Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a víš co,já bych se spojila i s tím jejím přítelem,pokud se to dá a promluvte si,hlavně,jak je to či bylo s jejich vztahem,abys nakonec nebyl jen v dlouhé řadě potencionálnícu otců
Nerozumím těm týdnům atd…nevím kam se můžu obrátit,je možné zavolat nějakému odborníkovi? a je si jistá jen proto,že s ním půl roku neotěhotněla..taky mě napadlo tomu jejímu zavolat..
Anonymní píše:
Nerozumím těm týdnům atd…nevím kam se můžu obrátit,je možné zavolat nějakému odborníkovi? a je si jistá jen proto,že s ním půl roku neotěhotněla..taky mě napadlo tomu jejímu zavolat..
To si právě vůbec nemůže bý jistá!!!Někomu to trvá třeba rok a pak se to povede,chápeš?
Anonymní píše:
Jo jo, dobrý nápad. Třeba mu říká to samé co tobě a čeká, kdo se chytne ![]()
filad píše:flamenga píše:no a ona je pry 19+1 (dnes tedy 19+3) a pry MS trvala jeden den… ja bych za to nic nedala, ze otehotnela uz pred tou MS a proto trvala jen jeden den, navic ve spojeni s tim, ze zakladatel napsal, ze se ani do ni neudelal a podle toho co psal, tak je i mala pravdepodobnost, ze by neco bylo v ni nejakym nedopatrenim
anonym pozri si toto:takže to dieťa môže byť kľudne aj tvoje… 100% ti to však potvrdia až po narodení bábätka testy otcovstva
Jo, to je taky pravda, MS jeden den, to mohlo byt klidne nidacni krvaceni, ja sama jsem si v praxi overila, ze ani mereni v prvnim triestru neni na 100%, tenkrat mi dle velikosti na utz vychazelo, ze jsem pocala v dobe, kdy uz jsem mela pozitivni test, takze dite se muze klidne jevit mladsi a byt pocato mnohem driv.
Anonymní píše:
comu nerozumies presne?
tyzden sa rataju od prveho dna poslednej ms, takze podla jej slov od 23.3.
flamenga sem davala odkaz kde je to vsetko popisane, na tej prvej strane to mas, tak si to pozri.
mam pocit, ze moc necitas, co Ti piseme.
Těhotenství se počítá podle lunárního kalendáře - měsíc-4.týdny, tzn. 40.týdnů celé. Většinou to umí počítat až těhule, z toho si nic nedělej, můj to také nikdy nepochopil.
To není důležité. Já nevím, proč bys to měl řešit ty. S ní bych nekomunikovala a případně si o tom promluvila s tím přítelem. Víc to pohnojit snad už nemůžeš. ![]()
Počkej, co potom vymyslí, určo bude chtít najít nějakého „dobrodějce“, co jí bude přispívat. ![]()
čičinka píše:filad píše:Jo, to je taky pravda, MS jeden den, to mohlo byt klidne nidacni krvaceni, ja sama jsem si v praxi overila, ze ani mereni v prvnim triestru neni na 100%, tenkrat mi dle velikosti na utz vychazelo, ze jsem pocala v dobe, kdy uz jsem mela pozitivni test, takze dite se muze klidne jevit mladsi a byt pocato mnohem driv.flamenga píše:no a ona je pry 19+1 (dnes tedy 19+3) a pry MS trvala jeden den… ja bych za to nic nedala, ze otehotnela uz pred tou MS a proto trvala jen jeden den, navic ve spojeni s tim, ze zakladatel napsal, ze se ani do ni neudelal a podle toho co psal, tak je i mala pravdepodobnost, ze by neco bylo v ni nejakym nedopatrenim
anonym pozri si toto:takže to dieťa môže byť kľudne aj tvoje… 100% ti to však potvrdia až po narodení bábätka testy otcovstva
cicinka, uz ma to napadlo, ale ze vraj predtym mala ms 22.2. a ze test jej ukazal 10 dni po oplodneni. takze ta ms 23.3. celkom sedi ![]()
čičinka píše:filad píše:Jo, to je taky pravda, MS jeden den, to mohlo byt klidne nidacni krvaceni, ja sama jsem si v praxi overila, ze ani mereni v prvnim triestru neni na 100%, tenkrat mi dle velikosti na utz vychazelo, ze jsem pocala v dobe, kdy uz jsem mela pozitivni test, takze dite se muze klidne jevit mladsi a byt pocato mnohem driv.flamenga píše:no a ona je pry 19+1 (dnes tedy 19+3) a pry MS trvala jeden den… ja bych za to nic nedala, ze otehotnela uz pred tou MS a proto trvala jen jeden den, navic ve spojeni s tim, ze zakladatel napsal, ze se ani do ni neudelal a podle toho co psal, tak je i mala pravdepodobnost, ze by neco bylo v ni nejakym nedopatrenim
Ale zase když to vezmeš obráceně a od 19+1 spočítáš datum poslední ms, tak se tam nevejdeš, to by měla uhnízdění už 9DC… Opět, jestli dobře počítám.
Určitě bych to probrala s nějakým dobrým gynekologem…máš přece v okolí spoustu holek, dobrých kamarádek, ségru, nebo nějakou příbuznou…popros o kontakt na gynekologa a normálně se tam objednej a požádej o radu…nebo zajdi do nějakého privátního zařízení, možná si vezmou pár Kč za konzultaci, ale trošku Ti poradí…i když opravdu, jestli na tom ta slečna trvá, že jsi otec, ať ti ukáže průkazku, všechno si opiš, nebo zkopíruj a pak se zkus pídit…i když z těchto údajů nemusí být také nic jistého (pokud neměla úplně přesnou menstruaci), ale doktor Ti poradí nejlíp. Ale - vážně, myslím, že to Tvoje skoro ani být nemůže! To by bylo nepochopitelné a vážně skoro zázrak, tak neboooj
.
Já bych řekla že ty její týdny a plodné dny sedí dobře, nikdo z nás tu neví jak dlouhý má cyklus. Holčina to má téměř stejně jako já. Ale vzhledem ke kondomu a análnímu styku bude otec asi někdo jiný…
uz to tu zaznelo- jak dlouho se snazili neni rozhodujici- je xx zenskych co to zkousely i daleko dele,pak vas zpusob styku mi taky prijde relativne bezpecny, vidim to na zoufalku co hleda otce pro sve dite rpotoze s pritelem dle meho neni- ten by ji hnal kdybys byl v rodnem liste Ty… takze nepodepisovat VUBEC NIC- jestli bude chtit tak at na to jde pres soud a nechate si udelat testy otcovstvi- pak POKUD budes otcem tak ok- ale vidim to na sanci cca 1-2 % …nemas v tuhle chvili co ztratit mlcenim. Ona se chova divne a myslim ze to treba i vzda kdyz se do toho nenechas dal zatahovat.
Taky si myslím,že otec nejsi,to by byl opravdu zázrak,když jste se chránili a zakončili to takhle!
No ale můžu vám říct,,že pokud jsou ty plodné dny až 15 dní,tak jste mě uklidnily… vím,že náhody se stávají,ale v mém případě jak říkáte asi nemožné když to tady tak čtu..
Anonymní píše:
No ale můžu vám říct,,že pokud jsou ty plodné dny až 15 dní,tak jste mě uklidnily… vím,že náhody se stávají,ale v mém případě jak říkáte asi nemožné když to tady tak čtu..
15 dni? ![]()
Ty necitas co piseme ![]()
plodne dni su cca 4-5.