Bolesti v podbřišku - 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
30.7.10 11:16

rochas no blííží a už aby to bylo :-) Já už chci miminko vidět :-) Připravená nejsem, ale těším se na něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
30.7.10 12:40
rochas píše:
Ewule fakt? jako měla jsem tendence dneska volat doktorovi, ale ty jsi teda případ :mrgreen:

no co no, byla jsem v 6.týdnu a moje doktorka nemá ultrazvuk.

1. jsem se bála, proč mě pořád tak bolí břicho
  2. už jsem chtěla malého vidět a přesvědčit se, že je opravdu tam, kde má být a je v pořádku :mrgreen:

Protože oni stejně do 3.měsíce nedávají žádné léky a řekne Ti každý doktor, že do 3.měsíce je vše nejisté. to jsem ale nechtěla slyšet, že ano :lol:

Takže neboj, vše je tak, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
30.7.10 12:51
M-a-j-a píše:
rochas nechcti tě strašit, ale stres tě čeká celé těhotenství. Ono je to pořád něco. Já taky pořád stresuju. Třeba teď se náš prcek rozhodl, že v bříšku bude více spát než se hýbat a vůbec ho nezajímá, že má o něj maminka strach :-D :-D

Presne tak, stres nebo spis strach je snad prvni slovo, ktery me u tehotenstvi napadne.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.7.10 14:48

maja - přeju ti, at mimi víc kope, at máš menší strach, vždyt my si to nezasloužíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.10 15:21

ZAiro je to těžké :-) , ale i přesto krásné :-)
Rochas děkuji :huban: Já mu domlouvám pořád, ale vůbec to nezabírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
31.7.10 18:26

Ahojek rochas:o) Podle mě se jedná o změny v tělíčku, děloha pracuje. Možná máš právě i termín MS, ne? To se takhle může projevit. Jinak…já měla potrat v 8.tt. a rozhodně bych to nenazvala pobolíváním. Bylo to jako kontrakce, křeče v určitých intervalech, při kterých jsem nebyla bolestí ani schopna dýchat a celé tělo se mi rosilo ledovým potem a přitom mi bylo horko. Prostě hnus. A asi po dvou hodinách thle křečí jsem začala krvácet. Žádné špinění, ale čistě rudá, čerstvá krev. Zpočátku jemně a do 10 hodin to teklo jak z konve. V nemocnici mě nečistili, prý to nebylo třeba a já doma krvácela a řvala ještě dva týdny. Nikomu nepřeju!!! Ale jak jsem psala…podle toho, co uvádíš…to k těhu patří. A návštěva dr? Nooo…v tomto stádiu se s tím stejně nedá nic dělat. To ti poví každý lékař. Ale věřím, že u tebe to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 14:00

Ahojky chtela bych se take ze optat dnes jsem 7 tt a take me boli v podbrisku neni to tak hrozne ale hrozne neprijemne takove bodani. A take me strasne boli zaludek mate prosim nektera zkusenost diky moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
7.4.14 14:04

@nelinkathomas Na tu bolest magnesium, to tu bolest utlumí.. tělo se ti připravuje na miminko, tak se tam vše posouvá a roztahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 14:08
@Aneta89 píše:
@nelinkathomas Na tu bolest magnesium, to tu bolest utlumí.. tělo se ti připravuje na miminko, tak se tam vše posouvá a roztahuje…

No magnesium mam, mam takove tabletky tak si hned jdu tedy vzit je to neprijemne nejdriv jedna
Strana a pak ta druha. dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
7.4.14 14:11

@nelinkathomas Také jsem měla tablety a opravdu pomohli… Já jsem 12tt a cítím to stále (prášky došly) :) Kdyžtak se o tom zmiň dr.,ale to je prostě reakce na těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 14:16
@Aneta89 píše:
@nelinkathomas Také jsem měla tablety a opravdu pomohli… Já jsem 12tt a cítím to stále (prášky došly) :) Kdyžtak se o tom zmiň dr.,ale to je prostě reakce na těhu :)

Dobre moc dekuji mam tak trochu strach :think: ale zkusim tedy to magnesium a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
7.4.14 14:27

@nelinkathomas a na kontrolu jdeš kdy? Kdyžtak počkej a zeptej se na to…ale určitě je vše v pořádku. Také jsem měla strach, jako ty i ted ho mám, ale uklidňuju se, že je to tak, jak má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 15:02
@Aneta89 píše:
@nelinkathomas a na kontrolu jdeš kdy? Kdyžtak počkej a zeptej se na to…ale určitě je vše v pořádku. Také jsem měla strach, jako ty i ted ho mám, ale uklidňuju se, že je to tak, jak má být :hug:

No prave ja u dr jeste nebyla ja ziji v uk a tady je to trochu jine nez doma v cr cekam az mi zavolabma porodni asistenka na prvni kontrolu Takze nevim :nevim: ake doufam ze tedy je vse ok a jeste mi dela problem ten zaludek to je mozna jeste horsi nez ta bolest v podbrisku, Najim se a hned mi je spatne trva to od rana az treba do 4 odpoledne nekdy i cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
7.4.14 16:26

@nelinkathomas aha… takhlavně, aby všechno bylo dobré :hug: No mě se dělalo po určitých jídlech taky zle, takže jsem musela něco z jídelníčku vyškrtnout, ale ještě se to ozývá po nějakém jídle i pití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.9.19 16:00
@nelinkathomas píše:
No prave ja u dr jeste nebyla ja ziji v uk a tady je to trochu jine nez doma v cr cekam az mi zavolabma porodni asistenka na prvni kontrolu Takze nevim :nevim: ake doufam ze tedy je vse ok a jeste mi dela problem ten zaludek to je mozna jeste horsi nez ta bolest v podbrisku, Najim se a hned mi je spatne trva to od rana az treba do 4 odpoledne nekdy i cely den.

Ahoj můžu se zeptat?.. Jak jsi tenkrát dopadla? Mám úplně stejně pocity a obrize, žijí také v UK a čekám na pátek, kdy mám jít na první kontrolu k midwife.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí