Je opravdu moje?

Anonymní
28.7.10 18:38

je opravdu moje?

ahoj,je pro mne dost trapné psát na tyto stránky jako snad jediný muž,ale mám problém : poznal jsem holku se kterou jsem se vyspal,ted mi říká že je semnou těhotná a já sem z toho uplně hotový :-( . mám od ní napsané tyto informace : poslední menstruace 23.3,prý trvala jen jeden den,já s ní spal 7.dubna(při sexu sem měl kondom,který se mi schrnul k žaludu tak sem ho sundal a pokračoval análně,vyvrcholení bylo na její tělo) v pondělí byla 19týden plus jaden den,viděl jsem průkazku…,v té době ale měla také přítele..tak nevím jestli je to vážně moje…prosím o pomoc :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
28.7.10 18:42

S tím ti tady nikdo nepomůže.
Až se dítě narodí, nechejte udělat testy na určení otcovství a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
28.7.10 18:42

no podle toho co pises nechapu jak s tebou muze byt tehotna. Po pravde bych to tipla na jejiho pritele, nech si udelat testy urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 18:45

:-( Ani nevíte jaké to je,,,nevím jestli zvládnu čekat tak dlouho,je možné někam zavolat a zeptat se odborníka? nechápu vaše tělo atd,prý mněla plodné dny… :cry: ale já se do ní neudělal

• Citovat
  • Upravit
3138
28.7.10 18:45

:nevim: babo raď. Může být, nemusí. Pravděpodobně to neví ani sama. Leda pokud ten měsíc neměla s tím druhý žádný sex. Teď jde o to, do jaké míry jí věříš. Otcovství dle dna lze určite až po narození děcka. Ale to určitě víš..
Proč ti to řekla až teď?

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.7.10 18:46

Tak to je fakt dobrý - nic ve zlém. :lol: Trvej na testech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
28.7.10 18:48

anonym pozri si toto:

takže to dieťa môže byť kľudne aj tvoje… 100% ti to však potvrdia až po narodení bábätka testy otcovstva :wink:

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
28.7.10 18:49

pokud probihalo vse podle toho jak pises zde: „(při sexu sem měl kondom,který se mi schrnul k žaludu tak sem ho sundal a pokračoval análně,vyvrcholení bylo na její tělo)“, prijde mi jako hloupsit aby byla tehotna s tebou. Protoze pri klasickem sexu jsi mel kondom. Pokud jsem tedy tvuj prizpevek spravne pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 18:49

Vím to už měsíc,s přítelem spala protože se prý snažili o mimčo,ale to vím až ted z telefonátů. Vím,že to bude znít jako klišé,ale já nevěděl,že někoho má..

• Citovat
  • Upravit
17359
28.7.10 18:51

ahoj, no, ak ma 28 dnovy cyklus tak skutocne mala zrovna vtedy ked bola s Tebou plodny den.
a na otehotnenie niekedy staci malinko- nahoda je blbec.

testy otcovstva sa bohuzial daju robit az po narodeni dietata a stoja okolo 10 000 czk.

viac Ti asi neporadime :nevim:
ak v tej dobe spala aj so svojim priatelom, alebo ak ma nepravidelny cyklus, nemusi to byt Tvoje. ale ak nie, tak asi hej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
28.7.10 18:51

Myslim, ze tva mila zlata byla odkopnuta od partnera, tak hleda tatku. Nezlob se, ale jevi se mi to jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 18:52

JO jo pochopila jsi to správně, jsem jak idiot a zjištuju co a jak,,prý mají kondoby nějakou platnost a já ho mohl mít doma taky klidně 2 roky

• Citovat
  • Upravit
17359
28.7.10 18:52

a ked sa pokusa o mimi so svojim priatelom, ako si moze byt ista, ze je Tvoje? nehra to len tak nahodou na dve strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.7.10 18:54

Anon a co po tobě tedy vlastně chce? S tím přítelem je stále? To vypadá, že spíš hledala nějakého „oplodnitele“, ale asi se jí to povedlo spíš s tím přítelem. Dej si na to bacha, tohle jsou dost ošemetné věci. Známý takhle platil až do 18.let dítěte, teď naštěstí je test otcovství, ale nevím, zda ji k tomu můžeš přinutit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 18:54

Tak já tedy nevím, ale ať počítám jak počítám, tak dle data poslední menstruce mi to vychází, že by dnes slečna měla 18+1. Možná, že neumím počítat :oops: . kdyžtak mě holky opravte :oops: . Asi bych na tvém místě skutečně trvala na testech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí