Velikost bříška ve třetím trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
30.7.10 11:59

Animatu to je zvláštní. Já mám přes den taky 100cm a nějak extrémně zatím netrpím. Z vany lezu v pohodě a z postele taky. Příjde mi že mám bříško malé. Přikládám foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.7.10 12:47

Přikládám taky jednu fotku - foceno dnes (38+1).

Mě akorát mrzí, že se mi během posledního týdne udělali strie, už jsem si myslela, že je mít nebudu a od toho 37tt jich mám tolik, že to vypadá jako struhadlo na břiše :( - jsem z toho trošku nešťastná :(

• Citovat
  • Upravit
7569
30.7.10 12:53
petka.konecna píše:
Přikládám taky jednu fotku - foceno dnes (38+1).Mě akorát mrzí, že se mi během posledního týdne udělali strie, už jsem si myslela, že je mít nebudu a od toho 37tt jich mám tolik, že to vypadá jako struhadlo na břiše :( - jsem z toho trošku nešťastná :(

Teda to je opravdu pech, člověk by si pomalu myslel, že už se mu to nemůže stát.. a ejhle… :-( mám sousedku, která má termín stejný jako já, tekže jsme obě 38+5 a jí se udělaly strie taky minulý týden… já zatím nic, tak doufám, že už to vydržím…
a ty jsi nějak rychle přibrala za poslední dobu ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.7.10 12:58
Lenka512 píše:
petka.konecna píše:
Přikládám taky jednu fotku - foceno dnes (38+1).Mě akorát mrzí, že se mi během posledního týdne udělali strie, už jsem si myslela, že je mít nebudu a od toho 37tt jich mám tolik, že to vypadá jako struhadlo na břiše :( - jsem z toho trošku nešťastná :(
Teda to je opravdu pech, člověk by si pomalu myslel, že už se mu to nemůže stát.. a ejhle… :-( mám sousedku, která má termín stejný jako já, tekže jsme obě 38+5 a jí se udělaly strie taky minulý týden… já zatím nic, tak doufám, že už to vydržím…
a ty jsi nějak rychle přibrala za poslední dobu ??

Právě že jsem ani nepřibrala, na váze to poznat moc není, ale břicho mám snad dvakrát větší než před měsícem :nevim: - prďolka teďkom nějak moc roste, nebo se tam nějak jinak usazuje (více dopředu) a napíná mi to břicho - já nevím čím to je. Prostě pech, v posledních dnech se mi to tak najednou začlo dělat a je to horší a horší, takže už bych ráda, kdyby malá chtěla ven :)

• Citovat
  • Upravit
4627
30.7.10 14:01

Tak Holky, já Vám taky závidím ty kilča, já mám nahoře 16kg a doufám, že v porodnici alespoň deset nechám, protože mám nateklé celé nohy, když se o ně opřu loktem, dělají se mi tam důlky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
30.7.10 14:28

Ahoj, já končím 33tt a přibrala jsem 11kg a přes pupík mám 107cm.

• Citovat
  • Upravit
5051
30.7.10 15:18

Taky končím 33 týden, nahoře mám 7 kilo a už asi nepřiberu, mám cukrovku a v pase 105 cm a břicho nemám nějak velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
30.7.10 15:24

Ahoj, já jsem v 35tt: výška 158 cm, váha 56 kg, mám +9kg, přes bříško 89 cm (+24cm). Myslím, že přiberu ještě tak 1kg.
Všichni mi říkají, že pašuju melouna nebo že jsem spolkla míč :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
30.7.10 18:22
M-a-j-a píše:
Animatu to je zvláštní. Já mám přes den taky 100cm a nějak extrémně zatím netrpím. Z vany lezu v pohodě a z postele taky. Příjde mi že mám bříško malé. Přikládám foto :-)

To není možný, ty máš strašně malinkatý bříško…jak je možný, že máš 100cm…to fakt nechápu :think: :think: t :think: já mám proti Tobě dvakrát takový! donutilo mě to přeměřit a fakt je tam ta 100! Nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
30.7.10 18:26
Tiffany1 píše:
Tak Holky, já Vám taky závidím ty kilča, já mám nahoře 16kg a doufám, že v porodnici alespoň deset nechám, protože mám nateklé celé nohy, když se o ně opřu loktem, dělají se mi tam důlky :mrgreen:

Kilča půjdou diolu, koukala jsem na Tvojí diskuzi a přibraných kilech, tu pročítám ráda :-) já u první holky přibrala 20kg, tomu prostě nezabráníš, vůbec jsem se necpala.. šla jsem rodit s 85kg a doma jsem se vážila a měla jsem 73kg.. pak to šlo raketově dolu až na 55kg.. to miminko to ze mě uplně vycucávalo :lol: tak pevně doufám, že to tentokráte bude stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.7.10 15:07

já se teda cpu a myslím, že rodit půjdu asi s rancem, protože to,co já sežeru,to je hrůůza :roll: ,ale taky doufám, že to pak půjde dolůůů, pak už se nebudu moct válet u televize s pytlem čoko bonbonů :mrgreen:
Navíc, já předtím měla 56kg na 170cm a přibrala jsem 15kg, tak si myslim,že mých 71kg na 170cm v 33.týdnu ještě docela jde… I kdyby to šlo až ke dvaceti, s čímž počítám, tak něco půjde dolů porodem, něco v šestinedělí a zbytek dám sama, nejsem žádná omáčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edita333
31.7.10 15:23

Já začínám 33. týden, přibrala jsem 12kg a přes břicho mám 115cm…myslím, že brzo prasknu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
16492
31.7.10 22:32
Animatu píše:
M-a-j-a píše:
Animatu to je zvláštní. Já mám přes den taky 100cm a nějak extrémně zatím netrpím. Z vany lezu v pohodě a z postele taky. Příjde mi že mám bříško malé. Přikládám foto :-)
To není možný, ty máš strašně malinkatý bříško…jak je možný, že máš 100cm…to fakt nechápu :think: :think: t :think: já mám proti Tobě dvakrát takový! donutilo mě to přeměřit a fakt je tam ta 100! Nechápu..

Tak máme asi každá jiný metr nebo já nevím :lol: :lol: :lol: , ale fakt tam tu 100 na večeru mám :-) Přísahám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.7.10 22:43

Majinko buď ráda za pořádný pupek, aspoň se můžeš patřičně nosit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
1.8.10 08:59

Holky, ono dost záleží na typu postavy, kdo má spíše pánský typ - relativně široká ramena a rovný pas a nic extra boky, tak může mít klidně 100 a malé bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí