Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
kolik jste kdo přibral a kolik máte obvod přes bříško? Začínám 31tt a přibrala jsem 9kg. Což si nemyslím, že je nějak závratný, ale přes bříško mám krásných 97cm
To snad měla paní Růžičková,ne? Přijdu si opravdu obrovská…
Jinak měřím 168cm… ![]()
Ahojda,
smekám před Tvými 9kg ve 31tt. Já jsem ve 25tt a přibrala jsem asi 7kg, ještě že jsem na začátku těhu zhubla protože jsem nonstop objímala záchodovou mísu
.
A jinak obvod bříska mám 88cm, no a už to začíná být sranda. Třeba zavázat si tkaničky u bot, nebo obléct ponožky… nikdy jsem si nemyslela, že to někdy bude tak namáhavé ![]()
A měřím 175cm.
Já jsem 33.týden a taky smekám před tvými 9kg, já už mám nahoře 15kg a jsem celá oteklá
Kolem bříška mám 95cm… Teda měřila jsem se zhruba před týdnem… ![]()
Já jsem 34 týden, přibrala jsem max 9kg ale za poslední dva týdny jsem tak dvě shodila a přes bříško mám 88cm asi budeme malinkatýýýýýýý ![]()
Holky, sice smekáte nad mýma 9kg a já se jen děsím, kdy se začne opravdu projevovat to, co sežeru…
Ale koukám, že obvod bříška mám největší…
Myslíte, že to není na škodu? Na vzhledu mi nezáleží, je to jedno, hlavně ať je miminko v pořádku, zbytek je mě opravdu někde, ale je to normální, mít tolik přes bříško? Jinak já za celý těhu zvracela jednou a to ještě ne kvůli nevolnostem, jen mi nesedla ryba ![]()
Muhehehe, já mám teda 8kg nahoře a víc nebude, protože mám cukrovku, ale fascinuje mě tvůj „obrovský“ obvod břicha
A to jsi ještě o 4cm vyšší. Já mám 107cm. Ale ty budeš asi normálně celkem štíhlá, tak tě to překvapuje, což?
Mno holky vy máte neějaké pidibříška ![]()
Já při stejné výšce jako zakladatelka jsem též přibrala 9 kg, ale přes bříško už 107 (přičemž nějakých 102 jsem měla už v pátém měsíci), jinak jsem 31/32tt
majinko: Z toho, co píšeš ti ale na vhledu záleží
Proč by to nebylo normální? Každá těhule je prostě jiná, já bych se s ostatními nesrovnávala ![]()
Ahojky, já jsem se taky radovala, když jsem měla v 30tt nahoře jen 7 kg. Říkala jsem si, že přiberu ještě tak 4
.
Hm, přibrala jsem za poslední 2 měsíce ještě „krásných“ 12kg
![]()
Byla jsem jak mastodont a to jsem rodila o 14 dní dřív, jinak si myslím, že bych to na těch 25 dopracovala do termínu ![]()
sice těhu nejsem,ale přesně si to pamatuji,celkem jsem přibrala 9kg,poslední 2 měsíce jsem přibrala 4kg,takže nějak v 32 tt.jsme měla nahoře 5kg,bříško jsem si neměřila,ale měla jsme ho malý,teda vešla jsem se pořád do svého oblečení i zimní bundy,no pak se mě každý ptal komu vozím miminko…a ono bylo moje… ![]()
Tak já mám nahoře cca 6 kg a přes bříško 86cm…
domisek.b To nemusí nic znamenat, kolegyňka z práce do poslední chvíle vypadala jak když pašuje pod tričkem míč, tudíž bříško malinkatý… a vyloupl se kluk 4300 a 54cm. Jsem se jí taky ptala, kde ho schovávala ![]()
Flyingfrog: snad jsi jediná, komu příjde, že mi na tom záleží, ale je to jedno, prosím tady o názory, ne o psychologii, co si myslím…
Ale děkuji
Jinak Ha-ni, tak musím říct, že mě uklidnilas. Je to moje první těhu a myslela jsem si, že když se málo přibere, je i malé bříško. A jak už jsem psala, 9kg mi nepříjde extra moc, ale bříško mám teda veliký… když vezmu v potaz, že ještě měsíc zpátky, mě říkali, že vypadám, jak kdybych se hodně najedla… Vyskočilo to jaksi „přes noc“
Jinak při výšce 168cm jsem měla váhu na začátku těhu 63kg, takže žádná štíhlost, ale teda ani nadváha.
Tak já tě uklidním,já ted končím 28tt a na sobě mám 11kg,a přes bříško rovných 100cm. ![]()
38tt nahoře 6kg a přes bříško 113 cm
při výšce 166 cm, ale před těhu s nadváhou ![]()
Ahoj, já přibrala celkem 8 kg a přes břicho jsem měla před porodem 97cm! A též i menší miminko
Ale jinak si myslím, že jsi naprosto ukázková, váhou i mírou, tak si nedělej starosti ![]()