Gennet Praha

1.8.10 17:40

gennet Praha

Ahoj holky obracím se na Vás na radu, v pátek jsem byla v gennetu na triple testech jak jsem už minule psala. Výsledky prý do druhého dne a když by bylo něco špatně tak by volaly. Jenže trdlo jsem se nezeptala, jestli myslely jen všední dny. Nevíte jak to tam chodí?, jestli laboratoře jedou normálně? V sobotu minulý týden jsem se tam normálně dovolala,ale neděle mají asi zavříno páč to nikdo nebere.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
1.8.10 18:34

Chodila jsem tam. Kdyby něco, zavolají zítra. Ale ono nic nebude, neboj.Držím palrčky.

• Citovat
  • Upravit
1586
1.8.10 21:58

Ahojky :mavam: taky chodim do gennetu myslim ze v nedeli nejedou taky jsem se tam nemohla dovolat o vikendu :nevim: na jejich strankach nic neni?? :think: brnkni si tam zitra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.10 22:12

..

Ahojky, právě, že to podstatné na jejich stránkách nenajdeš a to úřední hodiny. Nebo pak špatně hledám :-). No už mi nezbívá než zavolat zítra a uvidíme a nebo pak čekat a modlit se ať nezavolají oni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
2.8.10 13:11

jj maji moc hezke stranky bez ordinacnich hodin :mrgreen: :mrgreen: a jak jsi dopadla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.10 18:41

..Ahojky

Ještě nevím, budu vědět až zítra odpoledne.Dřív to prý nestačí, takže bojím bojím no pak dám vědět.Ale už jednoho cvrčka doma máme a s gennetem jsem byla moc spokojená i když jsem tam byla jen na krvi a velkém ultrazvuku ve 20tt.Ale před 2roky ty stránky měly udělané jinak a líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.10 14:54

..

Ahojky tak je vše o.k, výsledek negativní a to 1:50000 na Down.syndrom. Tak teď už jen velký ULT.ve 20tt taky v gennetu a snad dobrý. Tohoto jsem se bála asi nejvíc :wink: .Tak držíme palečky i Vám ať je vše o.k. Ale vy už budete mít asi náskok nad náma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.8.10 16:41

Ahojky :mavam: tak to moc moc gratuluji k dobrym testu :kytka: my jdeme ve stredu :think: tak drz palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.15 12:11

Odber vajicek

Byla jsem v genetu v Praze darovat vajicka. Po operaci jsem obdrzela jen cast penez s tim, ze se operace o 2 dny odlozila. Je to 14 dni a lezim v nemocnici se syndromem. Rozhodne takove zakroky nedoporucuji. Uz bych nikdy do toho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí