Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ten hlad mám taky, poslední 2 týdny furt, kolikrát mě to až vzbudí a musím si dát sváču jak mi je od hladu zle. No jsem 34+1 při výšce 175 mám navrch 8,5kilo a přes bříško 113.Při prvním těhu jsem šla rodit s 99cm.Ale zas jsem měla asi o 10kg míň než teď.A chlapeček byl trochu menší, ale 3150g je v normě ![]()
moje první mimčo mělo 2800g a to jsem rodila jen o 14 dní dřív. měla jsem navrch 20kg. Doufám že ted to druhé mimi nebude o moc větší.
@majinka69 píše:
Ahoj holky,
kolik jste kdo přibral a kolik máte obvod přes bříško? Začínám 31tt a přibrala jsem 9kg. Což si nemyslím, že je nějak závratný, ale přes bříško mám krásných 97cmTo snad měla paní Růžičková,ne? Přijdu si opravdu obrovská…
Jinak měřím 168cm…
Hi hi, já mám 102 cm v 15 tt 🙈 normálně mám oblečení velikost M. Ale bříško mi roste rychle, i u prvního těhu jsem měla podobné
Nedá mi to se s Vámi taky nepodělit o své rozměry v těhotenství.
Nyní jsem v 21 týdnu a mám navrch 14 kg a přes břicho 106 cm.
Měřím 172cm a normálně vážím 62 kg.Teď teda 76kg.
Cítím se hrozně a navíc mi zjistili tento týden těh.cukrovku. Strašně moc mě to vzalo,ale na druhou stranu se ted musím hodně omezovat v jídle, tak snad už nebudu tak moc tloustnout. Nejhorší je,že mám pořád strašnej hlad a když nejím je mi zle.