Bolesti v podbřišku - 8.tt

49
30.7.10 09:06

bolesti v podbřišku - 8.tt

ahoj holky, jsem na konci 8. týdne těhotenství a ve středu mi začalo bolet v podbřišku. Pobolívá mě to v průběhu celého dne. Nejsou to vyloženě křece, spíš taková tupá bolest jako před menstruací. Nemáte s tím některá zkušenost? Může to být zvětšováním dělohy, nebo se mám obávat nejhoršího? Kontrolu mám až ve středu.
Děkuji za vaše názory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
30.7.10 09:20

Ahoj Rochasm
pokud jsou bolesti k nevydržení, tak si zajdi k Dr. dříve. Pokud nekrvácíš nebo nešpiníš, tak by to mělo být všechno v pořádku. Jestli máš termín MS tak je možné, že jsou bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 09:23

Majo, nešpiním, ani nekrvácím. Mám sedavé zaměstnání, domů se dostanu nejdřív v šest, takže ani pohybu moc nemám. Dost si mačkám břicho. Bolest se vydržet dá, není to nic hrozného..tak budu čekat, jak se to vyvrbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.10 09:35

Rochas tak jesti máš možnost, tak se někde o přestávce natáhni. Je to změnami ve tvém těle, neboj se všechno bude v pořádku :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 09:39

děkuji za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.10 09:41

Není zač :-) Já to měla stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 09:45

já strašně stresuju, to je hrůza..ještěže existují takovéto diskse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
30.7.10 09:51

To jsem měla taky, pořád jsem se bála, že to nakonec dostanu, zvětšuje se děloha apod., je to OK, neboj. Já tenkrát předstírala velkou bolest a špinění, jen aby mi udělali ultrazvuk :o))) udělali…a konečně jsem viděla tu malou fazolku a byla jsem klidná :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 09:53

Ewule fakt? jako měla jsem tendence dneska volat doktorovi, ale ty jsi teda případ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.10 10:04

rochas nechcti tě strašit, ale stres tě čeká celé těhotenství. Ono je to pořád něco. Já taky pořád stresuju. Třeba teď se náš prcek rozhodl, že v bříšku bude více spát než se hýbat a vůbec ho nezajímá, že má o něj maminka strach :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 10:14

maja, to mi ani neříkej..ty miminka nám přidělávají starosti, a to ještě nejsou na světě. v kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.10 10:20

Rochas je to sice krásné mít miminko v bříšku, ale taky dost náročné na stres :-) Já jsem ve 31tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 10:29

Maja to se ti už blíží ke konci a už připravena na porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
30.7.10 10:57

Ahoj, jedn den som mala bolesti a krci v podbrusku (to bol 9tt), na druhy den som isla k doktorovi na ambulaciu, a mna hned ulozili do nemocnici s rizikom potratu. Nakonec to dopadlo dobre, a nas maly vybojoval svoj zivot :) 5 dni som lezala v nemocnici, az ked to skludnilo tak mna pustili domov.
Ja bych na tvojem mieste nevahala, a isla by povidat doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
30.7.10 11:15

Ahoj Rochas, ale take male bolseti v podbrusku som mala, a tiem az tak vela pozornosti som aj nedavala. Myslim ze aj ty sama budes citit co fakt neni dobre. V kazdom pripade nohy hore a relaxovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí