Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jednou jsem byla svedkem jak si tehotna kamoska namaci parek do cokoladoveho pudinku. Nekecam!
Nikito neboj mě to moc nejde do dneška a co já se aspoň pak nemám za co stydět jako někteří
Huffmanko mě to nedávno popadlo a dala jsem si hranolky s tatarkou a k tomu přikusovala šlehačkový dort a jak to bylo dobrý ![]()
No taky jednu lahůdku co někdo nechápe, mě to příjde normální, slanými chipsy vydlubávám zmrzlitu a k tomu ovoce - ale to miluju i normálně.
Ten párek s pudinkem je super kombinace ![]()
No to zas tak špatný nemusí být co mám ráda normálne i když nejsem těhu tak je česneková pomazánka a k tomu hroznové víno
hele rohlík nakrájet na kolečka na to napatlat pomazánku nejlépe domácí s hoooodně česnekem a na to kuličku vína to nemá chybu
![]()
Dany, bez vínaaaa. To k tomu tekuté. Lol to si dám jak přestanu kojit ![]()
A co obě varianty kuličku na pomazánku a k tomu ještě tekuté to by taky šlo jooo už aby jsme porodily a přestaly kojit
odkud, že jsi,že by jsme se pak sešly???
Teď jsem koukala,že je to kapku z ruky ale třeba něco vymyslíme jestli nejsi proti
jo a jedu na nákup a tu pomazánku dneska udělám ![]()
Dany, jj kapku. No uvidíme, vymyslíme…
No tak až ji budeš papat tak na mě mysli. Já jsem teď uklidila byt a jdu snídat. Za chvilku mi příjde paní na masáž
ahoj holky, jestli můžu přispět tak já tedy ani tak velké chutě na nějaké kombinace nemám,ale na co mám hroznou chuť je sníh,normální sníh jako v zimě ![]()
Jenže kde teď v létě sehnat sníh,tak si občas nechám úmyslně namrazit ledničku a pak to lžící škrábu a jak si pochutnávám,vím,jsem prase,ale když ono se to nedá vydržet a mě to tak chutná. To je jediná věc kterou teda v těhotenství dělám a trochu se za to stydím,ale hold nedokážu odmítnout. papa ![]()
Niki ta semi povedla spousty česneku mňam a manžílek se mnou prý nebude líbat
no spíš je naštvanej že zaváhal a nezbylo
![]()
Verčo vítej a nemáš se za co stydět jo chutě jsou chutě a stím nic neuděláš a prakticky aspoň nemusíš odmrazovat ledničku
jo nechceš přijet na návštěvu že by se splnilo příjemné s užitečným ![]()