Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dany to věřím že zmizela, mňam. To já dneska trošku bojuju s nízkým tlakem a celé odpo jsem spala
dnešek je to nějaký divný.. od rána mi bylo zle
bolela mě hlava, bylo mi na omdlení.. pak chvíli neuvěřitelný vedro a zase normál.. jediný co mi dneska přišlo k chuti byl zelný salát s křenem.. jinak jsem neměla na jídlo ani pomyšlení ![]()
jo něco se přižene taky mi hlava bolí a to na to netrpím, ale hlavně mi bolí operované koleno a to je lepší než 10 meterologů ![]()
Niky já snědla 3 rohlíky najednou a za hodinku jsem si dala ještě dva a k tomu průběžně asi kilo broskví tak jsem se nepřejedla už hodně dlouho ale stálo to za to
jo a když jsem dojedla tak přišel manžílek a scháněl se po pomazánce to byl protažej obličej když zjistil že není a já dobrá duše jsem se mu ještě smála že kdo zaváhá tak nežere
![]()
Dany ty jsi potvůrka ![]()
No já jsem si uvařila čajík - teď se louhuje a otevřela jsem si jogurtík. Ale dala bych si nějaký ananas, kiwi, pomeranč. Ale nic takového tady nemám ![]()
Jaká potvůrka minule sežral (pardon ten výraz ale je nejvýstižnější) všechnu čokoládu a taky se nestyděl
a taky tu nemám žádný ovoce asi půjdu zítra hned ráno přepadnout sousedku a natrhám si letní jabka má je moc dobrý ![]()
Jo to si pamatuju jak jsi pisala. No já odpoledne asi navštívím ten náš úžasný kaufland. Snad tam bude nějaké ovoce.
tak to ti nezávidím já si můžu vybrat kam pojedu nakoupit jestli do Ústí nebo do Teplic bydlím mezi nimi na vesnici, ale zas musím sednout do auta dojet tam protože u nás není žádný krámek kde by jsi koupila to alespoň to základní ono všechno má své výhody a nevýhody
No jet někam nanákup je výhoda i nevýhoda.Taky mít auto tak sednu a jedu, ale ty asi jedeš s dětmi, že. To asi není upa nejlepší, co ![]()
Jo bez auta bych byla u nás v pr… autobus jednou za dvě hoďky a to jen ve všední den a to jen do Teplic do Ústí přes Teplice takže bez mé milované Fiesty ani ránu
a Haninkou na nákup málokdy v rámci uchování duševního zdraví většinou nakupuji když je ve škole ![]()
Tak to je v klidu. Já ho v pondělí musela prodat a na další si počkám pár měsíců
tak to si neumím už představit bez auta, stal se ze mě závislák
ale pokud jsem bydlela ve městě tak jsem spíš jezdila autobusem bylo to rychlejší a nemusela jsem se vztekat s parkováním
no tady u nás ty autobusy jsou katastrofa. A auto je taky moji součástí, ale bohužel, musela jsem zaplatit byt ![]()
Hele bohudík máš aspoň svůj byteček to je hlavní a neboj auto zase bude a hlavní je mít kde bydlet ![]()
jj moje řeč
Na diskuzy mladé maminy rozebíráme kočárky, jestli chceš tak koukni ![]()