Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soníku , šlehni si tam nějaké ovoce, nebo zkus přímo ovocné kefíry … to bude pro začátek přitelnější..
jo jinak holky díky, že ste si nevšimly, já už právě mám pocit že začínám být balónek , tak je fajn když si pro změnu zas někdo nevšimne
no ne jako vážně mě překvapil ten česnek, to je teda drsné ale už sem kdesi četla i že si tam někdo strkal prstem jogurt
já sem na tadyty pokusy fakt malej drsňák a zvlášť teď když jsme dvě kdo by mohl přijít k újmě. Žampionku hypermangan teda můžou i těhule bez problému? Zkusím se na to zeptat té mojí , ale ona mě furt dokola cpe rosalginem na výplachy a clotrimazolem nebo canestenem pilulema… to je děs běs..
Ahoj, já jsem teď měla předepsaný Mycomax - je to na opakované vracející se mykózy. Měla jsem balení 3 tablet, brala jsem to s odstupem 1měsíce, tzn. tříměsíční léčba. Po první i druhé tabletě žádná změna, po třetí (vzala jsem ji cca před 10dny) zatím nic…klep klep. Ale nevím, jestli se to může brát v těhotenství ![]()
Včera jsem vypila kefír málem se mi obrátil
ale pak už to šlo,koupila jsem si nějaké tabletky na zavádění tak uvidíme ![]()
V ovocných kefírech je dost cukru, i v samotným-hodně sladkým ovoci je dost cukru na výkrm kvasinek:-)
Ne každej kefír snese, co třeba bílý jogurt?
ahoj holky, taky mám pocit jestli nemám kvasinky, jak to poznám? trpím výtokem od puberty, ale tím „normálním“ zánět jsem měla jednou, a ani jsem o tom nevěděla, dostala jsem prášky a pak nic…a asi dvakrát jsem ty kvasinky asi měla…nic jsem s tím nedělala a po pár dnech to odeznělo, svědilo to a bylo to tvarohovité. No a teď jsem si všimla že mám bílý výtok, nesvědí…ale i tak se bojím, že by to mohlo být ono… ![]()
ahoj, ted vubec nevim jestli to tu nahodou nekdo uz nepsal, ale ja mela to same co ty, nic mi nepomahalo mela sem mykozu v kuse, zadny ty cipky co mi doktorka davala nic, a pak sem si rekla ze se zeptam na gynopewaryl ktery sem brala pred otehotnenim, kdyz se mi vyskytla mykoza. Ptala sem se doktorky i u nas v nemocnici a rekli ze je muzu. No a tri dny sem vzala cipky gynopewyrl s tou masitckou, preventivne namazala i partnera a mam pres mesic pokoj ! hura
jen tak treba jednou za tyden se preventivne namazu, nebo po bazenu se namazu tou mstickou a jim i ted v klidu i to sladke. Tk se zkus zeptat sveho lekare. Me to pomohly aznam i jine tehotne kterym taky. Drzim palce, protoze vim jak to otravuje zivot. ![]()
To je kefír nízkotučnej,bílej jogurt jím pořád,za chvilku mi to bude téct ušima
hofka píše:
V ovocných kefírech je dost cukru, i v samotným-hodně sladkým ovoci je dost cukru na výkrm kvasinek:-)
Ne každej kefír snese, co třeba bílý jogurt?
Ahoj. Mam prosbu ohledne Pimafucinu. Dostala jsem ted od GYN 3 globule a nejsem si jista, zda je muzu zavest, kdyz mam Teylu (antik. krouzek). Predpokladam, ze je vhodne se pri lecbe zdrzet sexu…
diky