Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
2.8.10 11:26

Niki a nemohla by jsi porodit už 12.1. to se mi narodil synek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
2.8.10 11:26

ano, pracuji. Teď mám teda ještě týden dovči :lol: Minulý týden jsme byli v Chorvatsku a tenhle ještě proválim doma, možná bude nějaký výletek - uvidíme :dance: pracuji ve státní správě v kanceláři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.8.10 11:29

Danči, no uvažuju že začnu už na konci listopadu poskakovat po schodech kvůli těm výmyslům s dávkama a porodným co oni tam vymýšlí.

Nastys, jo tak to bych asi taky zvládla. Ale dělala jsem lektorku na pc/učitelku a učila jsem lidi z pracáku, takže celý den na nohách a ještě koliktár krotit dravou zvěř :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
2.8.10 11:34

Jo koukám že tě taky nadchnuly jako mě a mít termín jako ty tak by to poskakování nebyl tak špatný nápad :mrgreen: :palec: jenže já ho mám 1-3.2. tak to rikovat nebudu ale jestli porodím jako ty dvě mé cácory jednu mám o 12 a druhou o 14 dní před termínem tak možná budem rodit stejně :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.8.10 11:36

jj to možná výjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
2.8.10 11:38

no a nebo budu rodit s Nastys synka jsem zas měla o 12 dní dýl já prostě rodit v termínu neumím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
2.8.10 11:38

Niki lidi z pracáku to je opravdu dravá zvěř :lol: jako bych to neznala.. občas žasnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
2.8.10 11:39

Daanca a nebo tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
2.8.10 11:44

No uvidíme a teď jdu žehlit dítko se vrátilo z tábora tak to ho mám požehnaně :-? a mě se tak nechceeeee tak zas odpoledne ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.8.10 11:44

No mamina taky přenášela a pak měla vyvolávaný těhotenství

No jednou mi tam jeden černý spoluobčan vyhrožoval, lol to jsem měla bobky, zvlášť když už jsem byla těhotná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
2.8.10 12:16

Niki takový jsou nejhorší. Já právě dělám na ÚP. Už jsem si taky párkrát vyslechla řev :lol: ale beru to s rezervou.. ať si trhnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.8.10 12:20

no lituju tě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
2.8.10 12:26

no nenaděláš nic :lol: lepší než být bez práce zase.. má to své výhody a nevýhody no :dance: ale to asi skoro každá práce… si myslim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.8.10 12:31

jj a abych se přiznala, tak jsem o tom pracovat na up taky uvažovala, ale tady u nás není místo.

No a musím se pochlubit, co začal dělat hafan (shi-tu). No začal se chovat jak dítě. Nechce se mu chodit, jen by se nesil - v ruce ho dlouho bohužel neunesu a do kabelky už se nevleze, takže volím šátek, a nebo se chodí mazlit, to dřív nedělal. A taky když chodí žebrat, tak se naučil, když mám holé nohy neškrábat, ale jen packou zaklepat na nohy, je úžasný. Přikládám foto spinkajícího miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
2.8.10 12:49

to já se k tomu místu dostala úplně čirou náhodou. Tak ten hafánek je úžasnej :lol: fakt jak mimino.. my doma máme yorkšírku to je taky éro :lol: já se zatim pomalu rozloučim a vyrazim s hafkou ven.. půjdem se mrknout k našim a když se vybere počásko, bazén to jistí. Ukážu se tu večír :) Zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí