Je opravdu moje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.10 19:53

Víte je skvělé se vypovídat,nemůžu to nikomu říct…

• Citovat
  • Upravit
2972
28.7.10 19:53
soldi píše:
Anonymní píše:
No ale můžu vám říct,,že pokud jsou ty plodné dny až 15 dní,tak jste mě uklidnily… vím,že náhody se stávají,ale v mém případě jak říkáte asi nemožné když to tady tak čtu..
15 dni? 8-o
Ty necitas co piseme :cert:
plodne dni su cca 4-5.

Soldi, nemyslel anonym spíš cca 15.den od ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
28.7.10 19:54

Jasně,dvoum úplně zdravým lidem to může trvat klidně rok,miminko je opravdu zázrak,který se málokomu povede hned.Navíc ona se snažila s přítelem a ty jsi měl kondom atd. takže je to celkem jasný,co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 19:55

aha tak to je od 11 do 15 dne…prominte..... no nic nevyřeším,musím čekat… chtěl sem znát pár názorů

• Citovat
  • Upravit
17359
28.7.10 19:55

no, ale on s nou mal styk 14 dc, to by ho asi netesilo, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.7.10 19:58
soldi píše:
no, ale on s nou mal styk 14 dc, to by ho asi netesilo, nie?

Soldi, styk měli 16dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
28.7.10 20:02

no ale kdyby naaaaaahodou preci jen me zajima jeste jedna vec - kdyz si se udelal na ni… lezel jsi u ni jeste nejakou dobu? jestli treba neudelala svinarnu, ze by si neco dala na prsty a proste si to nezavedla dovnitr uuuuuplne za cerstva - mozna se to nekomu bude zdat nepravdepodobne, ale i to me ted napadlo… jinak si proste myslim, ze je to totalne nahrane a otcem nejsi…
jinak - psal jsi co jsou to ty tydny … ona je ted tedy podle prukazky tehotna 19 tydnu a 3 dny … coz se pocita od data posledni menstruace - tos uvedl jako 23.4. .. znamenalo by to tedy, ze od data 23.4. do dnesniho dne by muselo vychazet 19 tydnu a 3 dny… mrkni do kalendare - proste tolik tydnu nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 20:05

Ne ne 23.3. no já jí utřel ubrouskem,,to si pamatuju,protože sem si ho sám tím utíral..

• Citovat
  • Upravit
21184
28.7.10 20:05

Filad ale on psal,že posl. ms měla 23.3. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 20:06
Shílenka píše:
soldi píše:
no, ale on s nou mal styk 14 dc, to by ho asi netesilo, nie?
Soldi, styk měli 16dc.

aha, prepac, ja som to len tak zbezne zratala :oops:

aj tak to nevyriesime, proste musi pockat co urobi ona.
podla mna to len skusa nanho.

anonym, dobre si urobil, ze si sem prisiel, urob tak, ako baby radia, proste mrtveho chrobaka, nech si to sama riesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
28.7.10 20:07
tálinka píše:
Filad ale on psal,že posl. ms měla 23.3. :think:

jj, omlouvam se jsem tele… myslela jsem to tak, ale napsala jsem blbe datum ja pakous :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
28.7.10 20:08

Tak ještě znova
podívej:
Pokud je datum poslední menstruace 23.3.2010 :

# Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla kolem 5.4.10 # Pokud jsi těhotná, jsi přibližně v 18 týdnu a 1 dni # To znamená, že jsi v druhém trimestru # Ideální datum porodu je 28.12.2010 # Normální datum porodu bude mezi 14.12.10 az 11.1.11

# Normální těhotenství trvá 40 týdnů +- 2 týdny

POkud byl styk 7.4., byl 16DC (tzn. 16 dnů od poslední menstruace).

JInak si myslím to, co holky. Že téměř stoprocentně nejsi otec!
Nevím z čeho slečna vyvozuje, že když se s přítelem chvíli snažili o mimi, a nešlo to, že je neplodný?! Jako naivně si myslet, že při prvním nechráněném styku otěhotním, to koukám :lol:

Těžko říct, co tím slečna sleduje. Takže zachovej klid, a jak radí holky, nic nepodepisuj, zkus se třeba i kontaktovat s jejím přítelem, zajdi někam na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
28.7.10 20:09

mohu se jen ze zvedavosti zeptat, jak by ses k tomu pripadne postavil, pokud bys zjistil (a cim dal vic pochybuji, ze to tak je), ze opravdu jsi otec? nebo jsi prilis mlady na dite? omlouvam se, nemusis odpovidat, to je jen ma zvedavost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.7.10 20:10

nečetla jsem vše..
Nemůže si být jistá ona natož ty.To je nevyzpytatelné.
Ovšem žádné listiny bych nepotvrzovala.
Nech si po porodu udělat testy a podle výsledků se zařid ( též dle svého svědomí)..
Podle mě , do té doby se zbytečně nenervuj ,času dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 20:11
filad píše:
mohu se jen ze zvedavosti zeptat, jak by ses k tomu pripadne postavil, pokud bys zjistil (a cim dal vic pochybuji, ze to tak je), ze opravdu jsi otec? nebo jsi prilis mlady na dite? omlouvam se, nemusis odpovidat, to je jen ma zvedavost …

to by aj mna zaujimalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky