Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj prosím zase o rady,včera jsem byla se svým synem na výletě,trochu víc jsme chodila,celou noc mě dost bolelo břicho,spíše po stranách,dnes jen odpočívám.Myslíte že to pobolívání je z té chůze nebo z napínání vazů.Doktorka má dovolenou.Pohyby a vše je v pořádku.Jsem opravdu ze všeho už hrozně vyplácaná.
Podle mě si nemusíš dělat žádné starosti.Pokud nejsi zviklá na delší pohyb tak tě bříško může bolet.Já taky,když jsem to přehnala s prací,tak mě pak bolelo břicho,ale druhý den jak jsi psala jsem také odpočívala a bylo to v pohodě.Já potom brala magnézium,je volně v prodeji,ale pokud jsi už v 8 nebo 9měsíci,tak bych ho nebrala,prý zabraňuje porodu či co.Více odpočívej a bude to ok.Zabav více lidi v okolí.
Nejsem moc zvyklá na pohyb co jsem těhotná,spíš všude dojedu autem.Ráno jsme sio koupila rozpustné magnesium.Jsem 22.týden.Snad to bude v pohodě.Už je to o dost lepší než v noci.
určitě to bude z té námahy. kor když se v těhotenství moc nepohybuješ, tak se tělo ozývá. možná by to chtělo víc pohybu v menších dávkách
kdyby ti bylo ještě zítra špatně, tak si radši zajeď na pohotovost a nebo zaběhni k zastupujícímu lékaři, aby vše zkontroloval.
To magnezium by ti mělo pomoci a jak radí nozu více pohybu v malích dávkách.