Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla sem se zeptat
jestli škytavka u mimi je normální?jsem ve 32tt a několikrát za den cítim takové tukání.Dneska už to bylo několirát a hodně to cítim dole v podbříšku.Na poslední KO mi bylo zdělěno že malej je zadečkem dolu je to možné že to cítim tak hole?máte stim nějaká zvás skušenost?U dcerky si to teda nepamatuju ![]()
Samík byl taky hodně uškytané miminko
Prý je to způsobené tím, že se moc napijou plodové vody a pak z toho škytají. Což by u nás sedělo, protože po porodu dost blil, jak byl nalokaný
Ale nic to není, je to normálka…
Jasné jak první syna tak ted druhý u obou jsem škytavku cítila poměrně často:))Je to naprosto normální:)
náš malej škytá skoro každej den, třeba včera měl dvatkrát škytavku jsem zvědavá jestli bude škytat až se narodí ![]()
Ahoj, škytavka je normální a nechci ti dávat plané naděje, ale jestli škytání cítíš fakt hodně dole, mohlo by to znamenat, že se mimčo otočilo. Síma nejdřív škytala nahoře a pak se otočila a už to bylo dole
Držím pěsti, kdy jdeš na KO?
Ahoj, je to naprosto normální, spíše lepší. Prý se tím miminku vyvíjí plíce. My škytáme někdy co hodinu. Až je to kolikrát už otravné. A pokud cítíš škytavku dole, tak se nejspíš mimi otočilo
.
Škytaly obě holky, samozřejmě každá jindy a každá jinde. Když se náhodou shodli a škytali zároveň, měla jsem pocit, že mi břícho někam odejde nebo jak to říct
Je to prý normální, nemusíš se bát ![]()
Natálka taky škytala, nejvíc nad ránem okolo páté
takový můj škytací budík
![]()
na kontrolu jdu 12 srpna tak uvidíme sama sem zvědavá jestli se otočí.To už ze sebe doma dělám akrobata
vyskoušela sem snad všechno co se týká babskejch rad atd.
Tak pak dej vědět, jsem zvědavá, jestli se mimčo otočilo
Ale věřím, že pokud cítíš škytání dole, mohlo by to být ono
Moc ti rozumím, kdyby mi někdo řekl, že na otočení pomáhá třeba viset hlavou dolů, klidně spím jak netopýr
Držím pěsti ![]()
Mno holky já nevím. Šmudlína mám pořád zadečkem a škytavku cítím zásadně vlevo dole.. Asi na to poloha nebude mít tak úplně vliv :-/
Já tedy nevím, ale škytání cítím taky v levo dole a dle posledního UTZ tam má pšesně malá hlavičku
a škytá teda pekelně, že mam občas až strach, škytá několikrát za den a vždy hrozně dlouho. Nejhorší je to v noci, to mě vždy probudí
spíš by mě zajímalo, jestli se mimískovi může nějak pomoct aby škytat přestalo, když už to trvá dlouho… jako třeba něčeho se napít nebo udělat nějaký spešl pohyb
asi těžko, co? Ale bylo by to fajn!