Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,
začínám 31tt. Už asi dva dny malýho cítím hrozně málo, ještě před 14ti dny mě břicho skákalo samo a teď se musím opravdu soustředit, abych ho cítila. Navíc dává o sobě znát hlavně v noci, takže mě třeba vzbudí, ale neprobere, takže z těch pohybů nic moc nemám. Dnes v noci mě ale probudila hrozná bolest… takový pálení žaludku. Je možný, že si s ním maléj „hrál“? Doktorka mi řekla na minulé kontrole, že je hlavičkou dolů, tak kdyby kopal, mohl by to odnést žaludek,ne? Jinak bych pořád spala… je to normální? Pořád si říkám, že má míň místa, ale takhle ze dne na den? Jako že jeden den mi přišlo, že je divoch, pak jsme dvě noci kapku ponocovali a tím jako kdyby se to obrátilo a uklidnil se a když dává o sobě znát, tak jen v noci… Tak já nevím
Doktorka má dovču, na kontrolu jdu 10.8.
Ahoj. Jestli máš pochybnosti, jeď do nejbližší porodnice, tam zkontrolují ozvy a udělají třeba ultrazvuk… Určitě se na tebe nebudou koukat, jako že otravuješ, je to normální.
Určitě bude všechno v pořádku, ale já bych pro sichr asi jela, do 10.8. je daleko..
Já nevim, taky to mám tak, jsem 33.týden a někdy prostě kope celý dny, jak bláznivé a někdy je skoro celý den vklidu a pohyby cítím jenom, když jsem vklidu… A někdy se mi to bříško vlní tak, že pokaždý,když kouknu,tak mám bouli ![]()
Nic to nemusí být, ale pokud jsou pohyby neznatelné, a máš pochybnosti, tak bych určitě vyhledala zástup za tvou Dr. ![]()
Ať máš klidnou mysl, do 10.8. je ještě dost daleko.
Katka ![]()
NU, ONI SE MAJÍ POHYBY POMALU ZKLIDŇOVAT,JAK MIMI ROZTE..ALE NIKDY NEVÍŠ! MĚ VŽDYCKY PAN DOKTOR ŘÍKAL, RADĚJ JET 3× ZBYTEČNĚ NEŽ JEDNOU POZDĚ.. ALE NECHCI DĚSIT..TO NÉÉÉ.. URČO JE MIMI V POŘÁDKU JEN UŽ JE LÍNĚJŠÍ ![]()
Já to mám od včerejška taky, cítím pohyby,ale už méně, už to není takový ďáblík, teď tam brumlá,jak kdybych potřebovala na velkou ![]()
Ivy.mystery : jestli je vše o.k. a je jen línější, tak je opravdu po títnkovi ![]()
A co myslíte o tom žaludku dnes v noci? ![]()
Já si myslím, že to klidně pohybama, my jsme KP, takže mě zásadně kope do zadku a jednou jsem se málem po… A když čutne pořádně, projed mnou křeč až do nohy, takže si myslim, že to nic není.. ![]()
Tak jsme byli v Bohunicích na monitoru a UTZ… Dva dny se prďola ani nehne a to, co jim předvedl na monitoru… nešel ani natočit, pořád do toho kopal… až mě bylo trapně, že je tam „otravuju“a on se zrovna choval, jak kdyby byl hyperaktivní pořád
ale máme s tatínkem radost, paní doktorka říkala, že je ukázkovéj a zdravoučkéj
Děkuji vám za podporu a rady!
Tak vidíš, gratuluju k zdravému mimískovi, ještě doklepat ten zbytek a už si je budeme moct kontrolovat sami bez utz ![]()
Děkuji Tiffany1, opravdu se nám ulevilo a jak píšeš… ať už jsou tady s náma ![]()