Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
majinka69 píše:
Flyingfrog: snad jsi jediná, komu příjde, že mi na tom záleží, ale je to jedno, prosím tady o názory, ne o psychologii, co si myslím…Ale děkuji
Jinak Ha-ni, tak musím říct, že mě uklidnilas. Je to moje první těhu a myslela jsem si, že když se málo přibere, je i malé bříško.
Může to být i naopak. Jak jsem psala, já přibrala hodně a bříško jsem měla malý. Ale neměřila jsem se. A pak se mě po porodu taky každý ptal, komu vozím mimčo ![]()
ahoj já jsem 36+2 t. a mam nahoře 10 kg, v pase mam asi 98cm ale moc bricho nemam. mam kamaradku ta je ve 30t. a má ho o dost vetší nez ja.
Příspěvek upraven 30.07.10 v 09:17
jasně tu mezi vámi vedu ![]()
dnes: 29+0, nahoře +11kg a přes pupek 113cm ![]()
A počkejte, bude hůř ![]()
Tohle jsem já 40tt, neměřila jsem se, ale netěhotná mám v pase 66cm… Tohle bylo fakt maso ![]()
Ahojky
Tak já jsem ve 31tt, nahoře mám zatím cca 6kg a bříško 97cm (ráno) a večer bývá 100cm
![]()
majinka69 píše:
Jinak Ha-ni, tak musím říct, že mě uklidnilas. Je to moje první těhu a myslela jsem si, že když se málo přibere, je i malé bříško. A jak už jsem psala, 9kg mi nepříjde extra moc, ale bříško mám teda veliký… když vezmu v potaz, že ještě měsíc zpátky, mě říkali, že vypadám, jak kdybych se hodně najedla… Vyskočilo to jaksi „přes noc“Jinak při výšce 168cm jsem měla váhu na začátku těhu 63kg, takže žádná štíhlost, ale teda ani nadváha.
Váhu před těhu jsi měla ideální, já měla víc
Velikost bříška se neprojeví díky váze, ale spíš záleží, kdo má jak dělohu a taky postavu
Někdo má dělohu více vzadu a bříško mu moc nevyskočí, někdo má bříško obrovitánské. POdle mír ho moc veliké teda nemáš, ale je to spíše o pocitu, tak si ho užívej ![]()
Ahoj holky, já jsem 30+2 a mám nahoru 12 kg a obvod 103 cm. Váhu jsem měla před otěhotněním normální. DOufám, že už to moc nahoru nepoleze, ať se vlezu max do těch 16ti kg. Nejvíc jsem přibrala v prvních měsících, nebylo mi špatně, spíš naopak, furt jsem něco pojídala a teď to mám:-) Závidím všem, kdo přibrali dosud jen 8 kg a podobně ![]()
Ahoj holky tak jak si to tady tak ctu tak se na tom asi nejhur jelikoz sem 34+2tt a mam nahore presne 20kilo
sice sem si nemerila obvod pasu ale brisko mam dost veliky kazdej se me pta jestli nahodou necekam dvojcatka coz fakt potesi jelikoz sem i tak z toho jak vypadam dost spatna ![]()
Ha-ni : tak to je jasný, sice mám přes obvod 97cm, ale každej mi říká, že na tak pokročilý těhu, mám bříško malý. A je to asi tím jak píšeš… mám dělohu obrácenou dozadu, až někde do 14tt mi museli dělat i UTZ jedině vnitřní… Tak to asi bude i ono ![]()
Ahoj, tak ja jsem 35tt., +14kg nahoře, přes břicho 107cm.
My co máme větší břicha, můžeme mít víc plodové vody, nemyslím si, že bysme měly mít větší mimina. ![]()
Já jsem si v těhotenství bříško nezměřila, ale za celé těhotenství jsem přibrala 7 kg.
Ahoj,
donutily jste mě vstát od PC a jít si změřit bříško ![]()
Jsem dnes 38+5, mám 178 cm výšku, nabrala jsem 23kg ( obdivuji ty, které nabrali ¨jen¨ 9 kg
) a kolem bříška mám 111 cm.
Takže v tutop chvíli asi vedu ![]()
Ahoj, tak ja spis jen doplnim prumernou statistiku, jak tak koukam ![]()
Jsem 29+3, 168 cm, mam nahore 8kg a pres brisko cerstvych 102cm, jsem se kvuli vam merila ![]()
ahoj kočky, já jsem 37/4 a mám nahoře 13kg
přes bříško mám 100cm. Velikost bříška,ale prý nesouvisí s velikostí mimíse. Mě od začátku říkají, že mám mimi menší a pupek mám velikej. asi určitě i záleží na postavě před těhu, nedá se to jen tak shrnout. Každopádně mých 100cm ze mě dělá totoálně neohrabanýho brouka! Kolikrát si říkám, že natočit mě jak lezu z vany, z postele nebo jak něco zvedám ze země…
to by byla fakt legranda ![]()