Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soldi píše:Anonymní píše:15 dni?
No ale můžu vám říct,,že pokud jsou ty plodné dny až 15 dní,tak jste mě uklidnily… vím,že náhody se stávají,ale v mém případě jak říkáte asi nemožné když to tady tak čtu..
Ty necitas co piseme
plodne dni su cca 4-5.
Soldi, nemyslel anonym spíš cca 15.den od ms?
Jasně,dvoum úplně zdravým lidem to může trvat klidně rok,miminko je opravdu zázrak,který se málokomu povede hned.Navíc ona se snažila s přítelem a ty jsi měl kondom atd. takže je to celkem jasný,co myslíš?
aha tak to je od 11 do 15 dne…prominte..... no nic nevyřeším,musím čekat… chtěl sem znát pár názorů
no, ale on s nou mal styk 14 dc, to by ho asi netesilo, nie?
soldi píše:
Soldi, styk měli 16dc.
no ale kdyby naaaaaahodou preci jen me zajima jeste jedna vec - kdyz si se udelal na ni… lezel jsi u ni jeste nejakou dobu? jestli treba neudelala svinarnu, ze by si neco dala na prsty a proste si to nezavedla dovnitr uuuuuplne za cerstva - mozna se to nekomu bude zdat nepravdepodobne, ale i to me ted napadlo… jinak si proste myslim, ze je to totalne nahrane a otcem nejsi…
jinak - psal jsi co jsou to ty tydny … ona je ted tedy podle prukazky tehotna 19 tydnu a 3 dny … coz se pocita od data posledni menstruace - tos uvedl jako 23.4. .. znamenalo by to tedy, ze od data 23.4. do dnesniho dne by muselo vychazet 19 tydnu a 3 dny… mrkni do kalendare - proste tolik tydnu nesedi.
Ne ne 23.3. no já jí utřel ubrouskem,,to si pamatuju,protože sem si ho sám tím utíral..
Shílenka píše:soldi píše:Soldi, styk měli 16dc.
aha, prepac, ja som to len tak zbezne zratala ![]()
aj tak to nevyriesime, proste musi pockat co urobi ona.
podla mna to len skusa nanho.
anonym, dobre si urobil, ze si sem prisiel, urob tak, ako baby radia, proste mrtveho chrobaka, nech si to sama riesi.
tálinka píše:
Filad ale on psal,že posl. ms měla 23.3.
jj, omlouvam se jsem tele… myslela jsem to tak, ale napsala jsem blbe datum ja pakous
![]()
Tak ještě znova
podívej:
Pokud je datum poslední menstruace 23.3.2010 :
# Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla kolem 5.4.10 # Pokud jsi těhotná, jsi přibližně v 18 týdnu a 1 dni # To znamená, že jsi v druhém trimestru # Ideální datum porodu je 28.12.2010 # Normální datum porodu bude mezi 14.12.10 az 11.1.11
# Normální těhotenství trvá 40 týdnů +- 2 týdny
POkud byl styk 7.4., byl 16DC (tzn. 16 dnů od poslední menstruace).
JInak si myslím to, co holky. Že téměř stoprocentně nejsi otec!
Nevím z čeho slečna vyvozuje, že když se s přítelem chvíli snažili o mimi, a nešlo to, že je neplodný?! Jako naivně si myslet, že při prvním nechráněném styku otěhotním, to koukám ![]()
Těžko říct, co tím slečna sleduje. Takže zachovej klid, a jak radí holky, nic nepodepisuj, zkus se třeba i kontaktovat s jejím přítelem, zajdi někam na gyndu.
mohu se jen ze zvedavosti zeptat, jak by ses k tomu pripadne postavil, pokud bys zjistil (a cim dal vic pochybuji, ze to tak je), ze opravdu jsi otec? nebo jsi prilis mlady na dite? omlouvam se, nemusis odpovidat, to je jen ma zvedavost …
nečetla jsem vše..
Nemůže si být jistá ona natož ty.To je nevyzpytatelné.
Ovšem žádné listiny bych nepotvrzovala.
Nech si po porodu udělat testy a podle výsledků se zařid ( též dle svého svědomí)..
Podle mě , do té doby se zbytečně nenervuj ,času dost..
filad píše:
mohu se jen ze zvedavosti zeptat, jak by ses k tomu pripadne postavil, pokud bys zjistil (a cim dal vic pochybuji, ze to tak je), ze opravdu jsi otec? nebo jsi prilis mlady na dite? omlouvam se, nemusis odpovidat, to je jen ma zvedavost …
to by aj mna zaujimalo ![]()
Víte je skvělé se vypovídat,nemůžu to nikomu říct…