Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem ve spolek,
dnes mi přišlo pozvání na Račí hody v brněnské Ikee, tak sem se chtěla zeptat jestli jako těhule smím raky, jestli jste je jedli a víte jak to chutná (aby to stálo za to), no a nebo taky třeba jestli se někdo nepřidáte ![]()
Jak to chutná nevím, neláká mě to, ale nevidím jediný důvod proč by těhule nesměli raky… ono se to s tím co se smí a nesmí dost přehání. Řekla bych, že krom alkoholu, cigaret, drog a léků můžeš všechno, když to bude s mírou a rozumem.
Romaelka píše:
Ahoj všem ve spolek,
dnes mi přišlo pozvání na Račí hody v brněnské Ikee, tak sem se chtěla zeptat jestli jako těhule smím raky, jestli jste je jedli a víte jak to chutná (aby to stálo za to), no a nebo taky třeba jestli se někdo nepřidáte
Jo tak na račí hody v ikea mám pěknou vzpomínku - jsem dostala chuť no tak jsem si jednoho raka koupila, no jako chuťově to bylo dobré, jenže jen dokud jsem ho neobrátila na záda
, v tu chvíli jsem to nebyla schopna pozřít, vypadalo to jako Vetřelec…
![]()
mno tak 15 ká asi obětuju na oltář výzkumu chutí
jináč beru sebou všechny.. aj nerakojedlíky, když mě to toho nebudou házet škleby, JANI!
s chutí do toho, půl je rakovo ![]()
tak to ho podcenuješ. Bojí se jen berana a vysavače (jako každé chlap) ![]()
janac píše:
tak to ho podcenuješ. Bojí se jen berana a vysavače (jako každé chlap)
tak to ne, muj chlap má vysavač rád
rád s ním mlátí do všeho nábytku aby všichni zaznamenali že provozuje tuto skvělou činnost
a patřičně to ocenili nejlépe hlasitým Oooooo a odstraněním své osoby překážející v místě úklidu
však sem malýho někdy vem, uvidíš, zkusí a nebude chtít jinou hračku ![]()
j.a.n.i1 píše:
Jak to chutná nevím, neláká mě to, ale nevidím jediný důvod proč by těhule nesměli raky… ono se to s tím co se smí a nesmí dost přehání. Řekla bych, že krom alkoholu, cigaret, drog a léků můžeš všechno, když to bude s mírou a rozumem.
Naprosto souhlasím!!! Jsu ve 32tt a občas si dám i malý pivečko, nebo deci červeného vína. I pan doktor mě to doporučil, takže tak. Spíš si myslím, že přehnaná opatrnost může být na škodu, vždyť těhotenství není nemoc… papaaaaa ![]()
j.a.n.i1 píše: