Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dančo, nechtěla jsem ti rozbouřit chutě
já bych ti čokoládu klidně nabídla
nějaká by se tu určitě našla.. ![]()
No u nás většinou taky pokud manžílka nepopadne chut na čokoládu a s odpuštěním nesežere všechny tři najednou jako teď
, ale už jsem ho vyhnala ať mi koupí jinou já mu dám ![]()
Ahoj holky, tak z vás mám akorát hlad
![]()
Můžu se zeptat, odkdy máte v těhu chutě? Já jsem teprve v 3. měsíci a zatím nic…naštěstí…mám docela vítr z toho, že mi kila po těhu zůstanou ![]()
Tak se hezky napapej a nestresuj se
A chutě mít vůbec nemusíš a kil se neboj já vždycky naberu přes 30kil a pak zas skončím na svých 62 a bez diet
ahoj holky, tak po celodenním běhu sedím u pc a šaškuju s fotoaparátem a fotím a dávám na net. Dělám velký úklid oblečení, obuvy a dalších věcí, které jsem doma našla a které mi tady jen zabírají místo. Určitě to znáte, jdete do obchodu, něco se vám zalíbí, dojdete domů a už se vám to nelíbí, nebo to jednou oblečete. JJ vím, že tato marnivost už mi končí. A navíc v malém bytě potřebuju pomalinku dělat místo i pro to mimiško, které mi roste v bříšku - jo mimochodem přes noc se mi stala s pneumatiky opravdové těhu bříško, alespoň já si to myslím. Tak se tu opatrujte a ještě příjdu na Vás kouknout.
Dančo, nějak si nedovedu představit přibrání 30 kil
no jsem na to zvědavá. Kolikáté těhu prožíváš? ![]()
Bud ráda,že to nezažiješ nic moc
, ale prostě to přiberu ať jím jak jím hlavní je že to vždycky do 4-5měsíců schodím a je to 4tvrté těhu
Daanco, teď jsi mi udělala radost, doufám, že to taky shodím, jinak mi asi jebne. Já už přibrala 22kg a k těm 30 se určitě dostanu, protože jsem teprve 28.tt ![]()
No holky já včera byla u maminy v práci pro oběd a její podřízená mi povídá, No Niky … ty máš to bříško, to moje neteř je o týden dva dál než ty a nemá ani poloviční! No tak to potěší! grrr ![]()
Dančo, jediné plus že to dolů jde
za to štěstíčko to přeci stojí ![]()
Niki, to fakt potěší
mě pobavila „tchýně“, když jsme se vrátili z dovči.. prej nj, už je na tobě to bříško znát
já tak nějak žiju pořád v tom, že je to znát nepatrně
a hlavně to dělá ta moje břišní pneumatika ![]()
Lulushko, já u Kuby přibrala 32 u Barči34 a u Hanky 35kil a čím míň a zdravěji jsem jedla tak jsem víc kynula
a teď jsem 14+1 a mám 5kil nahoře a jsem vysmátá to nemá cenu vůbec řešit a trocha pohybu po porodu to vždycky spravilo neboj mimi tě prožene tak že to zmizí hodně rychle a pokud jsi byla štíhlá budeš zase
jn, taky jsem si říkala, že je to jen nepatrná změna od mé původní postavy, ale přesvědčila mě o opaku ![]()
Co se trápíš jsi hrdá mamina a zajímalo by mě jak ta baba rýpavá vypadala v těhu asi příšerně že teď reje asi závidí jak dobře vypadáš ![]()
Niki, z toho si nic nedělej
a teď si vem, že mimi poroste rychle
až mě to v jednom časáku dost překvapilo ![]()
holky to máte pravdu. A jo asi roste a poroste rychle, ale už bych jo chtěla mít v náruči a vědět že je v pořádku ![]()
Jsem člověk, který musí mít všechno pod dohledem a když nemá, tak dělá vše pro to, aby bylo.