Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikita066 píše:
Bayushko,
tak to já milovala česnekové věci před těhotenstvím - topinky s česnekem, bramborové placky - pomalu stejně česneku jak brambor. Česnek na chleba se sýrem … A teď? Nic
Sorry, nějak to blbne.
Já česnek měla ráda vždy, ale toto už byla docela síla. Šla jsem třeba po městě a myslela jen na ten ČESNEK.
Mmch teď jsem taky povečeřela topinku s česnekem.
Ale že bych si šla do ledničky pro paličku česneku to zas néééé
![]()
To já dostávám chuť každou chvíli, zkusím ten dologram a když nepomůže, tak asi nějaký vápník, nebo mi snad v lékárně něco doporučí, připadám si jak debil, ale já fakt nejednou přemýšlela, že si někde nenápadně načnu zeď ![]()
Nikita066 určitě to vyzkouším dík za radu a jen doufám že to nebude tak hrozný jako když jsem čekala holky ![]()
Haha, docela koukám, že máte ty chutě na omítku a sádru ![]()
Já jsem s tím naštěstí problém neměla, ale jak se znám, kdybych tu chuť měla a nešla by ničím uspokojit, tak bych si doma tý omítky asi potají lízla
![]()
Je to mňamka, baštila jsem to jako dítě, ale i teď si občas vzpomenu, když jdu kolem lékárny a dostanu chuť
V těhotenství se mi to ale ještě nestalo.
Lulushko, nejsi debil já byla to samé prostě chutě jsou chutě a nejhorší že mě to přešlo až po porodu ještě na sále jsem slintala měli čerstvě vymalováno
![]()
lulushka píše:
Ahoj, tak já teď nemůžu ani cítit zavařené okurky a nepozřu ani tatarku, majonéza mi ale nevadí(myslím Hellmans-tam jsou vejce sterilované). Jedinou divnou chuť, kterou mám, tak je na křídu nebo omítku, to samozřejmě nejím, myslím, že mi chybí vápník, ale mléčné výrobky jím pořád, tak nevím
Já měla také sto chutí se zakousnout do křídy a když sousedi dělaly novou omítku,to byla vůůůůůůůůně,ale samozřejmě jsem ji taky nejedla.
Chleba s marmeládou,syrečky a česnek-chleba se sádlem a s cibulí a mléko-gulášová polévka a buchty atd.Chutě těhotné?OMYL!Ňamka našeho dědy.
Já ani ne tak divoké kombinace, jako mě ted trápí jiná věc - mám na něco strašnou chuť, tak si to uvařím nebo objednám (restaurace) a když to mám před sebou na stole, tak mi to najednou vůbec nejede
už se mi to stalo několikrát.
lys, jo to se mi stává neustále, a nejsi v tom sama. Co jsem se bavila tady u nás v okolí s kámoškama, jsou na tom stejně
. Teda oni už to mají za sebou, většina už porodila ![]()
Tak to se mi stává i když nejsem těhu mám na něco chuť a uvařím to a ani se toho nedotknu ještěže ta smečka co mám doma to pak sní
![]()
Tak já sem případ,že sežeru cokoliv,kdykoliv,kdekoliv,a pokud možno co nejvíc a furt:-):-):-)
JOOO tak tomu říkám dieta bodovka tumám když nejsem těhu a nepřiberu a nepřiberu, otěhotním a přestávám se cpát jak nezavřená prostě nejsem schopná toho moc sníst a začnu kynout jinak to neumím pojmenovat takže jsem skončila pokaždé s 30kilama nahoře ![]()