Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soldi píše:Shílenka píše:no tak s priatelom uz asi nie je, ked chce jeho v papieroch, nie? mne teda pride ako taka vypocitava svinkaAnonymní píše:Tak pokud nevíš, jestli jsi otec, tak bych neradila být uveden jako otec v rodném listě, protože toho se pak nezbavíš a budeš skutečně muset platit až do 18 nebo 26 let a nikoho to zajímat nebude.
J8 nevím co chce,zhubl jsem za ten měsíc 8kg,prý jestli chci být v papírech jako otec…s přítelem nevím jestli je…
Shílenka píše:kozisek píše:Přinutit ji nemůže, protože ona zodpovídá za dítě a k testům samozřejmě musí dát ona souhlas. Pokud ne, tak bohužel smůla. Musel by anonym dna získat jiným způsobem.
Anon a co po tobě tedy vlastně chce? S tím přítelem je stále? To vypadá, že spíš hledala nějakého „oplodnitele“, ale asi se jí to povedlo spíš s tím přítelem. Dej si na to bacha, tohle jsou dost ošemetné věci. Známý takhle platil až do 18.let dítěte, teď naštěstí je test otcovství, ale nevím, zda ji k tomu můžeš přinutit.
Nemusí ji k tomu vůbec nutit, stačí hrát mrtvého brouka a hlavně NIC NEPODEPISOVAT. Pak má slečna jedinou šanci na určení otcovství soudně a ten testy prostě nařídí.
Zase pozor na stáří plodu, já mám týdny v těhu průkazce psané podle ultrazvuku… S menstruací mi to nesouhlasí, miminko je ve vývoji o týden starší, než podle poslední ms.
Anonymní píše:
Nevím co dělat,ona si jistá taky být nemůže,ale říká,že když to do ní stříkal půl roku,tak ted jí určitě takyneoplodnil,já nevim jak to je,neznám cikly ani nic podobného…
Hmmm, do mě to manžel „stříkal“ 2 roky, než se zadařilo, tak nevím, co je divnýho na půl roku… Ta tě podle mě tahá za nos.
A hlavně jako holkám mi tam nesedí ty počty…
A ještě mě napadlo, zda lze uvést otce do RL bez jeho vědomí??? Asi by to musel podepsat, že?
kocky, ale to znamena ze mlady muz sa bude trapit este dalsich par mesiacov. ![]()
Já bych tipla, že to tvoje taky nebude, nedělala bych nic, ať se snaží ona.
A jestli bude chtít předběžné opatření, abys ji podporoval v těhotenství, tak je potřeba zjistit co nejvíce údajů o jejím příteli, abys mohl argumentovat tím, že paralelně (a dlouhodobě) spala s ním.
no tahle ,,jsem chlap takže tomu nerozumím a budu ted vypadat jako idiot,ale dělala si test 11.4 a byl negativní,a 24.4 byl pozitivní,začínám si asi vsugerovávat,že je to vážně moje
Všem chci poděkovat,že mě tady tak podporujete. nedokážete si představit,jaký to je psát sem jako chlap…jo termín porodu má podle ultrazvuku 26.12,to bude dárek
![]()
nejlépe se k ní vůbec nehlásit
![]()
a nemohl se na ní vykašlat i ten druhý a ted hledá někoho na koho to hodit?
soldi píše:
kocky, ale to znamena ze mlady muz sa bude trapit este dalsich par mesiacov.
No Soldi, ale víš, co se říká??? Za b*****t se platí.
Anonym nic proti tobě ![]()
M8m to tady napsané někde moment,jaruška /moje kamarádka) mi řekla co vše si mám od ní zjistit…24.2
Shílenka píše:soldi píše:No Soldi, ale víš, co se říká??? Za b*****t se platí.
kocky, ale to znamena ze mlady muz sa bude trapit este dalsich par mesiacov.
Anonym nic proti tobě
no to ano.
ale zas nemoze kazdy chlap poznat zensky cyklus a psychiku ![]()
Docela tě chápu, já s kámošem také pak řešila, ale prostě tenkrát soud řekl, že to podle výpočtů vypadá na něj a testy otcovství jsou drahé. Bylo to před lety. Ořval to a pěkně si poplatil. Pak se zpětně dozvěděl jaká to byla „lasička“.
Fakt trvej si na svém, jde sice o mimčo, ale to neznamená, že si zase ty zkazíš zbytek života závazkem, který třeba není tvůj. ![]()
Anonymní píše:
no tahle ,,jsem chlap takže tomu nerozumím a budu ted vypadat jako idiot,ale dělala si test 11.4 a byl negativní,a 24.4 byl pozitivní,začínám si asi vsugerovávat,že je to vážně moje![]()
Všem chci poděkovat,že mě tady tak podporujete. nedokážete si představit,jaký to je psát sem jako chlap…jo termín porodu má podle ultrazvuku 26.12,to bude dárek
![]()
no, tak podla toho testu a podla poslednej ms, by som asi vazne povedala, ze je Tvoje.
na druhu stranu ak v ten den, alebo aj dva dni predtym spala s priatelom, tak rovnako moze byt aj jeho.