Poslíčci - nemám se bát předčasného porodu?

4627
29.7.10 16:30

Poslíčci-rychlá rota

Ahoj Holky, jsem ve 33.týdnu a chtěla jsem začít pít maliníkovej čaj, dala jsem si jeden a od toho dne mám každý den poslíčky, tvrdne mi bříško a občas trochu zabolí. Ne, že by to přicházelo v pravidelných intervalech nebo intenzivně,ale říkám si, jestli mi nehrozí třeba předčasný porod nebo je to normální. Nemám iluze, že to způsobil ten maliník,ale pro sychr ho už radši nepiju :mrgreen: :lol:
Máte podobné příznaky? Ne, že bych se tím nějak stresovala,ale vypadá to, že půjdu plánovanou sekcí,tak nechci začít rodit dřív než je zdrávo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
29.7.10 17:29

Ahoj.Taky nevím,jestly to máš z toho čaje,ale teď hodně odpočívej a skus si dát magnezium.Mě to pomohlo a pokud půjdeš na sekci,tak si myslím,že to brát můžeš.Prý to zabraňuje porodu,ale pokud máš domluveného císaře,tak by to vadit nemělo.Magnezium je volně v prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.7.10 17:44

Ahoj já jsem zítra 33tt+0 a poslíčky mám hrozný a bolestivý hlavně v noci. Dneska v noci 3hodiny po 13ti minutách :think:
Malej je koncem pánevním tak mě asi také čeká císař. Maliník nepiju, magnézium beru…Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá…
Snad vydržím alespoň do toho 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.7.10 18:17

Tiff, tvrdnutí břicha mám zhruba od 29tt (nevím přesně) a teď jsem vyfásla hořčík, protože břicho tvrdne i 30× za den, což mi tolik nevadlo, jako noční křeče v nohách. A teď je to třetí den a tvrdnutí mám stejně a maliník jsem ještě pít nezačala. To tvrdnutí je normální, tělo se připravuje na porod.

https://www.emimino.cz/…enstvi-4293/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
29.7.10 18:41

nemyslim, ze by si to mela z jednoho hrnku malinikoveho caje, ale pokud jdes na cisare, tak to snad pit je i zbytecne ne :wink: jinak zkus to magnezko, obvykle se vysazuje pred porodem, ale u tebe to nebude nutne, kdyz nebudes rodit prirozenou cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.7.10 19:46

Ahoj TIFF
já jsem 28 tt a taky začínám poslíkovat.. sem z toho uplně mimo pac u prvního sem to nezažila vůbec..
Je to nepříjemný, ale nějak to zvládnem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.7.10 19:49

Ahoj TIFF
já jsem 28 tt a taky začínám poslíkovat.. sem z toho uplně mimo pac u prvního sem to nezažila vůbec..
Je to nepříjemný, ale nějak to zvládnem. :lol:

TO
Janč píše:
Ahoj.Taky nevím,jestly to máš z toho čaje,ale teď hodně odpočívej a skus si dát magnezium.Mě to pomohlo a pokud půjdeš na sekci,tak si myslím,že to brát můžeš.Prý to zabraňuje porodu,ale pokud máš domluveného císaře,tak by to vadit nemělo.Magnezium je volně v prodeji.

TO magnezium které zabranuje tvrdnutí volně v prodeji není…
to je jen na recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
29.7.10 19:51

Nevim teda, jake magnezko tu mate namysli, ale to co sem dostala ja v prvnim tehu tak to je volne prodejne, pak sem si ho kupovala normalne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.7.10 20:39

Já mám na mysly Magnesii lactici a ten mi mužskej normálně kupoval bez receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.7.10 20:43

Na příbalovym létáku od magnézka je,že se nemá brát v devátym měsíci.Tak si to radči přečtěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.7.10 21:56

Ano to jsem zapoměla dodat.Psala jsem to tedy do jiného příspěvku.Prý to brání porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.7.10 01:14

Někde jsem četla, čaj z maliníku urychluje porod, což v tvém případě je asi brzy, ne ??
 http://www.maminka.cz/vyhledej/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.7.10 01:15

ještě doplním.. jako těhotná můžeš určitě pít čaj heřmánkový, lípový a šípkový.. a vyhýbej se mateřídoušce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí