Škytavka u mimi v bříšku

653
31.7.10 10:20

škytavka u mimi v bříšku

Chtěla sem se zeptat :think: jestli škytavka u mimi je normální?jsem ve 32tt a několikrát za den cítim takové tukání.Dneska už to bylo několirát a hodně to cítim dole v podbříšku.Na poslední KO mi bylo zdělěno že malej je zadečkem dolu je to možné že to cítim tak hole?máte stim nějaká zvás skušenost?U dcerky si to teda nepamatuju :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
31.7.10 10:22

Samík byl taky hodně uškytané miminko :lol: Prý je to způsobené tím, že se moc napijou plodové vody a pak z toho škytají. Což by u nás sedělo, protože po porodu dost blil, jak byl nalokaný :roll: :lol: Ale nic to není, je to normálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
31.7.10 10:23

Jasné jak první syna tak ted druhý u obou jsem škytavku cítila poměrně často:))Je to naprosto normální:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.7.10 11:04

náš malej škytá skoro každej den, třeba včera měl dvatkrát škytavku jsem zvědavá jestli bude škytat až se narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.7.10 11:11

Ahoj, škytavka je normální a nechci ti dávat plané naděje, ale jestli škytání cítíš fakt hodně dole, mohlo by to znamenat, že se mimčo otočilo. Síma nejdřív škytala nahoře a pak se otočila a už to bylo dole :wink: Držím pěsti, kdy jdeš na KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
31.7.10 11:31

Ahoj, je to naprosto normální, spíše lepší. Prý se tím miminku vyvíjí plíce. My škytáme někdy co hodinu. Až je to kolikrát už otravné. A pokud cítíš škytavku dole, tak se nejspíš mimi otočilo :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
31.7.10 11:44

:mrgreen: Mates škytal pořád :mrgreen:
byla sranda pozorovat bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
31.7.10 11:54

Malá taka často škytala,občas to fakt bylo legrační. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.7.10 12:07

Škytaly obě holky, samozřejmě každá jindy a každá jinde. Když se náhodou shodli a škytali zároveň, měla jsem pocit, že mi břícho někam odejde nebo jak to říct :D Je to prý normální, nemusíš se bát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
31.7.10 13:49

Natálka taky škytala, nejvíc nad ránem okolo páté :lol: takový můj škytací budík :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.7.10 18:16

na kontrolu jdu 12 srpna tak uvidíme sama sem zvědavá jestli se otočí.To už ze sebe doma dělám akrobata :lol: vyskoušela sem snad všechno co se týká babskejch rad atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.7.10 18:31

Tak pak dej vědět, jsem zvědavá, jestli se mimčo otočilo :wink: Ale věřím, že pokud cítíš škytání dole, mohlo by to být ono :-) Moc ti rozumím, kdyby mi někdo řekl, že na otočení pomáhá třeba viset hlavou dolů, klidně spím jak netopýr :lol: Držím pěsti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
31.7.10 18:44

jistě že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.8.10 10:27

Mno holky já nevím. Šmudlína mám pořád zadečkem a škytavku cítím zásadně vlevo dole.. Asi na to poloha nebude mít tak úplně vliv :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.10 22:54

Já tedy nevím, ale škytání cítím taky v levo dole a dle posledního UTZ tam má pšesně malá hlavičku :-) a škytá teda pekelně, že mam občas až strach, škytá několikrát za den a vždy hrozně dlouho. Nejhorší je to v noci, to mě vždy probudí :roll: spíš by mě zajímalo, jestli se mimískovi může nějak pomoct aby škytat přestalo, když už to trvá dlouho… jako třeba něčeho se napít nebo udělat nějaký spešl pohyb :-P asi těžko, co? Ale bylo by to fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí