Jaké zajímavé chutě v těhotenství jste měly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
4.8.10 17:14

učím se učím, ale moc mi to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.10 17:25

Jednou jsem byla svedkem jak si tehotna kamoska namaci parek do cokoladoveho pudinku. Nekecam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 17:30

Nikito neboj mě to moc nejde do dneška a co já se aspoň pak nemám za co stydět jako někteří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 17:32

Huffmanko mě to nedávno popadlo a dala jsem si hranolky s tatarkou a k tomu přikusovala šlehačkový dort a jak to bylo dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 17:37

No taky jednu lahůdku co někdo nechápe, mě to příjde normální, slanými chipsy vydlubávám zmrzlitu a k tomu ovoce - ale to miluju i normálně.

Ten párek s pudinkem je super kombinace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 20:32

No to zas tak špatný nemusí být co mám ráda normálne i když nejsem těhu tak je česneková pomazánka a k tomu hroznové víno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 20:35

česnekovou pomazánku miluju s tyčinkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.8.10 20:41

hele rohlík nakrájet na kolečka na to napatlat pomazánku nejlépe domácí s hoooodně česnekem a na to kuličku vína to nemá chybu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 21:18

Dany, bez vínaaaa. To k tomu tekuté. Lol to si dám jak přestanu kojit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.8.10 09:21

A co obě varianty kuličku na pomazánku a k tomu ještě tekuté to by taky šlo jooo už aby jsme porodily a přestaly kojit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: odkud, že jsi,že by jsme se pak sešly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.8.10 09:26

Teď jsem koukala,že je to kapku z ruky ale třeba něco vymyslíme jestli nejsi proti :think: jo a jedu na nákup a tu pomazánku dneska udělám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.8.10 10:03

Dany, jj kapku. No uvidíme, vymyslíme…
No tak až ji budeš papat tak na mě mysli. Já jsem teď uklidila byt a jdu snídat. Za chvilku mi příjde paní na masáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.8.10 11:03

ahoj holky, jestli můžu přispět tak já tedy ani tak velké chutě na nějaké kombinace nemám,ale na co mám hroznou chuť je sníh,normální sníh jako v zimě :lol:
Jenže kde teď v létě sehnat sníh,tak si občas nechám úmyslně namrazit ledničku a pak to lžící škrábu a jak si pochutnávám,vím,jsem prase,ale když ono se to nedá vydržet a mě to tak chutná. To je jediná věc kterou teda v těhotenství dělám a trochu se za to stydím,ale hold nedokážu odmítnout. papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.8.10 11:18

ahoj Verčo, nemáš se za co stydět. Každý dělá něco :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.8.10 15:37

Niki ta semi povedla spousty česneku mňam a manžílek se mnou prý nebude líbat :mrgreen: no spíš je naštvanej že zaváhal a nezbylo :lol: :lol:
Verčo vítej a nemáš se za co stydět jo chutě jsou chutě a stím nic neuděláš a prakticky aspoň nemusíš odmrazovat ledničku :lol: jo nechceš přijet na návštěvu že by se splnilo příjemné s užitečným :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí