Je opravdu moje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.10 18:55

Nevím co dělat,ona si jistá taky být nemůže,ale říká,že když to do ní stříkal půl roku,tak ted jí určitě takyneoplodnil,já nevim jak to je,neznám cikly ani nic podobného…

• Citovat
  • Upravit
35545
28.7.10 18:56

Jo, jak tam dala Flamenga tu přílohu, tak je tam také 18+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 18:57

shili, dobry postreh, takze ona vlastne uz asi tehotna bola a nemala jeden den ms, ale len nejake spinenie, mozno implantacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
28.7.10 18:58

ale to nic neznamena, ze ji pritel nemohl oplodnit pul roku. Bezne snazeni o dite trva i dyl. Na to vubec nekoukej. Myslim, ze na 90 procent dite neni tve, tudiz bych trvala rozhodne na testech. Je to cele prapodivne a z toho co popisujes je velmi nepravdepodobne, ze mohlo dojit k oplodneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460

Co se týká těch plodných dnů sedí to docela dobře. Já měla poslední menstruaci 22.3. a otěhotněla jsem 4.4.
Blbá situace… Ona přece musí vědět že budeš požadovat test otcovství, pokud je otcem její přítel, bude vypadat jako trubka… Uvědomuje si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
kozisek píše:
Anon a co po tobě tedy vlastně chce? S tím přítelem je stále? To vypadá, že spíš hledala nějakého „oplodnitele“, ale asi se jí to povedlo spíš s tím přítelem. Dej si na to bacha, tohle jsou dost ošemetné věci. Známý takhle platil až do 18.let dítěte, teď naštěstí je test otcovství, ale nevím, zda ji k tomu můžeš přinutit. :think:

Přinutit ji nemůže, protože ona zodpovídá za dítě a k testům samozřejmě musí dát ona souhlas. Pokud ne, tak bohužel smůla. Musel by anonym dna získat jiným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543

jak rikaji holky, pokud mela jen jeden den ms, nejspis uz vazne tehu byla v te dobe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 18:59

J8 nevím co chce,zhubl jsem za ten měsíc 8kg,prý jestli chci být v papírech jako otec…s přítelem nevím jestli je…

• Citovat
  • Upravit
17359
28.7.10 19:01

anonym, ak je 19 plus jedna, tak to naozaj nesedi.
kedy mala ms pred tou jednodnovou, nevies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Jakmile tě napíše do papírů a ty jí to podškrábneš, tak jsi víš kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648

No, já nevím, ale co tak počítám, tak mi to nevychází… pokud byla v pondělí 19+1, tak by mi první den poslední menstruace vycházel spíše na 14.3. a pravděpodobné početí na konec března.

Ale jistě se to dá zjistit až po narození dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
Anonymní píše:
J8 nevím co chce,zhubl jsem za ten měsíc 8kg,prý jestli chci být v papírech jako otec…s přítelem nevím jestli je…

Tak pokud nevíš, jestli jsi otec, tak bych neradila být uveden jako otec v rodném listě, protože toho se pak nezbavíš a budeš skutečně muset platit až do 18 nebo 26 let a nikoho to zajímat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 19:02
Shílenka píše:
Anonymní píše:
J8 nevím co chce,zhubl jsem za ten měsíc 8kg,prý jestli chci být v papírech jako otec…s přítelem nevím jestli je…
Tak pokud nevíš, jestli jsi otec, tak bych neradila být uveden jako otec v rodném listě, protože toho se pak nezbavíš a budeš skutečně muset platit až do 18 nebo 26 let a nikoho to zajímat nebude.

no tak s priatelom uz asi nie je, ked chce jeho v papieroch, nie? mne teda pride ako taka vypocitava svinka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 19:03
j.a.n.i1 píše:
No, já nevím, ale co tak počítám, tak mi to nevychází… pokud byla v pondělí 19+1, tak by mi první den poslední menstruace vycházel spíše na 14.3. a pravděpodobné početí na konec března.Ale jistě se to dá zjistit až po narození dítka.

Tak tak, nějak to nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
28.7.10 19:03

Když budeš v papírech ,budeš pěkně platit a možná na cizí dítě… Zapátrej trochu, zjisti jak je na tom s přítelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí