Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17042
1.8.10 20:47

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 20:47

Daanco, zkus taky dologram :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
1.8.10 20:49
nikita066 píše:
Bayushko,
tak to já milovala česnekové věci před těhotenstvím - topinky s česnekem, bramborové placky - pomalu stejně česneku jak brambor. Česnek na chleba se sýrem … A teď? Nic

Sorry, nějak to blbne.
Já česnek měla ráda vždy, ale toto už byla docela síla. Šla jsem třeba po městě a myslela jen na ten ČESNEK.
Mmch teď jsem taky povečeřela topinku s česnekem.
Ale že bych si šla do ledničky pro paličku česneku to zas néééé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
1.8.10 20:50

To já dostávám chuť každou chvíli, zkusím ten dologram a když nepomůže, tak asi nějaký vápník, nebo mi snad v lékárně něco doporučí, připadám si jak debil, ale já fakt nejednou přemýšlela, že si někde nenápadně načnu zeď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 20:51

Nikita066 určitě to vyzkouším dík za radu a jen doufám že to nebude tak hrozný jako když jsem čekala holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
1.8.10 20:52

Haha, docela koukám, že máte ty chutě na omítku a sádru :lol:
Já jsem s tím naštěstí problém neměla, ale jak se znám, kdybych tu chuť měla a nešla by ničím uspokojit, tak bych si doma tý omítky asi potají lízla :mrgreen: :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 20:52

Je to mňamka, baštila jsem to jako dítě, ale i teď si občas vzpomenu, když jdu kolem lékárny a dostanu chuť :D V těhotenství se mi to ale ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 20:56

Lulushko, nejsi debil já byla to samé prostě chutě jsou chutě a nejhorší že mě to přešlo až po porodu ještě na sále jsem slintala měli čerstvě vymalováno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.10 20:57
lulushka píše:
Ahoj, tak já teď nemůžu ani cítit zavařené okurky a nepozřu ani tatarku, majonéza mi ale nevadí(myslím Hellmans-tam jsou vejce sterilované). Jedinou divnou chuť, kterou mám, tak je na křídu nebo omítku :oops: , to samozřejmě nejím, myslím, že mi chybí vápník, ale mléčné výrobky jím pořád, tak nevím :nevim:

Já měla také sto chutí se zakousnout do křídy a když sousedi dělaly novou omítku,to byla vůůůůůůůůně,ale samozřejmě jsem ji taky nejedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.10 21:01

Chleba s marmeládou,syrečky a česnek-chleba se sádlem a s cibulí a mléko-gulášová polévka a buchty atd.Chutě těhotné?OMYL!Ňamka našeho dědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
1.8.10 21:32

Já ani ne tak divoké kombinace, jako mě ted trápí jiná věc - mám na něco strašnou chuť, tak si to uvařím nebo objednám (restaurace) a když to mám před sebou na stole, tak mi to najednou vůbec nejede :zed: už se mi to stalo několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 21:35

lys, jo to se mi stává neustále, a nejsi v tom sama. Co jsem se bavila tady u nás v okolí s kámoškama, jsou na tom stejně :palec: . Teda oni už to mají za sebou, většina už porodila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 21:38

Tak to se mi stává i když nejsem těhu mám na něco chuť a uvařím to a ani se toho nedotknu ještěže ta smečka co mám doma to pak sní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
1.8.10 21:55

Tak já sem případ,že sežeru cokoliv,kdykoliv,kdekoliv,a pokud možno co nejvíc a furt:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.8.10 22:00

JOOO tak tomu říkám dieta bodovka tumám když nejsem těhu a nepřiberu a nepřiberu, otěhotním a přestávám se cpát jak nezavřená prostě nejsem schopná toho moc sníst a začnu kynout jinak to neumím pojmenovat takže jsem skončila pokaždé s 30kilama nahoře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí