Velikost bříška ve třetím trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
1.8.10 09:15

Zuzouš: to máš pravdu, pořád jsem smutnila, že to na mě nikdo neviděl a v půlce 6měsíce si dělali srandu, že jsem se jen přejedla… :-? Jsu vděčná, že mám bříško, jaký mám, jen si občas stěžuju, když třeba nemůžu spát, najít polohu na spaní…, nebo někam jdu pěšky a funím jak lokomotiva… Jak říká můj manžel… CHudák náš synáček, když se neroztahoval a nemělas bříško, bylo to špatně a teď si taky stěžuješ :lol: Ale samozřejmě je to stěžování „jen jako“, protože jsu vděčná bohu za to, že jsme zdraví všichni a že už se nám tak blíží chvíle, kdy se budeme mazlit s naším mrňouskem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
1.8.10 09:27

Tak to já asi synátora utlačuju :-D jsem v 8. měsíci, už to tedy na mě je vidět (asi měsíc) ale všichni se mě ptají jestli už začínám cítit pohyby :andel:
Ale zas je fakt, že zatím nepozoruju skoro žádná omezení daná bříškem, jen jsem tedy po námaze více utahaná a nemusím delší chůzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
1.8.10 10:03

Já jsem 36tt mám nahoře 15-16kg(váha před těhu 51kg) a přes bříško mám nějakých 105-106cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.8.10 16:20

AHOJKY

Jsem ve 31 tt,přibrala jsem 15kg zatim a přes bříško mám 106cm,stále roste,čekám že každou chvíli prasknu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2156
13.8.10 19:14

Já bych se tím taky nějak nezabývala (každá to máme jiný)- jak už jsem ve 39.tt, spíš mě bere, jakej bude porod a co bude potom :mrgreen: přibrala jsem asi 15kg, přes břicho kolem 100cm…jen si tak říkám, jak nepřibírat po porodu, holky?Nemáte někdy takový ty tendence hodně jíst, když jste samy doma? Já už nadávám, když mi někdo koupí čokoládu, protože si neumím dát prostě jen 2 čtverečky a sežeru ji celou :nevim: a pak se na sebe zlobím, že to není zdraví ani pro mě ani pro dítě.Kde brát motivaci ke zdravý stravě a odolat přejídání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
13.8.10 19:29

Ach jo, další takovéj „názor“. Já se jen zeptala a spousta dobrých duší komunikuje a odpovědělo a vyměnilo názory. Proč teda reagujete, když je to podle vás zbytečný řešit? Nějak to nechápu :think: Vím, že to má každý jiný, ale to má každéj jiný i bolesti, i porod, i šestinedělí, i jezení čokolády! Tak jestli můžu poprsit, nepiš Petullko82, jak bys to hrozně neřešila, kdybys to neřešila, tak reagovat přece nemuselas,nemyslíš? :-D Ty řešíš jakéj bude porod, tak nechápu, proč reaguješ do diskuse na velikost bříška…Neber to zle prosím, nechci vyvolat špatnou „náladu“, ale musela jsem to podotknout, jde to mimo logiku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 19:50

Tak jsem 32tt a už mám 108cm,tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat,asi prasknu :lol:

• Citovat
  • Upravit
759
13.8.10 20:11

Ahojky holky jsem 33tt a mám nahoře 9,5kg…Bříško mám obrovské…a malej má odhad 2500g :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 20:28

Smaikii 89 tak to je teda obřík miminko :palec: ,já jdu na uz v pondělí tak jsem zvědavá,ale vzhledem k tomu že v prvním těh.jsem měla taky obří břicho a malá jen 2,65 tak nečekám žádný zázraky a myslim si že to bude taky prcošek :hug:

• Citovat
  • Upravit
759
13.8.10 21:44
rozmary píše:
Smaikii 89 tak to je teda obřík miminko :palec: ,já jdu na uz v pondělí tak jsem zvědavá,ale vzhledem k tomu že v prvním těh.jsem měla taky obří břicho a malá jen 2,65 tak nečekám žádný zázraky a myslim si že to bude taky prcošek :hug:

Tak to se máš…náš prcek bude cvalda.První syn když se narodil měl 3500g…a tenhle počítám tak 4kg…Máme těhu.cukrovku takže se ani nedivím, že tak pěkně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 22:41

Tu já mám taky(podle paní doktorky)Ale dlabu uplně všechno včetně sladkýho a není to na mimču vidět :wink:

• Citovat
  • Upravit
478
13.8.10 22:53

Téééééda, tak 9,5kg ve 33tt? To je super! A ještě ke všemu, když 2,5kg je prcek + to okolo… Já začínám 33tt zítra a mám 10,5kg a přes bříško myslím 98cm, měřím se jen ráno, takhle večer mám vždycky víc :dance: Ale teda na kontrole teďka ve 32tt, doktorka říkala, že má maléj 1500g… Bude to šušínek :mrgreen: Ale to je dobře, ještě že nebude po mě, já měla 4300g a 54cm… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.8.10 22:57

Majinko 69 malej má ještě spoustu času,třeba tě ještě dožene :wink: :palec:

• Citovat
  • Upravit
478
13.8.10 23:04

:mrgreen: to nestraš :lol: to by ani nemusel :-P i když za těch 7týdnů to snad ani nejde,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.8.10 10:53
majinka69 píše:
Téééééda, tak 9,5kg ve 33tt? To je super! A ještě ke všemu, když 2,5kg je prcek + to okolo… Já začínám 33tt zítra a mám 10,5kg a přes bříško myslím 98cm, měřím se jen ráno, takhle večer mám vždycky víc :dance: Ale teda na kontrole teďka ve 32tt, doktorka říkala, že má maléj 1500g… Bude to šušínek :mrgreen: Ale to je dobře, ještě že nebude po mě, já měla 4300g a 54cm… :roll:

Myslím si že mám slušnou váhu nahoře.A doufám, že to všechno nechám v porodce.Při prvním těhu jsem přibrala 35kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí