Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
shili, dobry postreh, takze ona vlastne uz asi tehotna bola a nemala jeden den ms, ale len nejake spinenie, mozno implantacne.
ale to nic neznamena, ze ji pritel nemohl oplodnit pul roku. Bezne snazeni o dite trva i dyl. Na to vubec nekoukej. Myslim, ze na 90 procent dite neni tve, tudiz bych trvala rozhodne na testech. Je to cele prapodivne a z toho co popisujes je velmi nepravdepodobne, ze mohlo dojit k oplodneni.
Co se týká těch plodných dnů sedí to docela dobře. Já měla poslední menstruaci 22.3. a otěhotněla jsem 4.4.
Blbá situace… Ona přece musí vědět že budeš požadovat test otcovství, pokud je otcem její přítel, bude vypadat jako trubka… Uvědomuje si to?
kozisek píše:
Anon a co po tobě tedy vlastně chce? S tím přítelem je stále? To vypadá, že spíš hledala nějakého „oplodnitele“, ale asi se jí to povedlo spíš s tím přítelem. Dej si na to bacha, tohle jsou dost ošemetné věci. Známý takhle platil až do 18.let dítěte, teď naštěstí je test otcovství, ale nevím, zda ji k tomu můžeš přinutit.
Přinutit ji nemůže, protože ona zodpovídá za dítě a k testům samozřejmě musí dát ona souhlas. Pokud ne, tak bohužel smůla. Musel by anonym dna získat jiným způsobem.
jak rikaji holky, pokud mela jen jeden den ms, nejspis uz vazne tehu byla v te dobe ![]()
J8 nevím co chce,zhubl jsem za ten měsíc 8kg,prý jestli chci být v papírech jako otec…s přítelem nevím jestli je…
anonym, ak je 19 plus jedna, tak to naozaj nesedi.
kedy mala ms pred tou jednodnovou, nevies?
Jakmile tě napíše do papírů a ty jí to podškrábneš, tak jsi víš kde…
No, já nevím, ale co tak počítám, tak mi to nevychází… pokud byla v pondělí 19+1, tak by mi první den poslední menstruace vycházel spíše na 14.3. a pravděpodobné početí na konec března.
Ale jistě se to dá zjistit až po narození dítka.
Anonymní píše:
J8 nevím co chce,zhubl jsem za ten měsíc 8kg,prý jestli chci být v papírech jako otec…s přítelem nevím jestli je…
Tak pokud nevíš, jestli jsi otec, tak bych neradila být uveden jako otec v rodném listě, protože toho se pak nezbavíš a budeš skutečně muset platit až do 18 nebo 26 let a nikoho to zajímat nebude.
Shílenka píše:Anonymní píše:Tak pokud nevíš, jestli jsi otec, tak bych neradila být uveden jako otec v rodném listě, protože toho se pak nezbavíš a budeš skutečně muset platit až do 18 nebo 26 let a nikoho to zajímat nebude.
no tak s priatelom uz asi nie je, ked chce jeho v papieroch, nie? mne teda pride ako taka vypocitava svinka ![]()
j.a.n.i1 píše:
No, já nevím, ale co tak počítám, tak mi to nevychází… pokud byla v pondělí 19+1, tak by mi první den poslední menstruace vycházel spíše na 14.3. a pravděpodobné početí na konec března.Ale jistě se to dá zjistit až po narození dítka.
Tak tak, nějak to nesedí…
Když budeš v papírech ,budeš pěkně platit a možná na cizí dítě… Zapátrej trochu, zjisti jak je na tom s přítelem…
Nevím co dělat,ona si jistá taky být nemůže,ale říká,že když to do ní stříkal půl roku,tak ted jí určitě takyneoplodnil,já nevim jak to je,neznám cikly ani nic podobného…