Pohyby v noci

7569
2.8.10 11:56

Pohyby v noci

Ahojky,
zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s pohyby miminka v noci. Každý se mě ptá, jak se mi spí, že mě musí mimčo kopat v noci a že kvůli tomu určitě nespím… ALE…
já žádné pohyby v noci necítím… buď se mimčo nevrtí nebo spím jako špalek a nevzbudí mě to.
Máte taky takovou zkušenost ?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
2.8.10 12:01

Leni já v noci spím a nic necítím. Chodím tak 2-3krát na záchod a když si lehnu, tak se prcek možná otočí, ale nic víc :-) Buď ráda, že tě nebudí a mpžeš se v klidu vyspat :-)
Ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
2.8.10 12:03

Mě taky nebudí - teda spíš si myslim, že v noci spí, protože když se ráno vzbudím, tak se začne vrtět až když začnu mluvit nebo se víc hýbat.

• Citovat
  • Upravit
2.8.10 12:04

ahoj, mě to někdy lehce probudí ale pokud ty spíš a necítíš nic, tak bych řekla že je to v pořádku, asi tvrdě spíš nebo spí i miminko :nevim: podle mě nic co by mě znepokojilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.8.10 12:04

Taky mne pohyby jeste nikdy neprobudily. ;) a to sebou vecer mrska… ;)

• Citovat
  • Upravit
7569
2.8.10 12:06

Samozřejme, že jsem ráda, že mě budí jen to chození na záchod 2 - 3 za noc :-D
ale byla jsem spíše zvědavá,neboť se mě každý ptal
jinak dneska jsem 39+1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.8.10 12:17

LEni tak to miminko v noci spinká a připravuje se, aby mělo hodně sil, až bude na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.8.10 12:30

To jůůů, ale ty pohyby necítila ani dříve
ale i tak děkuji všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
2.8.10 12:30

Ahojda Leni,

já měla teď (asi 14dní zpátky) období, kdy se malej okolo třetí rohodl, že si snad bříšku zahraje fotbal, takže mě i těma kopancema vzbudil. Byl jak hodinky, vždycky kolem třetí a vydrželo mu to tak do čtyř, do půl pátý.

To trvalo asi dva týdny a od tý doby je klid anebo jsem se naučila spát tak tvrdě, že už to ani nevnímám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101579
2.8.10 12:32

Mě to tedy taky nebudí, ale je fakt, že když se vzbudím tím, že musím čůrat, tak než usnu, tak někdy pohyby cítím, někdy ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
2.8.10 12:38

Ještě nikdy mě to nevzbudilo. V noci asi úplně nespí, když jdu na záchod, tak o něm vím, ale usnu a prostě spim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 12:42
M-a-j-a píše:
Leni já v noci spím a nic necítím. Chodím tak 2-3krát na záchod a když si lehnu, tak se prcek možná otočí, ale nic víc :-) Buď ráda, že tě nebudí a mpžeš se v klidu vyspat :-)
Ve kterém jsi týdnu?

mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.8.10 12:52

Leni já pořád doufám v to, že když spí v noci v bříšku, tak bude spát i po porodu :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.8.10 13:52

mě to taky v noci nebudí, spíš až k ránu, když už jsem vyspalá. Ptostě spím tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
2.8.10 13:54

tak já mám teda v břiše raubíře ;-) zrovna předevčírem se mi zdálo, že mě něco kope do levého boku, probudím se a on prcek hrál fotbal :-) ale Klárka mě v noci nebudila vůbec. byla v tomhle klidnější. ale s ní jsem zase chodila do práce a byla utahanější, takže lépe spala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí