Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
achjo… už asi po sté omílám stejnou věc, ale nemůžu jinak… kdybych spočítala všechny peníze nacpané do léčení zánětu tak si snad koupím i nové auto… je to asi dva týdny, co jsem přestala užívat tabletky (jak ty likvidační, tak i ty obnovovací) a všechny výplachy atd. Se svým vlastním chlapem používám ochranu, k bazenu se nepřiblížím na kilometr.. a přesto zas ten zmetek mě ničí život. NESNÁŠÍM ZÁNĚTY!!!!!!!
a nemáš třeba nějaký problém s imunitou? Já kdysi taky hodně trpěla na záněty, pak jsem hodně pila heřmánek a docela to pomohlo. Přeju hodně síly a zdaru ![]()
Ono se říká že heřmánek je na všechno
Mě doktor vždycky řekne ať nejím sladký a nepoužívám silonové prádlo, sprchovat se jen vodou - žádná mýdla, žádné parfemované intimní ubrousky.. Ale to všechno asi dodržuješ viď? ![]()
a máš zánět nebo mykozu? Já bydlela dřív ve starém baráku a byly tam nějaký divný trubky na vodu, měla jsem mykozu 12× do roka, co jsem se odstěhovala je fuč.
Babe007 píše:
a máš zánět nebo mykozu? Já bydlela dřív ve starém baráku a byly tam nějaký divný trubky na vodu, měla jsem mykozu 12× do roka, co jsem se odstěhovala je fuč.
na tom něco je, já tam kde jsem bydlela dřív jsem taky měla mykozu pořád, co jsme se odstěhovali - tak nic, až teď jsem jí jednou měla, ale dr. říkal že v těhu je to častý - víc než rok nic..
Taky jsem na to dřív hodně moc trpěla, jestli mluvíš o mykóze. Máš mykózu? Poradím… ![]()
PetaP píše:
Ono se říká že heřmánek je na všechno![]()
to jo
a něco na tom asi bude čéééče. Já jsem kdysi hodně trpěla na podkožní záněty, 2× mě řezali
, když jsem cejtila, že se blíží další, myslela jsem, že hrůzou umřu. Zavolala jsem své lékařce, co mám dělat a ona ať si dávám heřmánkový zábaly. Tak jsem se smířila s osudem, že mě opět čeká kudla, protože se mi tomu nechtělo věřit a ono, světe div se, to fakt do 24h zmizelo
, od té doby je to pro mě posvátná bylina ![]()
Tak něco podobného možná teď řeší kamarád, jemu se to tedy projevuje vyrážkou, ale taky opakovaně, vždy ji zlikviduje a objeví se znova… A doktorka usuzuje, že mu ta potvora běhá v těle a že nestačí lokální léčba, dostal na to Nizoral, bude to asi pěkné svinstvo, ale zas jestli pomůže…
http://www.sukl.cz/…n/search.php?…
Na mykozy jsem trpela priserne, take 12× do roka, hruza. Vzdy se to prelecilo (na zaklade vyteru), bylo to ok, prisla MS a par dni po skonceni opet mykoza
. No a jednoho dne neprisla
. A uz ji nemam dobrych 2.5 roku! Mykoza je bohuzel vice mene autoimunni zalezitost, premnozi se kvasinky a je to
. Zkousela jsem vse, nepomahalo to a odeznelo to az samo. Nechapu impuls. Rekla bych skoro i tehotenstvi, ale v prvnim jsem s tim stale bojovala, jeste na zacatku druheho jsem se lecila a pak to samo zmizelo. Nezmenila jsem zadne navyky, zadny prasek na prani, vodu, proste nic. Ale diky Bohu za to
. L.
normálně jsem jen mrkla vlevo na lištu do nových diskuzí a věděla že jsi tuto založila TY!!
![]()
sorry,ale musela jsem to napsat ![]()
eva76 píše:
a nemáš třeba nějaký problém s imunitou? Já kdysi taky hodně trpěla na záněty, pak jsem hodně pila heřmánek a docela to pomohlo. Přeju hodně síly a zdaru
soník 25 píše:
Ahojky a mužu se zeptat na ten heřmánek,to byl čaj v sáčku nebo nějakej sypanej,už mi ty záněty taky pěkně lezou krkem
eva76 píše:A ještě mě napadlo, léčíš i partnera? Aby jsi to od něj nechytala pořád zpátky? Chlapi nemají žádné příznaky, jen to přenáší
a nemáš třeba nějaký problém s imunitou? Já kdysi taky hodně trpěla na záněty, pak jsem hodně pila heřmánek a docela to pomohlo. Přeju hodně síly a zdaru
Tak mám jedinýho partnera a ten je v pohodě,spíš to bude ta imunita,ze záněty bojuju už hooodně let a co je zajímavý tak když jsem byla těhotná tak jsem měla klid tak nevím
Babe007 píše:soník 25 píše:
Ahojky a mužu se zeptat na ten heřmánek,to byl čaj v sáčku nebo nějakej sypanej,už mi ty záněty taky pěkně lezou krkem
eva76 píše:A ještě mě napadlo, léčíš i partnera? Aby jsi to od něj nechytala pořád zpátky? Chlapi nemají žádné příznaky, jen to přenáší
Až budeš brát tabletky nebo si je zavádět, tak mu dej mast, at se týden maže a je možný, že pak budeš mít klid. Kamarádka si takhle konečně po roce a půl vyléčila zánět močáku, měl to její manžel a pokaždý ji tim nakazil zpátky, jemu to nic nedělalo. Měl lepší imunitu