Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Niki a nemohla by jsi porodit už 12.1. to se mi narodil synek ![]()
ano, pracuji. Teď mám teda ještě týden dovči
Minulý týden jsme byli v Chorvatsku a tenhle ještě proválim doma, možná bude nějaký výletek - uvidíme
pracuji ve státní správě v kanceláři…
Danči, no uvažuju že začnu už na konci listopadu poskakovat po schodech kvůli těm výmyslům s dávkama a porodným co oni tam vymýšlí.
Nastys, jo tak to bych asi taky zvládla. Ale dělala jsem lektorku na pc/učitelku a učila jsem lidi z pracáku, takže celý den na nohách a ještě koliktár krotit dravou zvěř ![]()
Jo koukám že tě taky nadchnuly jako mě a mít termín jako ty tak by to poskakování nebyl tak špatný nápad
jenže já ho mám 1-3.2. tak to rikovat nebudu ale jestli porodím jako ty dvě mé cácory jednu mám o 12 a druhou o 14 dní před termínem tak možná budem rodit stejně
![]()
no a nebo budu rodit s Nastys synka jsem zas měla o 12 dní dýl já prostě rodit v termínu neumím ![]()
Niki lidi z pracáku to je opravdu dravá zvěř
jako bych to neznala.. občas žasnu ![]()
No uvidíme a teď jdu žehlit dítko se vrátilo z tábora tak to ho mám požehnaně
a mě se tak nechceeeee tak zas odpoledne ahojky
No mamina taky přenášela a pak měla vyvolávaný těhotenství
No jednou mi tam jeden černý spoluobčan vyhrožoval, lol to jsem měla bobky, zvlášť když už jsem byla těhotná!
Niki takový jsou nejhorší. Já právě dělám na ÚP. Už jsem si taky párkrát vyslechla řev
ale beru to s rezervou.. ať si trhnou ![]()
no nenaděláš nic
lepší než být bez práce zase.. má to své výhody a nevýhody no
ale to asi skoro každá práce… si myslim ![]()
jj a abych se přiznala, tak jsem o tom pracovat na up taky uvažovala, ale tady u nás není místo.
No a musím se pochlubit, co začal dělat hafan (shi-tu). No začal se chovat jak dítě. Nechce se mu chodit, jen by se nesil - v ruce ho dlouho bohužel neunesu a do kabelky už se nevleze, takže volím šátek, a nebo se chodí mazlit, to dřív nedělal. A taky když chodí žebrat, tak se naučil, když mám holé nohy neškrábat, ale jen packou zaklepat na nohy, je úžasný. Přikládám foto spinkajícího miminka
to já se k tomu místu dostala úplně čirou náhodou. Tak ten hafánek je úžasnej
fakt jak mimino.. my doma máme yorkšírku to je taky éro
já se zatim pomalu rozloučim a vyrazim s hafkou ven.. půjdem se mrknout k našim a když se vybere počásko, bazén to jistí. Ukážu se tu večír
Zatím pá ![]()