Miminko méně kope

478
30.7.10 06:21

tak já nevím...

ahoj holky,
začínám 31tt. Už asi dva dny malýho cítím hrozně málo, ještě před 14ti dny mě břicho skákalo samo a teď se musím opravdu soustředit, abych ho cítila. Navíc dává o sobě znát hlavně v noci, takže mě třeba vzbudí, ale neprobere, takže z těch pohybů nic moc nemám. Dnes v noci mě ale probudila hrozná bolest… takový pálení žaludku. Je možný, že si s ním maléj „hrál“? Doktorka mi řekla na minulé kontrole, že je hlavičkou dolů, tak kdyby kopal, mohl by to odnést žaludek,ne? Jinak bych pořád spala… je to normální? Pořád si říkám, že má míň místa, ale takhle ze dne na den? Jako že jeden den mi přišlo, že je divoch, pak jsme dvě noci kapku ponocovali a tím jako kdyby se to obrátilo a uklidnil se a když dává o sobě znát, tak jen v noci… Tak já nevím :nevim: :-( Doktorka má dovču, na kontrolu jdu 10.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
30.7.10 06:47

Ahoj. Jestli máš pochybnosti, jeď do nejbližší porodnice, tam zkontrolují ozvy a udělají třeba ultrazvuk… Určitě se na tebe nebudou koukat, jako že otravuješ, je to normální.

Určitě bude všechno v pořádku, ale já bych pro sichr asi jela, do 10.8. je daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
30.7.10 07:37

Já nevim, taky to mám tak, jsem 33.týden a někdy prostě kope celý dny, jak bláznivé a někdy je skoro celý den vklidu a pohyby cítím jenom, když jsem vklidu… A někdy se mi to bříško vlní tak, že pokaždý,když kouknu,tak mám bouli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.7.10 07:39

Nic to nemusí být, ale pokud jsou pohyby neznatelné, a máš pochybnosti, tak bych určitě vyhledala zástup za tvou Dr. :think:
Ať máš klidnou mysl, do 10.8. je ještě dost daleko.
Katka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.10 07:49

NU, ONI SE MAJÍ POHYBY POMALU ZKLIDŇOVAT,JAK MIMI ROZTE..ALE NIKDY NEVÍŠ! MĚ VŽDYCKY PAN DOKTOR ŘÍKAL, RADĚJ JET 3× ZBYTEČNĚ NEŽ JEDNOU POZDĚ.. ALE NECHCI DĚSIT..TO NÉÉÉ.. URČO JE MIMI V POŘÁDKU JEN UŽ JE LÍNĚJŠÍ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
30.7.10 08:07

Já to mám od včerejška taky, cítím pohyby,ale už méně, už to není takový ďáblík, teď tam brumlá,jak kdybych potřebovala na velkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
30.7.10 08:44

Ivy.mystery : jestli je vše o.k. a je jen línější, tak je opravdu po títnkovi :lol:
A co myslíte o tom žaludku dnes v noci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
30.7.10 13:52

Já si myslím, že to klidně pohybama, my jsme KP, takže mě zásadně kope do zadku a jednou jsem se málem po… A když čutne pořádně, projed mnou křeč až do nohy, takže si myslim, že to nic není.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
30.7.10 20:21

Tak jsme byli v Bohunicích na monitoru a UTZ… Dva dny se prďola ani nehne a to, co jim předvedl na monitoru… nešel ani natočit, pořád do toho kopal… až mě bylo trapně, že je tam „otravuju“a on se zrovna choval, jak kdyby byl hyperaktivní pořád :-) ale máme s tatínkem radost, paní doktorka říkala, že je ukázkovéj a zdravoučkéj :potlesk: :dance: Děkuji vám za podporu a rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.7.10 15:03

Tak vidíš, gratuluju k zdravému mimískovi, ještě doklepat ten zbytek a už si je budeme moct kontrolovat sami bez utz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.8.10 09:11

Děkuji Tiffany1, opravdu se nám ulevilo a jak píšeš… ať už jsou tady s náma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí