Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem po mimoděložním a zjistila jsem to právě krvácením a velkou bolestí na jednom vejcovodu.
Zkoušela jsi test? Ono to opravdu může být ještě brzy, aby dr. něcco viděl. Nebo taky může jít jen o klasické zpoždění. Zkus ten test a nebo si skoč na krev jako samoplátce a výsledek je 100% a cca za 2 hodiny.
Teď to po sobě čtu, tak dodatek. Prd jsem zjistila, oni ani v nemocnici nic neviděli, jen bylo divný, že krvácím a mám bolesti, těhotenství se potvrdilo z krve a mimoděložní až následnou laparoskopií.
To jsi teda podle ms přibližně 5+2, před dvěma dny 5+0, to opravdzu mohlo být brzy. Já bych zkusila zajít k dr. třeba za týden, dva.
děkuju mnohokrát. Zítra tam jdu, jsem objednaná. Uvidíme. Moooooooooooooc si přeju ať je to všechno v pořádku.
Já ti přeji, aby to bylo v pořádku
Ozvi se po kontrole. Držím palce. papa
Ještě jednou děkuju. Mrzí mě, že tobě to dopadlo špatně, ale věřím, že ten čas přijde a nám to všem vyjde.
Děkuju, ale mě už to vyšlo
Vpravo nahoře nad diskuzí si klikni na zobrazovat podpisy a uvidíš ![]()
Jak jsi dopadla? Myslím na tebe ![]()
Ahoj, tak jsem byla na kontrole. Doktor mi z krve potvrdil těhotenství. Dívala jsem se mu do papíru a bylo tam číslo 636. Nevím co to je, ale myslím HCG. Nevím, jestli se nepletu. Potom mi dělal ultrazvuk a řekl, že tam malinké těhotenství již vidí. Cca 3 mm. Ptala jsem se jestli je to normální, že je to tak malinké. On mi však řekl, že by to mělo být větší. Poslední ms 21.6.2010 a že mám přijít zase v úterý a že se uvidí. Takže jsem pořád v nejistotě. Teď se mi zdá, že mě bolí zase břicho. Ale nevím jestli to není už sugerace. Mám strach. Dostala jsem Utrogestan. Prosím poraďte. Stalo se to některé z vás???????
Já jsem byla na UTZ v 6+2 a malý měl 3,5mm a taky mi tvrdili (v nemocnici), že je maličký a u dr. za dva dny vše OK a velikost že prý odpovídá.
Mě břicho taky ze začátku hodně bolelo, hlavně na pravé straně. Tady je i spousty diskuzí o těhle bolestech, zkus prohledat, ale většina má stejný výsledek, že bolest způsobuje to, jak se rozpíná děloha a napínají se vazy. Neboj, bude to dobré, uvidíš
Hlavně to neni mimoděložní, máš to potvrzené z UTZ, že malé je tam, kde být má ![]()
Jsem tu nová. Nevím, zda se to tu již řešilo, ale jsem tak nejistá a mám velký strach. Mám již jedno dítě. 21 června jsem měla poslední MS a 26 července jsem byla u doktora s tím, že jsem zřejmě těhotná. Ten mi ale řekl, že tam žádné těhotenství zatím nevidí. Buď je to ještě brzy nebo dostanu MS nebo je to někde mimo. Bolí mě břicho,ale tak jak při MS to není. Jen úplně stejně mě bolí záda. Nekrvácím, ale mám strach jestli to opravdu není mimoděložní těhotenství. 25 dubna jsem samovolně potratila a před tím mě bolelo taky břicho, záda ne. Prosím, máte někdo takovou zkušenost? Bojím se. Zítra mám jít k doktorovi, že se uvidí víc. Vzal mi krev. Děkuji předem za každý příspěvek.