Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím,jak moc,ale dobré to není.Já se taky kolikrát strašně rozčílila a nestojí to za to.Pokus se příště tomu vyvarovat.
Ideální to samozřejmě není, ale teď už s tím nic nenaděláš… takže se hlavně zkus uklidnit a nelámat si s tím hlavu.
Když jsem byla v prvním trimestru se synem, umřela mi maminka… takže klidu a pohody opravdu moc nebylo - a malý je to nejklidnější a nejvyrovnanější miminko pod sluncem.
Odpočiň si, udělej si nějakou radost a ber to s nadhledem.
Příspěvek upraven 06.12.22 v 11:18
no spise se bojim bojim aby treba miminkovi neprestalo tlouct
.jsem krava nejradsi bych si naliskala
Anonymní píše:… což je ideální způsob, jak si odpočinout a dostat se do pohody…
jsem krava nejradsi bych si naliskala
Tak to teď zkus vykompenzovat a hoď relax, nohy nahoru nebo si udělej nějakou radost ![]()
Já jsem byla v 1. trimestru s nervama na hromádce asi 1-2 měsíce, manžel měl nějaké zdravotní problémy, pak vyšly blbě triply, tak jsem byla na nervy 14 dní, pak jsem se strašně rozčílila, když brácha přinesl do vany živého kapra a chtěl ho tam nechat plavat a pak vraždit, k tomu jsem se různě rozčilovala v práci, hádala s mamkou… Výsledek je ten, že mám jedno z nejpohodovějších mimin, naprosto v pohodě, naprosto zdravé ![]()
Zkus se tomu co nejvíc vyvarovat, ale teď už se tím nenervuj, odpočiň a bude to dobré…
ja vim asi moc stresuju,no ja jsem od prirody takova vybusna a ten me dnes tak na…mas pravdu,je mi lito ze jsi musela prozivat takovou hroznou vec jako je umrti maminky jsi silna ja bych se asi zesypala uplne.
Neboj nic ti nebude .Kdyby každá která se rozčílí měla hned problémy neporodil by nikdo
Když jsem byla těhotná jako ty byla jsem v nemocnici na operaci žlučníku. Riziko potratu je asi 80procent ale malej se držel jak čert.Takže vidíš že tvůj problém je celkem prkotina
Užívej těhotenství a na prachy se vyprdni
Oba ted spí
musím se na ně pořád koukat je to strašně roztomilí.Manžel i prcek vedle sebe. ![]()
Ja se rozcilovala a byla nervni celou dobu v tehotenstvi.idealni to asi neni,ale u mew hraly hlavni roly hormony…dite je zdrave.Uklidni se a bude to dobre.
Netrap se, se mnou pokaždé mlátily hormony taky a děti jsou v pohodě
Ahoj, semnou to taky někdy dost cloume. Nervy mám jak na drátě,ale než se rozčílím vzpomenu si na toho prcka v sobě a pak jen řeknu,že na vše se.. a jdu si lehnout třeba s pěknou knížkou. Držím to na uzdě,protože si myslím,že to prckovi nesvědčí. Přítel mě občas taky dokáže vytočit a já mu na to řeknu,že je dospělej,tak ať se tak taky chová. A jdu pryč, na co bych se stresovala. ![]()
Já se teda taky jednou za čas trocha víc rozčílím a taky si to pak vyčítám ale hold jsme jen lidi snad nám to ti malý tvorečkové odpustí a snad to tam dole zvládaj i stroškou nervů
já jsem taky taková že si pak vše vyčítám ale snad bude vše ok ![]()
Myslím že každá znás prožila v těhotenství aspon kapku těch nervů a někdy je to i potřeba pak to usmiřování je stejně nejlepší
![]()
nojo,já jsem normálně kliďas,ale poslední dobou(mám nařízený přísný klid na lůžku)jsem taky uzlíček nervů
rozhodí mě skoro všechno,pak bulim a nejde to přestat
připadám si jako cvok,manžel kolem mě pořád lítá a já jsem ještě jako puchejř
no hrůza už ať je ten cvrček venku,ať se zase můžu hejbat
.Nevím co to dělá s prťouskem,ale nejspíš je taky pěkně naprděnej kope jak divej ![]()
Ahoj všichni,dnes jsem se dost rozcilila zacinam 13tt a pohadala jsem se s manzelem (kvuli penezum-klasika) ne ze by jsme se hadaly casto ale ted jsem vybuchla zacala jsem brecet ,nadavat a nakonec jsem hodila a rozbila takovou plastovou bednu na zem
,no manzel se mi omluvil,uklidnila jsem se mimiskovi jsem se take „omluvila“,no ale zacalo me pak bolet bricho ne moc ale neni mi tak dobre jako rano,prosim muze rozcileni nejak ublizit miminkovi??