Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mam takovy problem a moc nevim, co s tim.
Uz treti den me boli bricho: vubec ne intenzivne, ale vytrvale, cely den, chvilku dole, chvilku jakoby zaludek, proste tak nejak cele, zadne konkretni misto. Do toho jeste na odpovidajicim miste boli zada. Rikala jsem si, ze to bude jen jak se v brise vsechno zvetsuje a ze me prcek treba kope.
Ale vcera mi bylo i nejak blbe, „nemocne“, tak jsem si v poledne zmerila teplotu a mela jsem 38. Pritom nemam zadne bolesti jako na chripku nebo na anginu, neboli me hlava, v krku, nekaslu, nic… jen to bricho me poboliva, ale taky ne tak moc, abych se bala nejake strevni virozy nebo tak, navic se nemeni intenzita (at uz se hybu/lezim, jim/nejim atd.).
Dneska uz jsem mela rano jen 37. No a otazka: myslite, ze to muze byt neco vaznyho? Asi bych cekala, jestli to prejde nebo se nezhorsi, pokud uz se mi nezhorsi teplota, ale zas bych nechtela neco zanedbat, jen me nenapada, co by to mohlo byt a nechci (zase) plasit zbytecne z toho, ze me malicko boli bricho
Jo a moje gynekolozka ma jeste tyden dovolenou. Ma cenu jit s tim k obvodni
? Proste nevim…
Já bych možná pro klid zašla, můžeš zkusit tu obvodní, ona tě kdyžtak někam přepošle… Pokud to teda do zítřka nepřejde… Těžko radit, byla bych klidnější, kdyby se na mě někdo mrknul - pro jistotu, ať něco nezanedbám.
Když tě bude mít někdo za hysterku, tak no a co, no, máš na to právo
Když bys něco zanedbala, tak ti zas nadají, proč jsi nepřišla ![]()
ahoj já mám něco podobného ale vždy to přichází v období kdy mám mít menzes, to mě pobolívá to bříško ale vždy jen 2-3 dny a pak je to ok. ale možná by bylo lepší zajít k lékaři
Ahoj,
ty záda tě bolí taky v podstatě neustále? A je to v místě ledvin? A při močení nemáš nějaké obtíže?
Já bych určo zítra za obvodní zašla, zvlášť když máš teplotu. Ať máš klid, stejně na to pak člověk pořád myslí.
Diky za odpovedi holky. Zitra k dr. radsi skocim. Ja mam vzdycky problem rozhodnout se, jak moc je ten muj problem „zavaznej“. Presne jak pises Anguo, uz jsem tolikrat poslouchala reci, jak otravuju s blbostma i proc jsem proboha neprisla driv
ze potrebuju, aby mi nekdo rekl, ze jit mam, anebo naopak at neblaznim.
Kailovko zada tez furt, nebo proste soucasne s brichem…ale ne u ledvin, je to stehovave
nekdy i dost nahore, jako za zaludkem…
Tajo: Určitě dnes za obvodní jdi a na nějaký řeči se vykašli. Lepší přijít zbytečně, než něco zanedbat!
no, nesla jsem tam
je to dneska uz mnohem lepsi ![]()
ale kdyz by se to opakovalo nebo bych mela zas teplotu, tak urcite pujdu, mela jsem to v planu ![]()
taja píše:
no, nesla jsem tamje to dneska uz mnohem lepsi
ale kdyz by se to opakovalo nebo bych mela zas teplotu, tak urcite pujdu, mela jsem to v planu
Tak hlavně že Ti je líp!!! ![]()
Tajo,mě řekli porodní asistentky v nemocnici i moje gyndr.,že v třetim trimestru je jako důvod k návštěvě lékaře nebo příjezdu na porodnici(na skontrolování) i špatný pocit maminky.Je dobře,že už je Ti líp,ale pro příště - lepší jet 100× zbytečně,než 1× pozdě - toť slova porodníků ![]()