Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj jorkšírci jsou taky pěkné era. Já už začala pomalu uklízet a musím ještě pro oběd. No tak já běžím do toho parna, papa
Holky po mém nynějším zážitků - hororovém se nemůžu nezeptat. Kde nakupujete a jak vypadá Váš kaufland? U nás zhnilý ovoce, značky potravin hrůza, kompotovaný ovoce jen light! Fuj
Převážně nakupujeme v Tescu, občas kaufland. Na kvalitu si nemůžu stěžovat. Naopak mi příjde v kaufu zelenina a ovoce bezvadná.. občas lepší než v Tescu ![]()
Tak to můžu jen závidět. Mi tady máme Alberta, kde je minimum ovoce a zeleniny, někdy ani ne to základní a pak kauf, kde někdy pomalu zvracím a nadávám. Žádný obchůdek s ovocem a zeleninou. Vzpomínám si, jak jsem jezdívala do Prahy a tam třeba i ti blbý Vietnamci a taková krása - ovoce a zelenina jak z obrázku.
to věřim.. u nás Alberta zavřeli. Místo toho otevřeli Enapo, ale to je děs a nově teď otevřeli JIP. Tam je teprv zelenina a ovoce luxusní
tak snad jim to vydrží.
Zdravíčko ![]()
… i maloměsto má své krásy
já se zrovna přihnala z města.. dneska jen leje a leje..
lítám tak po městě a nedalo mi nezajít na něco dobrýho do cukrárny
měla jsem výbornej banán v čokoládě se šlehačkou
mám takovej pocit, že začínám být pěkně rozmlsaná ![]()
Ježíši Nastys co mi to děláš já dostala takovou chuť na čokoládu a zjistila jsem že mi jí manža snědl
já ho snad ![]()