Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S tím ti tady nikdo nepomůže.
Až se dítě narodí, nechejte udělat testy na určení otcovství a bude.
no podle toho co pises nechapu jak s tebou muze byt tehotna. Po pravde bych to tipla na jejiho pritele, nech si udelat testy urcite.
Ani nevíte jaké to je,,,nevím jestli zvládnu čekat tak dlouho,je možné někam zavolat a zeptat se odborníka? nechápu vaše tělo atd,prý mněla plodné dny…
ale já se do ní neudělal
babo raď. Může být, nemusí. Pravděpodobně to neví ani sama. Leda pokud ten měsíc neměla s tím druhý žádný sex. Teď jde o to, do jaké míry jí věříš. Otcovství dle dna lze určite až po narození děcka. Ale to určitě víš..
Proč ti to řekla až teď?
J.
anonym pozri si toto:
takže to dieťa môže byť kľudne aj tvoje… 100% ti to však potvrdia až po narodení bábätka testy otcovstva ![]()
pokud probihalo vse podle toho jak pises zde: „(při sexu sem měl kondom,který se mi schrnul k žaludu tak sem ho sundal a pokračoval análně,vyvrcholení bylo na její tělo)“, prijde mi jako hloupsit aby byla tehotna s tebou. Protoze pri klasickem sexu jsi mel kondom. Pokud jsem tedy tvuj prizpevek spravne pochopila.
Vím to už měsíc,s přítelem spala protože se prý snažili o mimčo,ale to vím až ted z telefonátů. Vím,že to bude znít jako klišé,ale já nevěděl,že někoho má..
ahoj, no, ak ma 28 dnovy cyklus tak skutocne mala zrovna vtedy ked bola s Tebou plodny den.
a na otehotnenie niekedy staci malinko- nahoda je blbec.
testy otcovstva sa bohuzial daju robit az po narodeni dietata a stoja okolo 10 000 czk.
viac Ti asi neporadime ![]()
ak v tej dobe spala aj so svojim priatelom, alebo ak ma nepravidelny cyklus, nemusi to byt Tvoje. ale ak nie, tak asi hej.
Myslim, ze tva mila zlata byla odkopnuta od partnera, tak hleda tatku. Nezlob se, ale jevi se mi to jasne.
JO jo pochopila jsi to správně, jsem jak idiot a zjištuju co a jak,,prý mají kondoby nějakou platnost a já ho mohl mít doma taky klidně 2 roky
a ked sa pokusa o mimi so svojim priatelom, ako si moze byt ista, ze je Tvoje? nehra to len tak nahodou na dve strany?
Anon a co po tobě tedy vlastně chce? S tím přítelem je stále? To vypadá, že spíš hledala nějakého „oplodnitele“, ale asi se jí to povedlo spíš s tím přítelem. Dej si na to bacha, tohle jsou dost ošemetné věci. Známý takhle platil až do 18.let dítěte, teď naštěstí je test otcovství, ale nevím, zda ji k tomu můžeš přinutit. ![]()
Tak já tedy nevím, ale ať počítám jak počítám, tak dle data poslední menstruce mi to vychází, že by dnes slečna měla 18+1. Možná, že neumím počítat
. kdyžtak mě holky opravte
. Asi bych na tvém místě skutečně trvala na testech ![]()
ahoj,je pro mne dost trapné psát na tyto stránky jako snad jediný muž,ale mám problém : poznal jsem holku se kterou jsem se vyspal,ted mi říká že je semnou těhotná a já sem z toho uplně hotový
. mám od ní napsané tyto informace : poslední menstruace 23.3,prý trvala jen jeden den,já s ní spal 7.dubna(při sexu sem měl kondom,který se mi schrnul k žaludu tak sem ho sundal a pokračoval análně,vyvrcholení bylo na její tělo) v pondělí byla 19týden plus jaden den,viděl jsem průkazku…,v té době ale měla také přítele..tak nevím jestli je to vážně moje…prosím o pomoc