten se objevila a probíhal velkou křižovatkou! Já ubrzdila a ten z dalšího směru naštěstí taky ![]()
Jo naštěstí jel taky pomalu a jí se nic nestalo jen odřeniny,ale mi budem platit promáčklou haunu ale ty nervy byla jsem v 9tt ![]()
jn to věřím, rodičové to mají těžký a já se toho hodně bojím, budu určo přelítostnělá ![]()