Raci v těhotenství

3911
29.7.10 11:01

Raci

Ahoj všem ve spolek,
dnes mi přišlo pozvání na Račí hody v brněnské Ikee, tak sem se chtěla zeptat jestli jako těhule smím raky, jestli jste je jedli a víte jak to chutná (aby to stálo za to), no a nebo taky třeba jestli se někdo nepřidáte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101606
29.7.10 11:25

Jak to chutná nevím, neláká mě to, ale nevidím jediný důvod proč by těhule nesměli raky… ono se to s tím co se smí a nesmí dost přehání. Řekla bych, že krom alkoholu, cigaret, drog a léků můžeš všechno, když to bude s mírou a rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.7.10 11:55
Romaelka píše:
Ahoj všem ve spolek,
dnes mi přišlo pozvání na Račí hody v brněnské Ikee, tak sem se chtěla zeptat jestli jako těhule smím raky, jestli jste je jedli a víte jak to chutná (aby to stálo za to), no a nebo taky třeba jestli se někdo nepřidáte :dance:
:lol: :lol: :poblion: jesi mě vemeš s sebou a nebudu to muset jíst, tak joo :dance: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.7.10 13:05

Jo tak na račí hody v ikea mám pěknou vzpomínku - jsem dostala chuť no tak jsem si jednoho raka koupila, no jako chuťově to bylo dobré, jenže jen dokud jsem ho neobrátila na záda :roll: , v tu chvíli jsem to nebyla schopna pozřít, vypadalo to jako Vetřelec… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.7.10 13:32

mno tak 15 ká asi obětuju na oltář výzkumu chutí :-P jináč beru sebou všechny.. aj nerakojedlíky, když mě to toho nebudou házet škleby, JANI! 8-o s chutí do toho, půl je rakovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.7.10 13:47

já myslela mackovo 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.7.10 13:55

macek by se raka bááááál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.7.10 13:56

tak to ho podcenuješ. Bojí se jen berana a vysavače (jako každé chlap) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
8.8.10 00:17
janac píše:
tak to ho podcenuješ. Bojí se jen berana a vysavače (jako každé chlap) :zed:

tak to ne, muj chlap má vysavač rád :mrgreen: rád s ním mlátí do všeho nábytku aby všichni zaznamenali že provozuje tuto skvělou činnost :potlesk: a patřičně to ocenili nejlépe hlasitým Oooooo a odstraněním své osoby překážející v místě úklidu :wink: však sem malýho někdy vem, uvidíš, zkusí a nebude chtít jinou hračku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.8.10 09:28
j.a.n.i1 píše:
Jak to chutná nevím, neláká mě to, ale nevidím jediný důvod proč by těhule nesměli raky… ono se to s tím co se smí a nesmí dost přehání. Řekla bych, že krom alkoholu, cigaret, drog a léků můžeš všechno, když to bude s mírou a rozumem.

Naprosto souhlasím!!! Jsu ve 32tt a občas si dám i malý pivečko, nebo deci červeného vína. I pan doktor mě to doporučil, takže tak. Spíš si myslím, že přehnaná opatrnost může být na škodu, vždyť těhotenství není nemoc… papaaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
8.8.10 09:37
j.a.n.i1 píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky