Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, jsem na konci 8. týdne těhotenství a ve středu mi začalo bolet v podbřišku. Pobolívá mě to v průběhu celého dne. Nejsou to vyloženě křece, spíš taková tupá bolest jako před menstruací. Nemáte s tím některá zkušenost? Může to být zvětšováním dělohy, nebo se mám obávat nejhoršího? Kontrolu mám až ve středu.
Děkuji za vaše názory!
Ahoj Rochasm
pokud jsou bolesti k nevydržení, tak si zajdi k Dr. dříve. Pokud nekrvácíš nebo nešpiníš, tak by to mělo být všechno v pořádku. Jestli máš termín MS tak je možné, že jsou bolesti.
Majo, nešpiním, ani nekrvácím. Mám sedavé zaměstnání, domů se dostanu nejdřív v šest, takže ani pohybu moc nemám. Dost si mačkám břicho. Bolest se vydržet dá, není to nic hrozného..tak budu čekat, jak se to vyvrbí..
Rochas tak jesti máš možnost, tak se někde o přestávce natáhni. Je to změnami ve tvém těle, neboj se všechno bude v pořádku
![]()
já strašně stresuju, to je hrůza..ještěže existují takovéto diskse ![]()
To jsem měla taky, pořád jsem se bála, že to nakonec dostanu, zvětšuje se děloha apod., je to OK, neboj. Já tenkrát předstírala velkou bolest a špinění, jen aby mi udělali ultrazvuk
))) udělali…a konečně jsem viděla tu malou fazolku a byla jsem klidná
)
Ewule fakt? jako měla jsem tendence dneska volat doktorovi, ale ty jsi teda případ ![]()
rochas nechcti tě strašit, ale stres tě čeká celé těhotenství. Ono je to pořád něco. Já taky pořád stresuju. Třeba teď se náš prcek rozhodl, že v bříšku bude více spát než se hýbat a vůbec ho nezajímá, že má o něj maminka strach
![]()
maja, to mi ani neříkej..ty miminka nám přidělávají starosti, a to ještě nejsou na světě. v kolikátém jsi týdnu?
Rochas je to sice krásné mít miminko v bříšku, ale taky dost náročné na stres
Já jsem ve 31tt.
Ahoj, jedn den som mala bolesti a krci v podbrusku (to bol 9tt), na druhy den som isla k doktorovi na ambulaciu, a mna hned ulozili do nemocnici s rizikom potratu. Nakonec to dopadlo dobre, a nas maly vybojoval svoj zivot
5 dni som lezala v nemocnici, az ked to skludnilo tak mna pustili domov.
Ja bych na tvojem mieste nevahala, a isla by povidat doktora.
Ahoj Rochas, ale take male bolseti v podbrusku som mala, a tiem az tak vela pozornosti som aj nedavala. Myslim ze aj ty sama budes citit co fakt neni dobre. V kazdom pripade nohy hore a relaxovat ![]()